Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ...

אני קצת לא מחובר לסוגי הרכבים הללו, אני נוהג ברכב סוזוקי ליאנה 2003...

אני מעוניין ברכב חזק יותר ולא מעניין אותי אם אני ארד בשנים.

אני לא יודע כלום לגבי אאודי A3 חוץ מהנפחים 1800 ו- 2000

לא לגבי גולף וטויוטה סליקה.

אשמח אם מישהו יסביר לי על החזקה של מישהן מהמכוניות הללו ויתרונות או חסרונות כי אני ממש לא יודע!!!

פורסם

אתה לא מאופס על עצמך. מה התקציב שלך, קודם כל? מה הדרישות שלך מהרכב מלבד כוח? בכל מקרה אין קשר בין האאודי/גולף לבין הסליקה, לצורך העניין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם אתה כבר מחפש אוטו חזק אני הייתי הולך על האודי.

יש אותה במנוע 1.8T שהוא מאוד חזק ואיכותי.את האודי הזאת יהיה קשה למצוא אחת שבמצב טוב כי זהו אוטו חזק ואנשים קונים אותה על מנת לקרוע אוטו.

בכל זאת אני יודע שזהו אוטו עמיד ואמין...אך המחיר שלו טיפה יקר.

לגבי המכוניות שאחרות אין לי הרבה מה להוסעף לך.

פורסם

לא נתנתה שום נתון לגבי סוג המנוע בגולף(1.6 1.8 2.0 V5 V6 TDI) שלא נדבר על שנות דגם ואני עדיין מנסה להבין מה הקשר בין המכונית שציינת קומפקטית חמה(A3 TURBO) קומפקט סלון(GOLF) ו GT לכביש(סיליקה)

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
אם אתה כבר מחפש אוטו חזק אני הייתי הולך על האודי.

יש אותה במנוע 1.8T שהוא מאוד חזק ואיכותי.את האודי הזאת יהיה קשה למצוא אחת שבמצב טוב כי זהו אוטו חזק ואנשים קונים אותה על מנת לקרוע אוטו.

בכל זאת אני יודע שזהו אוטו עמיד ואמין...אך המחיר שלו טיפה יקר.

לגבי המכוניות שאחרות אין לי הרבה מה להוסעף לך.

Well, my dad happens to sell his at the moment (

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=56658), and I'm willing to bet you will not find any VAG car powered by 1.8T in israel with the drivetrain is better condition... I doubt he ever ran it over 4.5K RPM :razz: ... I hope I'm not breaking any forum rules here, no intention to

.Moti

פורסם

כנראה זה היה כל כך דחוף שנושא כבר לא רלוונטי.

מוטי, מילא יש לך 2 שמות משתמש אבל RoadStar Girl!?

WTF ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

?Who told you that Roadster girl is me

It's not me, it's my step mom, and she used to drive my first miata when I had it so that makes her the roadster girl

:razz: ..... she has more miata experience than you do so shut up! :oops::biglaugh: LOL... Just kidding man, don't shut up, but it really is her

:wink: Moti

פורסם

אני יודע שזה קצת מבולגן אבל יש לי כ 70-80K ואני רוצה אוטו שיהיה חזק במידה אבל לא ישאב דלק.

נוחות נסיעה חשוב... וספוטיבי.

אני לא כל כך מכיר את הבעיות של הרכבים אבל ההשוואה שאני מדבר עליה היא גולף 1800 לאאודי 1800 לסליקה כי כל השאר אני יודע שהן תוכנות דלק!

מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי ומי שהבין אשמח שיעזור...

• תוכן חדש...