Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה CX-5 2014. מספר נורות תקלה דולקות, מניע אחרי כמה נסיונות

Moshik Kleinman
שימו לב! השרשור הזה בן 1283 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ברשותי רכב מזדה cx-5. 2014

לאחרונה החלו נוריות אזהרה לדלוק, וביניהן:

נוריות לחץ אויר, אור מנוע, בלימה, זיהום אויר, ונוריות אזהרה כלליות.

כמו כן, נורית אזהרה על גבי כפתור ההנעה.

בנוסף, הרכב מניע לעיתים רק אחרי 5-10 נסיונות הכנסת הקוד,

לעיתים מסרב להכניס להילוך,

ומידי פעם נשמעים 3 צפצופים באמצע נסיעה.

1yqw1nonemjd.jpg

wkmnuddjnrln.jpg

0ndi0jzyntlu.jpg

כפתור set מאפס את חלקן, אך הן שבות לדלוק לאחר זמן.

במוסך אביב ברחובות (מוסך מרכזי מורשה), לא היו מסוגלים לפתור את התקלה, אמרו שחיזקו מגעים, או משהו דומה, והתקלה נמשכת.

ברכב מותקן קודן קוברה.

האם מדובר בתקלת קודן? מצבר? מפתח? משהו אחר?

מישהו מכיר תקלה דומה? מה עושים? למי פונים?

תודה לכל המומחים שיתנו עצה טובה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה השכונה הזו?

איך מוסך מרכזי משחרר רכב [שעוד באחריות?] במצב כזה?

אני ממליץ לפנות למוסך אחר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודש מאוחר יותר...

חבל שאתה לא רושם איך בסוף תוקנה התקלה ! שבוע שעבר נתקלתי בתקלה בדיוק כמו שלך יש לי מזדה cx -5 מודל 2012 אותם נורות הזהרה בעיה בהכנעת הרכב הילוכים תקועים . מדובר ביוניט בלם שגורם לקצר בקודן . הרכב אצלי כ10 ימים נרכש מאלבר ברחוב ההסתדרות מפרץ חיפה יש אחריות אבל לדבריהם קיים חוסר בחלק הפגום . אני נסעתי למוסך מזדה בצומת קרת אתא קניתי על חשבוני את החלק 230ש״ח וחזרתי למוסך בטירת הכרמל שם תוקן הרכב. סה״כ לאחר אחריות של הרכב שילמתי על חשבוני גרר אחד מתל אביב הביתה בערב שישי . גרר שני למוסך . הרכיב שקניתי 230 ש״ח 3 ימי עבודה עוגמת נפש וזהו אני חושב . שמח לעזור למי שנתקל בתקלה דומה ומי שרוצה לקנות רכב וחושב איפה לקנות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 5 שנים מאוחר יותר...
  • ספונסר פורום
בתאריך 7.6.2021 בשעה 19:35, דינו1 כתב:

התקלה בסוף הייתה קודן או יוניט ?

זה חצי ניחוש כי הוא באמת לא עדכן, אבל לרוב מדובר ביוניט אור בלם.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1283 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...