Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.dpccars.com/blog/wp-content/uploads/2015/10/2016-BMW-M2-Official-Picture-1.jpg

השם הוא M2. ב.מ.וו M2.

יש לה 370 כ"ס ובזמן שתגידו את זה היא כבר על 100 קמ"ש, לאחר 4.3 ש' עם גיר DCT7 כפול מצמדים - או 4.5 ש' עם גיר ידני של ששה הילוכים.

עוד בתפריט, e-LSD ואפשרות להרמת מגבלת המהירות המירבית מ-250 ל-275 קמ"ש.

לעומת M235 היא קלה ב-35 ק"ג ובאנגליה מחירה גבוה מהאחות הכבדה יותר בכשליש.

M2 החדשה מציגה מראה אמביוולנטי, אגרסיבי ומעודן בעת ובעונה אחת. מעין רוצח שכיר עם נימוסי שולחן מלוטשים.

לטעמי היא פשוט משגעת.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהחלט נראית טוב, אך הפגוש האחורי לטעמי נראה פחות טוב מזה של הM235. הקדמי בהחלט נראה מעולה!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אהמממ,

מי שיודע -

מה הסיבה שהם החליפו את הגיר?

הZF8 הרגיש מדהים בנסיעה (הקצרה למדי) שהיתה לי על אחד הדגמים שלהם, כל הביקורות על כל הדגמים שלהם מציינים את הגיר הזה לטובה - ממתי מחליפים סוס מנצח?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

נראית מצוין, במיוחד בצבע הזה (כחול אסטוריל), שאני מאד אוהב. מוכרח להגיד שצפיתי שהיא תהיה חזקה יותר ומובדלת יותר מה-M235I. לא רוצה להיות פארטי-פופר, אבל האם ההבדל בביצועים שווה את ההבדל (הלא קטן) במחיר? ה-235 כמות שהיא מדהימה למדי, לדעתי לפחות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הפגוש הקדמי והניפוחים נראים מצוין.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני חייב להודות שאני מאוכזב.

לא כי הרכב לא מדהים, אלא כי כנראה הציפיות שלי היו להרבה יותר מפלצת.

גם מה דעתכם על העובדה שההצהרה להקפה ברינג היא 7:58,? שזה בטווח של הסיוויק R, לאון קופרה וכל מני רכבים "פשוטים" בהרבה ממנה.

קראתי גם שלקחו סרנים מה-M4, הברקסים נראים ממש מפלצתיים.

אני מצפה לתג מחיר מאוד מאוד גבוהה, שזה מצרף אותי לשאלה של RK, האם זה מצדיק את ההפרש לעומת ה-235.

הרי ההפרש בכוח זניח יחסית, משהו שצ'יפ לבד פותר, הרי עם צ'יפ הרכב הזה נושק ל 400.

ההבדלים העיקריים כפי שאני רואה את זה הם הסרנים, מתלים וברקסים, שזה הרבה אבל מדגדג לי להגיד שעדיף לקנות 235, לשים צ'יפ, להחליף דיסקים ורפידות למשהו טוב יותר, ואולי לחיות עם ה"חסרים" של המתלים הקיימים או אולי אפילו להחליף לקויילאוברים אגרסיביים יותר, אני מנחש שגם אחרי שתחליפו את כל אלא תשארו עם עודף.

פורסם (נערך)

מבחינת מחיר דווקא מדברים בחו"ל על זה שהמחיר הולך להיות נמוך מהמצופה בצורה מפתיעה

בארצות הברית מדברים על 51K, במידה וזה המחיר אז הרכב הוא בסך הכול 6K יותר מה 235 בחו"ל ואז זו עסקה מצויינת...

לגבי ההבדלים...

דיפרנציאל ננעל אלקטרוני של ה M4/M3

ברקסים גדולים יותר

סרנים של ה M4/M3

ההגה עבר טיפול ע"י מחלקת M

תיבת הילוכים DCT

במנוע חלקים מסויימים נלקחו מה ה S55 ונראה כעת שהרצועת כוח של המנוע קצת יותר רחבה (ע"פ הגרפים של היצרן)

מתלים מוקשחים יותר (לא יודע אם מגיעים מה ה M4 אבל לא אתפלא אם כן...)

משקל קצת קל יותר 35 קילו

נכתב משהוא על זה שהם חברו את תת השלדה אל שלדת הרכב בצורה שונה מ ב 235 כאשר התצורה הזו אמורה לייצר תקשורת טובה יותר

כמובן מראה שונה

לסיכום:

לדעתי הרכב יעלה בארץ בערך 100K יותר מ 235 כאשר רק להתקין דיפרנציאל מוגבל החלקה מכני הרבה פחות מתוחכם יעלה בארץ 30K (אני מדבר על מוצר של במוו שלא פוגע באחריות)

לכן לדעתי למרות שבהחלט חסרים לי לא מעט דברים ברכב אני חושב שעדיין מדובר בעסקה דיי טובה ביחוד לאור העובדה שנראה ש BMW הולכים לתמחר את הרכב נמוך יותר ממה שצפה השוק עד לפני מספר שבועות

ולמי שרוצה כאן ניתן ליראות המון תמונות ופרטים על הרכב

http://www.2addicts.com/forums/showthread.php?t=1183416

עריכה אחרונה על ידי misgavv
פורסם

ההתייחסות שלי למחיר הייתה לפי הכתבה, שם דובר על מחיר גבוה בשליש. זה אומר 110K-115K יותר בארץ (ליסט-פרייס). לא מעט כסף. ברור שהיא יותר טובה, השאלה היא עד כמה ולכמה זה יהיה מספיק רלוונטי. שוב - זה לא שהיא רעה, זה שה-235 לא רעה בכלל בזכות עצמה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

לפי המחיר החדש

אני מאמין שהיא תתומחר בארץ בסביבות 450-460K כאשר לפי המחיר הישן ההשערה שלי הייתה 480K.

היתרון של ה 235 מבחינתי הוא שניתן להזמין את הכיסאות בעור בכמה צבעים ולא בצבע שחור עם תפירה כחולה בלבד(הסטנדרט והאופציה היחידה ב M2)

לדעתי ה 235 נראית הרבה יותר טוב מבפנים עם עור בצבע אדום או חום... זה מוסיף לה כל כך הרבה...

בנוסף לדעתי הסדרה 2 פשוט זקוקה לתוספת צבע הזו של העור מבפנים כי אחרת הרכב נראה פשוט משעמם וקודר מבפנים...

עריכה אחרונה על ידי misgavv
פורסם

כנראה שהמחיר בארץ יהיה כמה שקלים פחות מ- 500,000 ש"ח. די רחוק מה- 235 ובצדק.

יש כבר 4-5 הזמנות שבוצעו בזמן האחרון מתוך 16-20 רכבים שהוקצו לשנת 2016 לישראל הקטנה.

הרכבים הראשונים יגעו באדמת הקודש במרץ 2016.

כל זה על סמך מידע אמין ממקור יודע דבר (והוא יודע, האמינו לי).

בקיצור, חוויה.

---

• תוכן חדש...