Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דניאל אני איתך כי.....

נולדנו באותו יום בהבדל של כמה שנים.

כאשר תהיה סבא , תשמח שהנכדים בכלל באים לבקר.

למזלך אתה סובל רק בשבת , דמיין שמשפחה כזו חיה מעליך.

צא מהבית בשבת , תשטוף את העיניים בחתיכות, שב בבר על בירה, ושים מוזיקה כאשר אתה בבית ותשמע באוזניות.

לצערינו חינוך זו מילה גסה היום ולילדים יש רק זכויות.

איזה הגזמה, מה קשור בכלל לחינוך? בסה"כ ילדים קטנים שעושים רעש.. אתה רוצה לגדל רובוטים או בני אדם? גם הכלב של השכן שלי נובח בשעות לא נוחות, זה מעיד על כשל בחינוך של הבעלים?

הבחור מגזים בצורה קיצונית, הוא בעצמו כתב שבמשך כל ימות השבוע אין רעש, אז ביום שבת מגיעים ילדים קטנים ועושים קצת רעש, משפחה שמחה זאת לא בעיה בחינוך, ליהפך.

• תגובות 189
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לחילופין - נסה לגור בערבה, רק קח בחשבון שלפעמים עוברים שם גמלים והם עושים קצת רעש.

בדיוק הייתי לקראת סגירת עסקה על קניית בית שם, והורדת אותי מזה [emoji26]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שרשור אדיר. במיוחד התגובות של דיסקו, בלי להמעיט מהשאר :-)

כפי שציינו לפניי, יש הבדל בין ילדים צוחקים ורועשים מתוך משחק לבין טריקת דלתות.

את הראשון אין לתקן (וטוב שכך), השני הוא כבר תוצר של חינוך, ובשני המקרים זה לא בשליטתך.

העלו פה כמה הצעות יצירתיות בסגנון הטרמפולינה ושות׳, תחשוב בכיוון הזה.

גם הכיוון האופרטיבי של ישה הוא רעיון נחמד (אתעלם מהסיפא).

השנקל שלי:

כדאי לך ללמוד לסנן רעשים. במוח. ברצינות, זה מאוד שימושי.

בימיי העליזים כסטודנט זב-חוטם לפסנתר שימושי, נאלצתי להתאמן באותה קומה

יחד עם עוד 13 פסנתרנים וכמה נגני כלי נשיפה, אמנם בחדרים נפרדים אבל באקוסטיקה לא קיימת.

קקופוניה שלא תיאמן, קשה לתאר, אבל כל אחד מהמוסיקאים, כולל אני, למד עד מהרה

לסנן את הרעשים מסביב ולהתרכז רק במה שבוקע מהפסנתר שלו. אין בררה, חייבים להתאמן.

הכול מתחיל בהחלטה ש״זה פשוט לא מפריע לי״. זה רעש. רעש אובייקטיבי/נייטרלי. אפשר לסנן אותו.

אם תתאמן על זה תוכל אולי לגלות שיש באפשרותך לסנן עוד כל מיני רעשים

שנורא מציקים לך בחיי היום-יום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^

זו אבולוציה. רק המסתגל שורד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אפשר להתרגל להמון סוגי רעש,

כלב נובח,משאיות זבל,מוסיקה רועשת

זוג שותפים קולני בדירה בת''א, ועוד ועוד.....

כן עשיתי סינון פסיכולוגי.

עם ילדים (כולל ילדים שלי) זה קשה לי מאד

אם הם משחקים ושמחים זה בסדר אבל אינני יכול לסנן השתולליות של

ילדים.

מבין לליבו של פות''ש אבל מניסיון,קשה מאד לשנות טבע של ילדים,

זה בלתי אפשרי כמעט בעיקר לסבא וסבתא שיודעים רק לפנק.

פורסם
שרשור אדיר. במיוחד התגובות של דיסקו, בלי להמעיט מהשאר :-)

כפי שציינו לפניי, יש הבדל בין ילדים צוחקים ורועשים מתוך משחק לבין טריקת דלתות.

את הראשון אין לתקן (וטוב שכך), השני הוא כבר תוצר של חינוך, ובשני המקרים זה לא בשליטתך.

העלו פה כמה הצעות יצירתיות בסגנון הטרמפולינה ושות׳, תחשוב בכיוון הזה.

