Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אביזרים לרכב מחנויות בסין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם, אני משתמש חדש בפורום אז קודם אתחיל בהתנצלות במידה והפרסום במקום שגוי- לא מצאתי מקום יותר מתאים ברשימת הפורומים.

אני עוקב באופן הדוק לגביי גאדג'טים סיניים שונים, ובאתרי הגאדג'טים לעיתים קרובות יש מבצעים ופרסומים גם על מוצרים לרכב. האם מישהו התנסה? יש חברות ומוצרים מומלצים? זו שאלה מאוד כללית ולכן אנסה לצמצם לכמה תחומים שמעניינים אותי- מטענים, בעיקר מהסוג שיכול להטעין כמה מכשירים בבת אחת, או דיבורית טובה שאולי אפשר לשמוע מוזיקה דרכה גם.

אשמח לשמוע המלצות לאתרים, במידה ויש, ואם יש מוצרים שאולי אני אפילו לא מכיר שיכולים להפוך את חוויית הנהיגה לנעימה יותר אשמח אם תכתבו כאן. אני מכיר הרבה אתרים ויודע פחות או יותר מי אמין וכדאי לקנות ממנו (מנסיון של הרבה שנים של רכישות מהאתרים הגדולים והפחות) אז אשמח גם לתרום במידה ומישהו מתלבט בנוגע לקנייה מאתר שאני מכיר.

תודה רבה לכולם!

פורסם

עם כל הכבוד - האתרים הסינים מוכרים בד"כ חיקויים באיכות ירודה.

אם אתה מחפש מוצר שמתחבר למערכות של הרכב - לא הייתי ממליץ על אתרים סיניים. עדיף לחפש מוצר מיצרן מוכר (למשל באיביי וכו').

אם אלו כל מיני שטויות שלא מתחברים למערכות של הרכב (למשל בובות שיושבות על הדש בורד וכו') - זה המקום לקניה.

לגבי דיבורית - יש מספר יצרנים (למשל supertooth, blueAnt וכמובן JABRA הנפוצה). כדאי לבדוק ביקורות באינטרנט לגבי הדגמים השונים.

מטענים - תוצרת ANKER, BELKIN.

באתרים הסינים תמצא המון חיקויים למוצרים אלו - אך לא המוצר המקורי עצמו (ההבדל במחיר נגרם עקב הבדל באיכות).

פורסם

היי guya72. קודם כל תודה על שמות החברות שכתבת, אני אבדוק אותן בשמחה. לגביי זה שהם מוכרים חיקויים באיכות ירודה, לפחות בתחום הגאדג'טים האחרים שקניתי בעבר, אם אתה מכיר את החברה יש לא מעט מוצרים באיכות גבוהה מאוד ובמחירים מאוד זולים. לדוגמא יש לי טלפון של חברת neo שהוא מעולה ומחזיק כבר למעלה משנתיים, טאבלט של חברת cube שאפילו אחרי שקניתי אותו הופתעתי מהביצועים שלו, ועלה לי 55 דולר, שעון חכם שמריץ אנדרואיד 4.4 וגם עלה בערך 74 דולר (שניהם מתחת לרף המכס) ואני מאוד מרוצה ממנו- עד עכשיו השתמשתי בו בתור דיבורית, ואיכות השיחה והשמיעה מעולים, אבל לשמוע מוזיקה דרכו זה פחות אופטימלי ברכב ולכן אני מחפש דיבורית. בחיי, אפילו מברשת שיניים חשמלית ועכבר למחשב יש לי סיניים כבר.

אני שוב אסייג ואומר שאין לי יותר מדיי נסיון עם מוצרים לרכב, ולכן אני פה כדי להקשיב לעצתכם בנושא, המצב בתחום הזה יכול להיות שונה ממה שאני מכיר.

העניין שלי התחיל כשראיתי את המבצעים באתר geekbuying שאני קניתי ממנו בעבר, קיבלתי מהם שירות לקוחות טוב והצהרות מכס אמיתיות (חשוב מאוד!)

http://promotion.geekbuying.com/promotion/find_car_accessories

יש שם מטענים של חברת tronsmart שאני מכיר כי הם מייצרים גם טלפונים

פורסם

אני מכיר בעיקר אתרים שמוכרים חיקויים....

שכחתי שיש את geekbuying ואת gearbest.

באתרים אלו (למיטב ידיעתי) אלו מוצרים מקוריים - אך בעיקר סינים (הכוונה מוצרים שאינם מיוצרים בסין עבור חברה אמינה).

בשורה תחתונה - אתה יכול למצוא מוצר טוב (לדעתי סיכוי קלוש, אך קיים) אך אתה יכול גם ליפול על מוצר נחות שיגרום נזק לרכב..

(כפי שכתבתי בהודעה הקודמת - לא ממליץ לקנות מוצרים המתחברים למערכות הרכב מיצרן לא מוכר ברמה בינלאומית. מוצרים שלא מתחברים למערכות הרכב - בעקרון לא אמורה להיות בעיה..).

בסופו של דבר - שיקול שלך.

• תוכן חדש...