Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בעיה קטנה שהפכה להיות קצת יותר גדולה - בשטיפת רכב שהייתי שברו לי את האנטנה האמצעית

הלכתי למוסך לעשות טיפול תקופתי לרכב ועל הדרך ביקשתי שיסדרו לי את האנטנה

כשחזרתי הוא טען שזה סיפור, צריך ממש לפרק הכל שהמשמעות של זה זה פירוק של הריפוד של הגג והוא לא רצה להתעסק עם זה מחשש לנזק משני

רציתי להתייעץ פה לפני שאני חוזר לשטיפה לנסות לקבל מהם פיצוי או במקרה הגרוע ללכת לכיוון של תביעה אם מישהו מכיר את הנושא ומה הייתם עושים

תודה מראש

פורסם

אתה לא חייב,לפרק את כל הגג.רק את המנורה המרכזית,בתיקרה בין הסוככי שמש,ויש לך גישה לאנטנה.הבסיס של האנטנה, עולה140ש"ח,והאנטנה עצמה100ש"ח לפני מע"מ בחברה. ההרכבה לא מסובכת כל כך בהצלחה.

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם
אתה לא חייב,לפרק את כל הגג.רק את המנורה המרכזית,בתיקרה בין הסוככי שמש,ויש לך גישה לאנטנה.הבסיס של האנטנה, עולה140ש"ח,והאנטנה עצמה100ש"ח לפני מע"מ בחברה. ההרכבה לא מסובכת כל כך בהצלחה.

המנורה ? בטוח ? האנטנה אצלי נמצאת ממש בקדמת הגג יותר קרוב לשמשה והמנורה באמצע כזה בין המושבים

פורסם

החלפתי אצלי גם כן את האנטנה עם הבסיס , הפתיחה קלה מאוד,

קודם כל קנה לך אנטנה עם בסיס מפירוק , לי זה עלה כ65 שח במאגר בראשלצ, הפירוק מתחיל ב2 סוככי השמש הקדמיים , יש ברגים שתופסים את הציר ועוד פלסטיק שתופס את הסוכך שמש מהצד השני שלו, סה"כ פירוק 6 ברגים , לאחר שפירקת את זה, אתה תראה את הריפוד של הגג מעט יורד למטה, כנס עם בוקסה נדמה לי 10 בדיוק במרכז , אתה תראה שם את החיבור של הבסיס , אתה משחרר את הבורג, משחרר את הטבעת של הכבל אנטנה , ומוציא את הבסיס מהגג ,

הרכבה , אותו דבר רק הפוך , מחבר בסיס , עדיף שתתפס אותו עם מסקניטפ לגג כאשר אתה מתעסק מבפנים אם אין מישהו שיתפוס מבחוץ , מחבר את הטבעת של הכבל אנטנה , סוגר את האום 10 עם הבוקסה, ולאחר מכן סוגר חזרה את הסוככי שמש ושלום על ישראל , חצי שעה של עבודה במקסימום.

נ.ב , מי זה המוסך העצלן שלא רוצה לעבוד קשה מדי?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אם אתם אומרים שזה לא סיפור אני אנסה לדרוש את הפיצוי מהשטיפת רכב המדוברת

מעדיף לא להתעסק עם זה בעצמי

תודה

פורסם

אין כמעט עם מי לדבר במכוני שטיפה.

אני רק אומר ואציין שסוף מעשה במחשבה תחילה תמנע נזקים. הם מפעילים גרניק עם לחץ עצום ומתיזים על הרכב ממרחק של "נשיקה" וזה מה שקורה.

• תוכן חדש...