גם הכיוון האופרטיבי של ישה הוא רעיון נחמד (אתעלם מהסיפא).

השנקל שלי:

כדאי לך ללמוד לסנן רעשים. במוח. ברצינות, זה מאוד שימושי.

בימיי העליזים כסטודנט זב-חוטם לפסנתר שימושי, נאלצתי להתאמן באותה קומה

יחד עם עוד 13 פסנתרנים וכמה נגני כלי נשיפה, אמנם בחדרים נפרדים אבל באקוסטיקה לא קיימת.

קקופוניה שלא תיאמן, קשה לתאר, אבל כל אחד מהמוסיקאים, כולל אני, למד עד מהרה

לסנן את הרעשים מסביב ולהתרכז רק במה שבוקע מהפסנתר שלו. אין בררה, חייבים להתאמן.

הכול מתחיל בהחלטה ש״זה פשוט לא מפריע לי״. זה רעש. רעש אובייקטיבי/נייטרלי. אפשר לסנן אותו.

אם תתאמן על זה תוכל אולי לגלות שיש באפשרותך לסנן עוד כל מיני רעשים

שנורא מציקים לך בחיי היום-יום.

תודה לך על התגובה הענינית!

אני לא מבין את האנשים האחרים שהגיבו בלי להתעמק בבעיה או לברר ממני פרטים נוספים וישר תוקפים.

אתם לא מבינים על מי אתם מגינים. מה יגדל מהילדים האלה עם החינוך שהם מקבלים???

אני לא רוצה לחשוב איך החברה שלנו הייתה נראית אם כולם היו מחנכים ככה את הילדים שלהם.

אחרי שמישהו ידקור אותכם ברחוב בגלל חניה או יצעק אליכם בגלל שטות אחרת אולי תבינו למה " האנשים" האלה חושבים שמה שהם עושים תקין לחלוטין.

הכול מתחיל בחינוך כבר מגיל צעיר.

פורסם (נערך)

האמת, לאחר שקראתי את כל השרשור, אני מסכים שההתקפה הממוקדת עליך מעט חריפה מדי.

מצד אחד ילדים מרעישים, צועקים ואפילו צורחים בבית שלהם ואין מה לעשות.

מצד שני, אף אחד לא נמצא שם במקומך ולכן רק אתה יודע במה מדובר.

בהחלט יכול להיות שהרעש עובר את גבול הטעם הטוב. טריקת דלתות ללא הפסקה ביום שבת זו בהחלט הגזמה ואפשר להגיד להם משהו - אלו ילדים בסביבות גיל 10 (נכון ?) והם בהחלט יכולים להבין (לא אתה, ההורים\סבים שלהם).

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני מצליח להבין את התסכול של פותח השרשור

תסכימו איתי שהורים רבים לא ממש מתאמצים להשתיק את ה"תכשיט" שלהם, והגישה של "'זדיינו כולכם ואל תגידו לי מה לעשות" מגיעה גם לדרך בה מחנכים את הילדים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יש שלב בחיים, שבו אתה בוחר את הקרבות שלך. פות"ש מתמקד בקרב שגם אם הוא צודק בו, וזה אם לא קטן, הסיכוי שלו לעשות עם זה משהו הוא אפסי. לא חבל על האנרגיה והעצבים?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
יש שלב בחיים, שבו אתה בוחר את הקרבות שלך. פות"ש מתמקד בקרב שגם אם הוא צודק בו, וזה אם לא קטן, הסיכוי שלו לעשות עם זה משהו הוא אפסי. לא חבל על האנרגיה והעצבים?

כנראה אתה צודק.

להלחם בהם זה כמו להלחם בתחנות רוח....

אבל, כמו שאמר הבעל בית, הם חושבים שהם אריות ורואים בי ארנב אשכנזי קטן.

צריך לא לשבור ישר את הכלים אבל גם לא לוותר ישר.

הוא אמר שצריך לדבר איתם כמה פעמים ולנסות ל"אלף" אותם....

פורסם
דניאל אני איתך כי.....

נולדנו באותו יום בהבדל של כמה שנים.

כאשר תהיה סבא , תשמח שהנכדים בכלל באים לבקר.

למזלך אתה סובל רק בשבת , דמיין שמשפחה כזו חיה מעליך.

