Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני יכול סוף סוף לרכוש רכב חדש ואחריי המון חיפושים אני חושב שמצאתי את האחת סיאט איביזה החדשה,

אני צריך רכב לצעיר נוסע בתדירות לא גבוהה,אוטומט,מאובזר היטב וכמובן שהיה יפה עד כמה שאפשר.

לאחר כמה בירורים על האיבזה החדשה נתקלתי בהמון טענות לכאן ולכאן לגבי הגיר(DSG)\מנוע 1.0 שלא יסחוב בצורה טובה אוטו עם נניח 3-4 אנשים

לכן אני פונה אליכם לגבי דעתכם מכוון שהידע שלי בתחום הזה לא רחב מספיק ואשמח לדעה שלכם

אגב,אני מדבר על fr 110HP red pack מנוע 1.0 אוטמט.

המון תודה לעוזרים ! :-D

פורסם

שמע, לא נהגתי ברכב הזה אבל אחת מנקודות החוזקה הידועות של האיביזות המטורבטות היא כוח זמין ולא מעט ממנו ביחס לקטגוריה. כל מבחן רכב שבחן את האיביזה הקודמת ציין זאת כאחד מהיתרונות הבולטים שלה ואין שום סיבה שלא יהיה כך גם בדגם החדש, שהתווסף לו מעט כוח ביחס לקודם. אל תסתכל על נפח המנוע, כי מגדש הטורבו שעליו גורם לו להפיק הספק גדול בהרבה ממה שמפיק מנוע ליטר אטמוספרי.

האיביזה היא העסקה הכי טובה בשוק ברמת האבזור הבסיסית, כי בתמורה למעט כסף אתה מקבל שילוב מנוע וגיר מהמתקדמים שיש והרבה מאוד "רכב" בלי כל מיני גינוני אבזור במחיר ללא מתחרים.

אם התקציב הוא בסביבות ה110K ומה שמעניין אותך הוא לא רק מראה ותדמית צעירה, ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן גם על סקודה פאביה החדשה, רנו קליאו ופיג'ו 208. בתקציב שלך אתה יכול לקחת כל אחת מהן עם מנוע טורבו, תיבה אוטומאטית, ורמת האבזור הגבוהה ביותר (מלבד ה208GTI).

בסופו של דבר רק נסיעת מבחן על כל אחד מהרכבים תביא אותך להחלטה מי מביניהם הכי מתאים לך.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

אני במקומך חוסך כ 17 אלף וקונה פיגו 208 שעכשיו במבצע ב 94 אלף,היא מרוות מהסיאט,מושבים נוחים יותר וזולה משמעותית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני חושב שהתמורה למחיר בדגמי ה-fr לא מספקת.

במחיר כזה הייתי פוזל לכיוון הפולו המאובזרת, הפביה או ה-208 שהוזכרה כאן.

בדגמי הסטייל לא חסר אבזור מהותי ושם המחיר תחרותי.

פורסם

תבדוק גם את הקליאו מליסינג ב85 אלף גם כן עם מנוע טורבו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
היי,

אני יכול סוף סוף לרכוש רכב חדש ואחריי המון חיפושים אני חושב שמצאתי את האחת סיאט איביזה החדשה,

אני צריך רכב לצעיר נוסע בתדירות לא גבוהה,אוטומט,מאובזר היטב וכמובן שהיה יפה עד כמה שאפשר.

לאחר כמה בירורים על האיבזה החדשה נתקלתי בהמון טענות לכאן ולכאן לגבי הגיר(DSG)\מנוע 1.0 שלא יסחוב בצורה טובה אוטו עם נניח 3-4 אנשים

לכן אני פונה אליכם לגבי דעתכם מכוון שהידע שלי בתחום הזה לא רחב מספיק ואשמח לדעה שלכם

אגב,אני מדבר על fr 110HP red pack מנוע 1.0 אוטמט.

המון תודה לעוזרים ! :-D

הסיאט בהחלט נותנת תמורה טובה למחיר שלה (גם אני מתלבט לגביה במבצעים שיש לצ'מפיון עכשיו)

אבל בתקציב שיש לך, למה לא ללכת על המאזדה 2 pure white ?

תחזוקה זולה יותר ולטעמי הרבה יותר אמינה.

אם אתה כבר מתכנן ללכת על ה FR ... :)

פורסם

חשבתי עליה אבל לטעמי אחריי שראיתי אותה במציאות היא נורא מכוערת ונראת כמו הכלאה לא מוצלחת של ה 3 החדשה וה2 הישנה

פורסם

אם אתה מתחבר לצורה של האיביזה, לעיצצוב ולאבזור - תתחדש :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...