Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מנסה להרכיב סאב וופר ברכב על מערכת שכבר הייתה קיימת ומשהו לא מסתדר לי.

המערכת כוללת HU של פיוניר, מחובר למגבר של sundown audio 50x4 (דרך 2 היציאות RCA בזוג כבלים) ולמגבר מחוברים זוג קומפוננטים קדמיים וזוג סאבים 9X6 של ג'נסיס.

את ה'גנסיס ניתקתי ובמקומם חיברתי בגישור את הסאב שעובד נהדר, אלא שהרמקולים הקדמיים הפסיקו לעבוד פתאום.

(אציין קודם שהחוטים של הרמקולים קבורים מתחת לרצפה וחלקי הדשבורד השונים ואני בלי fluke או מכשיר אחר שיעזור לי להבדיל בין כל הזוגות חוטים שמגיעים למגבר לבין הרמקולים ברכב.)

שיחקתי עם הכיוונים והחיתוכים, עשיתי סוויץ' בחיבור של ה-RCA ניתקתי וחיברתי הפוך את הקווים שמגיעים לרמקולים קדמיים ואז הבחנתי שאחד הקומפוננטים הקדמיים עושה רעש של מתח למרות שכל ה-RCA שנכנסים למגבר מנותקים (למגבר יש רק +/- ו remote מחברים).

החלפתי באותה יציאה של המגבר את הרמקול השני הימני וזה עבר אליו.

1. איך יכול להיות שאחת היציאות של המגבר מוציאה משהו לרמקול מבלי לקבל סיגנל מה-HU?

2. למה הרמקולים הקדמיים לא עובדים יחד עם הסאב? מה יכול לגרום להם להפסיק לעבוד כלל?

תודה לעונים.

פורסם

הבעיה היתה בחיבור מוצלב של חיווט הרמקולים לערוצי המגבר והגדרות יציאות ערוץ הסאב ביחידת הראש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...