Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי פלאפון מסוג, גלקסי נוט 4 , המכשיר במצב כמו חדש, נרכש מהיבואן הרשמי ב3500 ש"ח, למכשיר עוד שנה אחריות.

הציעו לי החלפה עבורו על לפטופ של דל, בעל הלפטופ טוען שהמחשב נקנה לפני שנה באנגליה, ושהוא במצב טוב (כמובן אבדוק במעבדת מחשבים לפני)

המחשב שלי עולה היום ביד 2 , כ2000 ש"ח +-

לכן אני מתלבט לגבי כדאיות ההחלפה. אשמח לשמוע דעתכם

מצורפת תמונה של מפרט המחשב

Screenshot_2015-10-19-17-49-03.jpg

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

המחשב הקיים לא עומד בדרישותיך?

אתה זקוק למחשב המוצע?

איזה טלפון תרכוש במקום זה שאתה מוסר, וכמה הוא יעלה?

האם אתה מוכן לקחת את הסיכון של קבלת מחשב מיד שניה שמצבו לא מובטח?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
המחשב הקיים לא עומד בדרישותיך?

אתה זקוק למחשב המוצע?

איזה טלפון תרכוש במקום זה שאתה מוסר, וכמה הוא יעלה?

האם אתה מוכן לקחת את הסיכון של קבלת מחשב מיד שניה שמצבו לא מובטח?

ראשית תודה לך על המענה המהיר.

המחשב הקיים הוא 15.6 אינץ' עם סוללה תקולה (הוזמנה בנתיים חדשה מאיביי) , הוא מחובר תמידית לחשמל, אני גם צריך מחשב לקחת ללימודים, ה15.6 גדול לי מדיי.

המחשב המוצע הוא 14 אינץ', כך שמבחינת גודל אפשר לסחוב אותו ללימודים.

לגבי איזה מכשיר ארכוש במקום, כרגע אחי בתאילנד, הוא יכול להביא לי נוט 4 מקורי מחנות סמסונג, במחיר של 2000 ש"ח,

מחשב כזה (דל 14) עד כמה שידוע לי, עולה לא פחות מ3000 ש"ח, אשמח כמובן להתבדות

אומנם יש פה סיכון כי המחשב משומש, המחשב ילקח למעבדה, ואומנם זה לא ערובה לכלום, אבל אצתרך לסמוך על זה.

פורסם (נערך)

לקבלת מושג על מחירים, קניתי לאחרונה מחשב לבן שהתחיל לימודים בטכניון. לנובו "13.3 עם i5 מדור 5, עלה כ-2500 ש"ח (הרחבתי אחריות ל-3 שנים והחלפתי RAM ל-8GB תמורת עוד כמה מאות ש"ח והאחים שלו פינקו אותו ב-SSD, כמובן שה-HDD המקורי וה-4GB המקוריים נותרו בידי).

לטעמי מסך מגע, שמיקר את המחשב בקרוב ל-1,000 ש"ח, הוא מיותר לחלוטין (לא נוח לשימוש מעל המקלדת), ומאלץ אותך לרכוש מסך מבריק שאינו נוח בסביבה עם הרבה מקורות אור. יש לי מסך מגע עם Transformer Book, בדרך כלל אני משתמש ב-touch pad ולא במסך המגע, למרות שמדובר במקלדת הרבה יותר קטנה, כלומר מרחק הושטת היד למסך יותר קצר ממחשב סטנדרטי.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אשמח לשמוע עוד דעות בבקשה

פורסם
לקבלת מושג על מחירים, קניתי לאחרונה מחשב לבן שהתחיל לימודים בטכניון. לנובו "13.3 עם i5 מדור 5, עלה כ-2500 ש"ח (הרחבתי אחריות ל-3 שנים והחלפתי RAM ל-8GB תמורת עוד כמה מאות ש"ח והאחים שלו פינקו אותו ב-SSD, כמובן שה-HDD המקורי וה-4GB המקוריים נותרו בידי).

לטעמי מסך מגע, שמיקר את המחשב בקרוב ל-1,000 ש"ח, הוא מיותר לחלוטין (לא נוח לשימוש מעל המקלדת), ומאלץ אותך לרכוש מסך מבריק שאינו נוח בסביבה עם הרבה מקורות אור. יש לי מסך מגע עם Transformer Book, בדרך כלל אני משתמש ב-touch pad ולא במסך המגע, למרות שמדובר במקלדת הרבה יותר קטנה, כלומר מרחק הושטת היד למסך יותר קצר ממחשב סטנדרטי.

תוכל בבקשה לתת דגם של הלנובו והיכן נקנה ?

תודה !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

ציינת שאתה רוצה לקחת את המחשב ללימודים.

בדקת את המשקל של המחשב ״החדש״?

אני מאמין שעם מפרט כזה אתה לא תקבל משהו קליל.

ד״א, לסטודנט משתמש רק באופיס (מה אתה לומד?) המפרט הזה הוא ״אובר-קיל״ רציני

פורסם

אני לומד משפטים, אני קורא המון מהמסך, ומקליד המון, ממה שאני יודע המקלדת של הדל היא בסדר גמור, מה גם שיהיה נחמד להשתמש במחשב לצפייה בסרטים בזמני הפנוי, סטייל קודי ודומיו.

מאחר ואני כבר דיי אמור להחליט, אשמח לשמוע עוד דעות. שיהיה לכולם שבוע טוב

פורסם
תוכל בבקשה לתת דגם של הלנובו והיכן נקנה ?

תודה !

Lenovo E31-70 עם מעבד i3-5200U

נרכש ב-PCHOLIC בחיפה (מחבר הפורום ארז TheWolf). לגבי המחיר - מדובר בסדר גודל, לא טרחתי להוציא את הקבלות.

• תוכן חדש...