Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Borla vs Remus for Audi A3 MQB

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לבנתיים ירדתי מהקטע של התוכנה לרכב עקב שיקולים והמלצות ודברים שקראיתי פה בפורום אולי בעתיד הרחוק אני יחשוב על זה שוב.

מה שאני מתמקד בו עכשיו זה הקטע של הסאונד מערכת פליטה איכותית שתספק צליל יפה ולא רק בסלד הגבובה אלה גם בנסיעה רגוע.

כרגע הרכב הוא סטוק ונשמע ממש מסורס וזה מבאס.

מה היא המלצתכם הקאט בקים הם של רימוס 4 יציאות וborla 2 יציאות אחת בכל צד.

פורסם

יציאה אחת בכל צד לא תראה טוב ללא דיפיוזר מהסיבה שהחור המקורי בטמבון בנוי לשני יציאות ופתאום לשים שם יציאה אחת יראה לא פרופרציונלי. לפחות לטעמי.

תבדוק אפשרות לשים את הבורלה עם 2 יציאות בכל צד. מדובר במותג מאוד איכותי.

פורסם
יציאה אחת בכל צד לא תראה טוב ללא דיפיוזר מהסיבה שהחור המקורי בטמבון בנוי לשני יציאות ופתאום לשים שם יציאה אחת יראה לא פרופרציונלי. לפחות לטעמי.

תבדוק אפשרות לשים את הבורלה עם 2 יציאות בכל צד. מדובר במותג מאוד איכותי.

כן זה לא נראה טוב כי הדפיוזר לא מתאים ובורלה של ה4 יציאות בדקתי אצל E&A עכשיו ואין להם יש רק את ה2 היציאות הגדולות .

השאלה שלי היא מה יותר טוב ואיכות מבחינת סאונד וכמה כוח סוס זה יוסיף אם בכלל?

פורסם
במקרה הזה אין יותר טוב , יש מה שיותר מתאים לך מבחינת הטעם שלך בצליל ובמראה.

שניהם מצויינים.

אז זהו שאני מעדיף את ה4 יציאות זה יפה לדעתי אבל בעיקרון אני מחפש סאונד ומעדיף את החברה הטובה יותר והמומלצת יותר.

הסאונד שאני שואף אליו

פורסם

היי,

אני עם קאטבק של רימוס, ומאוד מרוצה מהסאונד, המערכת גם תקנית ועוברת טסט ללא בעייה, ויחד עם הדפיוזר נותנת מראה איכותי ומקורי.

ממליץ מאוד.

פורסם
היי,

אני עם קאטבק של רימוס, ומאוד מרוצה מהסאונד, המערכת גם תקנית ועוברת טסט ללא בעייה, ויחד עם הדפיוזר נותנת מראה איכותי ומקורי.

ממליץ מאוד.

אשמח מאוד אם תשלח לי סירטון בפרטי

פורסם

אם אתה כל כך מודאג מהיציאות ומהסאונד וכו', למה שלא תבנה מערכת פליטה פה אצל מישהו מקצועי שיתאים הכל לפי הדרישות שלך?

פורסם
אשמח מאוד אם תשלח לי סירטון בפרטי

סרטון אין לי, אבל אתה מוזמן לדבר איתי ושאני אהיה במרכז עם הרכב, אני מוכן להשמיע לך.

(אני מהצפון)

• תוכן חדש...