Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תראה לי יבואן אחד או סוכנות אחת שלא יעשו מאמץ כביר לסגור עסקה של 10 ויותר כלי רכב.

צריך כמובן להיות מציאותיים ולא לחלום על עשרות אחוזי הנחה.

פורסם

בכל סוכנות AUDI אפשר להוציא הנחה מאוד יפה.

מבדיקה שעשיתי בהרבה מאוד סוכנויות לרכבים באזור של 200-250K,

ההנחה הגדולה ביותר הייתה ב AUDI. (בהפרש מכובד).

כמובן שההנחות הגדולות הם על רכבים שבמלאי

ועוד יותר גדולות על רכבים שקרובים לשנה מהבאתם ארצה והיבואן לחוץ "להעיף" אותם.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

זה לא שבנאדם אחד שנכנס לסוכנות ומזמין 20 אוקטביות לבנות, אלא 20 אנשים שבאים וכל אחד בתורו מזמין רכב, מעוניין בנסיעת מבחן, כפי שציינו תנאי מימון, צבעים, רמות איבזור שונים, מה שדי מבטל את יתרון ההתארגנות.

בהצלחה למרות שאני סקפטי

פורסם
גם אני סקפטי.

מניסיוני, קבוצות כאלה מצליחות רק אם כולם קונים בדיוק את אותו הרכב באותו המועד ובאותם התנאים.

במציאות כל אחד רוצה רכב אחר, במועד אחר, בתנאי מימון אחרים, עם/בלי טרייד אין וכדומה. כל הבלאגן הזה הופך את העסקה לתהליך רגיל למדי מבחינת היבואן ואז אין לו אינטרס מיוחד לתת הנחה מעבר למשהו מינימלי.

בכל מקרה מאחל לכם הצלחה רבה ואשמח לראות שהפעם אתבדה.

מאחל בהצלחה אבל גם אני סקפטי, בדיוק מהסיבה הזאת.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

קיימת תחרות לא קטנה בתוך היבואן בין חברות הרכב השונות - סיאט, VW ואוודי כך שאני עוד יותר סקפטי אם אתם מנסים ללכת דרך היבואן להשיג הנחה על רכבים מחברות שונות.

אולי היה סיכוי גבוה יותר אילו כולכם הייתם קונים פולו. או אפילו כמה פולו וכמה גולפים אבל לא אם זה מהחברות השונות של הקונצרן.

בכל מקרה בהצלחה ותעדכנו!

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

מי שפנה אליי בהודעה פרטית, לגבי גולף GTI , ההודעה משום מה נעלמה לי בהודעות הפרטיות, ואין לה זכר. מוזר:-(....

אז אשמח לפניה מחודשת...

פורסם

אנחנו בשלב שאוספים אנשים. מתרכזים בדגמי הספורט. Gti וקופרה. ככל שנהיה יותר, נצליח מאשר בודד.

לנסות זה לא עולה כסף.

צור קשר בבקשה בפרטי או למייל.

פורסם

כבר יצרתי איתך קשר..נכון לזמן הזה יש לך לפחות 10 רכבים.עשיתם עם זה משהו?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...