Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב. בקצרה, אני מחזיק בדירה ששוהים בה כרגע דיירים.

הסופה של היום העיפה דוד של שכן על הרעפים (בניין משותף) וכרגע התקרה באיזור הסלון והמטבח נוטפת מים. בנוסף - במטבח אין אפשרות להדליק את התאורה כי הגוף מקצר מהמים כנראה.

יש ביטוח מבנה.

ויש מישהו זמין שיכול לבצע תיקון מחר בבוקר.

כרגע הכי חשוב לי לטפל בבעיה בשביל שהדיריים ימשיכו את חייהם כסדרם.

השאלה, מה מבחינה ביטוחית ואחריות של בעל הדוד?

אני מפחד לגעת במשהו עכשיו, ואם נכנס לעניין של תביעות יגידו "למה נגעת"\"תוכיח שהנזק נגרם מככה וככה" וכו'.

מה עושים?

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

להזמין שמאי בדחיפות, לפני התיקון. חשוב כדי לבחון את הנזק לעומק כדי שהתיקון יבוצע כראוי, וגם כדי לתעד את הנזק עבור חוות דעת משפטיות, שתזקק להן.

צריך לודא שגם השכן מפעיל את הביטוח שלו. גם אם אתה מפעיל את שלך מדובר בנזק גדול, ואין לי ספק שתהיה התדיינות משפטית בין המבטח שלך לשכן או למבטח שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

וכמובן שתצלם כל דבר מכל זווית שאתה יכול. תקליט כל שיחה שלך עם כל אחד מהמעורבים. אולי יועיל.

מצטרף להמלצה לשמאי לפני הכל. אולי גם יוכל לייעץ לך על איש מקצוע טוב.

כמו כן אם יש לך סוכן ביטוח כדאי להתייעץ אתו.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם אתה משתמש באנדרואיד - תוריד תוכנה ACR,

מקליטה את כל השיחות אוטומטית ובפורמט "רזה" שלא תופס מלא מקום וגם אפשר לשלוח במייל במקרה הצורך.

אחלה דבר, וגם אם פיספסת פרט בשיחה תמיד אפשר להאזין שוב או להציג כהוכחה.

בברכה!

יונתן.

פורסם

תודה. אבל לא יודע.. לא מת על כל התוכנות האלו שרצות ברקע. אני מחזיק במכשיר עם רום של ColorsOS, ויש בזמן השיחה כפתור הקלטה. אם זאת נראית שיחה חשובה אז אני פשוט לוחץ עליו ומקליט את אותה שיחה ספציפית.

עם המכשירים של היום, לך תדע לעוד כמה אנשים יש גישה לשיחות שלך אם כולן מוקלטות.

אגב, שאלה אחרת - ממה עשויה התקרה כשקיימים רעפים? איך היא נרטבה מהר כל כך?

https://dl.dropboxusercontent.com/u/8252022/IMG-20151025-WA0004.jpg

פורסם

טוב, נראה שהבעיה עדיין קיימת. אני ממתין שיחזרו אליי ממחלקת התביעות של חב' הביטוח. כרגע החור עדיין פתוח ונראה שהולך לרדת גשם שוב בקרוב. לא כדאי לפחות לנסות לסגור את החור ע"מ שהנזק לא יחמיר?

IMG-20151026-WA0007.jpg

פורסם

משפטית כמעט תמיד כדאי לעשות כל מה שביכלתך כדי לצמצם את הנזק.

אם יתקלקל להם הוידאו בגלל גשם מהיום, למשל, אז לכאורה יכלת למנוע זאת

ותתקשה יותר לתבוע בגינו. מבחינת תיעוד אל תתקמצן בשתי תמונות, תן וידאו קצר ומפורט

ושלח אותו לאנשהו שיתגבה. החובה שלך כלפי הדיירים לא תלויה כמובן בחובה

לכאורה של בעל הדוד כלפיך.

The first one to get angry loses

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...