Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.בבעלותי קאדילק 2009 3.6 .אני חושש שהמוסך מרמה אותי . אנא עצתכם.

לפני שבוע עלה חום המנוע ובמוסך החליפו את משאבת המים. בתום התיקון וכשירות עבורי, נהג מהמוסך נסע עם הרכב לביתי מרחק 50 קמ כאשר נורת ההתראה של המנוע

דלקה כל הדרך

ובנוסף התראה לפי כוח המנוע מופחת

reduced

. לדעתי רשלנות וחובבנות. לבקשת המוסך נכנסתי למוסך בעיר שלי ושם נבדק הרכב ובמחשב הייתה התראה שהבעיה במשאבת מים שאתמול הוחלפה.....!!!!

יותר מזה המכונאי טען שיש אוויר במערכת והיו חסרים 2 וחצי ליטר מים!!!!! אני לא מבין איך רכב יוצא כך!

החצופים אחרי כל זה טוענים כעת

שמנוע המאוורר הלך ועלות התיקון 3000 שח

ואין קשר בין החלפת משאבת המים והנסיעה עם ההתראות לביתי. לי העניין נראה חשוד מאוד. זו אותה מערכת קירור ואני חושש שמסבנים אותי ובגלל רשלנות שלהם אולי ישנה בכלל בעיה במנוע ובטח שהחלפת המאוורר צריכה להיות ללא חיוב.

אנא אני לא מבין בנושא מה דעתכם??!!!

המון תודות

עריכה אחרונה על ידי asherya
פורסם

מאיפה אתה בארץ? בצפון יש מוסך מומלץ לטיפול באמריקאיות. מקצועי לא פחות וזול משמעותית מכל מוסך מורשה שאני ניסיתי בצפון.

לגבי הנושא עצמו, לא יכול להגיד לגבי נסיון ה'סיבון' שלך, אבל חובת ההוכחה שהרכב נסע עם חוסר מים ונורה דולקת עליך.

לדעתי נסה לברר את עלות המאוורר מאיבאי/חול ותברר את עלות ההרכבה.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם (נערך)

חוסר של מים ונוכחות אוויר במערכת לאחר שהחליפו משאבת מים- רשלנות וחוסר מקצועיות של המוסך.

לפני שהם ממשיכים לעקוץ אותך, או שתחפש מוסך מומלץ באיזורך ותיסע אליו עם עיניים על השעון חום. (עדיף גרירה, חבל לאבד ראשי מנוע בשביל גרירה בחינם אם זה נכלל בביטוח).

אני לא מכיר את המערכת קירור אצלך לעומק, אבל לדעתי זה צירוף מקרים וחוסר מקצועיות של המוסך.

מה שאני חושב שיכול ליהיות- מהקל אל הכבד:

- נכנס אוויר למערכת, מה שניקוז אוויר בכמה דקות היה מחזיר את מערכת הקירור לפעולה תקינה.

- וונטה שבקה- התחממות בסלד נמוך, בנסיעה מהירה הכל טוב.

- טרמוסטט תפוס חלקית, עליית חום אך לא למקסימום ושמירה על טמפ' קצת גבוהה מהטמפ' הנקובה.

- משאבת מים, את האמת 6 שנים יש מצב שהיא בלויה, אבל הייתי פוסל קודם את כל השאר.

ומעבר לכך תוודא שהוונטה באמת לא טובה (אוויר במערכת עלול לגרום לפעולה לקויה של הוונטות ובכלל פעולה לא תקינה של מערכת הקירור).

איך לבדוק שהיא לא טובה- תתחיל מללחוץ על AC במזגן ותבדוק שהוונטה פועלת בתא מנוע (יושבת על הרדיאטור).

אם לא פועל, במידה ויש לך רב-מודד או שכן\חבר עם אחד כזה, תבדוק שמגיע מתח שהAC לחוץ.

תעדכן.

חבל על הקאדי.

תחפש מוסך מומלץ!

עריכה אחרונה על ידי nir100
  • תוכן חדש...