צא מהבית בשבת , תשטוף את העיניים בחתיכות, שב בבר על בירה, ושים מוזיקה כאשר אתה בבית ותשמע באוזניות.

לצערינו חינוך זו מילה גסה היום ולילדים יש רק זכויות.

מסכים עם כל מילה. במיוחד בחינוך - אין היום לאף אחד.

דניאל, אתה צודק. כל אדם אמור לעשות את המקסימום שביכולתו על מנת למנוע הפרעה לאדם אחר. כך גם אני חונכתי.

בשורה התחתונה קיבלת מגוון עצות. החשובה שבהן היא שזה לא בשליטתך. אני הייתי מנסה מה שאפשר, ואז עובר לשרשור המלצות על אטמי אוזניים איכותיות.

בהצלחה

פורסם

דווקא מאנשים מבוגרים הייתי מצפה לפחות למעט התחשבות ולא לליגלוג מיידי.

אני יודע שאצלי לפחות, אם היו באים להורים שלי ואומרים להם שהנכדים שלהם מפריעים, הם בטוח לא היו צוחקים לאדם בפרצוף (או בטלפון), יש בזה לא מעט זלזול.

שוב, אני לא יודע מה רמת הרעש שם, אבל במידה והוא אכן עונה על התיאור - לצחוק כשמבקשים לנסות להתחשב זה בהחלט מכוער.

פורסם

אלון, הזכרת לי שכשהייתי קטן שיחקנו הרבה כדורגל בשכונה. השכנה באה להורים ואמרה שאנחנו מפריעים לה. ההורים שלי אסרו עלינו לשחק בין 2 ל-4 ואחרי 4 רק עד 7 בערב, או עד שהחניה מתחילה להתמלא ברכבים. כלומר, אנשים מגיעים הביתה מהעבודה. בזמן ששיחקנו סבא שלי היה מוודא שאנחנו לא רועשים מדי, אחרת היה לוקח לנו את הכדור. פעם התבאסנו, פעמיים כעסנו ובפעם השלישית כבר שמרנו על השקט כמה שאפשר גם בשבילנו וגם כשילדים אחרים הרעישו. כשהגיע שכנה אחרת גם הסידור הנוכחי הפריע לה [חוץ מכשהילדים שלה שיחקו], וזה הגיע למצב ששאר השכנים בבניין, כולל זו שהתלוננה מראש, הסבירו לה שזה מה יש ושתלך לחפש. בסוף צריך להיות איזה שהוא גבול ושני הצדדים צריכים להתחשב אחד בשני. אין צורך בקיצוניות לא לפה ולא לשם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מסכים ב 200 אחוזים עם מה שרשמת. זה בדיוק מה שהולך לאיבוד בחברה שלנו, ההתחשבות, עמק השווה ואיזון הפכו להיות מילות גנאי במקום דרך חיים.

ד"א, גם אני גדלתי בחינוך דומה של תעשה מה שבא לך אבל עשה הכל כדי לא להפריע לאחרים - היום אני עומד בתור, לא צופר למי שלא שם לב שהתחלף הרמזור (מהבהב באורות זה מספיק, לא מבין את הצפירות של אנשים, אפשר לחשוב מה קרה).

יש עדיין הרבה אנשים שחינוך וערכים בין אדם לזולת חשובים להם, אבל לפעמים (ולצערי זה הופך להיות יותר ויותר שכיח) אני אומר לעצמי "וואוו, איך לעזאזל חינכו בנאדם שמתנהג בצורה כזו".

פורסם
כ

אבל, כמו שאמר הבעל בית, הם חושבים שהם אריות ורואים בי ארנב אשכנזי קטן.

הוא אמר שצריך לדבר איתם כמה פעמים ולנסות ל"אלף" אותם....

לפעמים אני בעדך. לפעמים לא.

עולה ריח מאוד רע של גזענות מהסגנון והתגובות שלך, כשמאוד נוח לך לצטט את בעל הבית, ואתה מרגיש עם ההגדרות שלו בסבבה.

אתה אשכנזי. הילדים הם חיות (שחורות? שווערצע?) שצריך לאלף.

אני חוזר ואומר שאני שמח שאינך שכן שלי.

לסיכום - זה מה שאתה צריך:

https://youtu.be/VH5560Ds5ek

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...