Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוגע למכשירי הנקסוס - רק אומר שאני מחזיק מכשיר שהושק לפני יותר משנתיים (המכשיר עצמו בן כמה חודשים), ולא מרגיש שום צורך לשדרג לאחד מהנקסוסים החדשים.

פיקסל C - מסך ברזולוצייה גבוהה, גוף אלומיניום דק וקל - אייפד Air עשה את זה כבר לפני שנתיים. גם המחיר לא מרשים - עולה בדיוק כמו הסרפס הבסיסי (שאליו צריך להשוות, הסרפס פרו הוא כבר Full on PC ולא באותה ליגה, למעט רזולוציית המסך), המקלדת של הסרפס, אגב, עולה 130 דולר.

ואני לא נכנס בכלל לנושא השימושיות של אנדרואיד מול חלונות.

גוגל לא משהו במוצרי ליבה, אבל אני מת על הפרוייקטים הצדדיים שלהם. הכרומקאסט הוא מוצר גאוני (כרומקאסט אודיו קצת פחות חדשני, איביי מלא במוצרים סינים שעושים את אותה עבודה ברבע מחיר כבר שנים), קארדבורד פחות או יותר רצח את הסמסונג VR, ועוד פרוייקטים שאולי לא באמת מכניסים כסף, אבל מעלים חיוך.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נקסוס זה נקסוס והוא כנראה יעבוד הרבה יותר מהר מכל LG או סמסונג מקבילים. גוגל לא מכוונים לאנשים שלדעתם האפליקציות שלהם עלובות אלא לאלה שלא רוצים אפליקציות זבל של סמסונג ו-LG. הם לא ימכרו עשרות מיליונים מהמכשירים האלה אבל זו גם איננה המטרה שלהם.

אני עם נקסוס 5 המקורי, מרוצה מאד, ללא אפליקציות זבל, וכנראה לא אחליף אותו לפחות עד הנקסוס הבא.

באנדרואיד, רק נקסוס או אנדרואיד נקי כמו מוטורולה.

פורסם

השקה נחמדה לא משהו פורץ דרך , השוק קופא על שמריו כבר כשנתיים אין חידושים מהפכניים , לדעתי זהו עוד שלב באבולוציה של תחום הסלולר.

המרשמלו החדש נראה כמו לולפי פופ עם שינויים מינוריים. לדעתי השינוי הגדול בתחום אלו החברות הסיניות ששברו את השוק עם מכשירים זולים ויחסית טובים מכשרים ברמה גובהה בינוניות .

במחיר של ספינת דגל אפשר להחליף לסיני פעמיים בשנה.

עד תג מחיר של 300$ אפשר לקבל יופי של מכשירים.

פורסם

הזמנתי את ה6p, אבל אחת הנקודות המעניינות היא שה6 נמכר כבר למעלה מחודש במחיר של 350$, זה הישג אדיר לדעתי שהמחירים של האנדרוידים ובמיוחד הנקסוסים יורדים, אני מאוד מקווה שהתחרות הזו תיצור עוד מכשירי פרימיום במחירים שפויים.

עוד דבר חשוב לגבי הנקסוסים וזה רלוונטי רק לאמריקאים זו התמיכה בפרויקט פי, שזו הרשת של גוגל שמנסה לשבור את המודל הקלאסי של המפעילות הסלולרית על ידי שימוש בכמה במקביל, ונדידה כמעט בכל מקום בעולם ללא שום שינוי של עלויות לא דאטה ולא שיחות.

יהיה מאוד מעניין לראות כיצד יהיו בפועל המצלמה, חיישן תביעת האצבע וחיי הסוללה

פורסם
נקסוס זה נקסוס והוא כנראה יעבוד הרבה יותר מהר מכל LG או סמסונג מקבילים.

תרשה לי לחלוק עליך.

השוואה פשוטה בן ה- LG-G2 לנקסוס 5 (שאם אני לא טועה, יצאו בערך באותו זמן.), הראתה שהם שווים במהירות (שלא לדבר על כך שהסוללה ב- G2 הייתה נגמרת הרבה אחרי הטעינה מחדש של ה- 5).

פורסם

רק שה g2 לפעמים קצת נתקע,הנקסוס פשוט רק חלק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני רק שאלה. עד היום רכשתי מכשירים בחנויות בארץ בלבד (מהסיבה הפשוטה שאני כבר שנים משתמש במכשירים מטעם מקום העבודה, כך שאין לי סיבה להתעסק בהזמנות מחו"ל גם אם זה חסכוני). אבל הנקסוס 5X נראה לי מכשיר טוב ואמין, ושדרוג מספק ל-G2 MINI שלי. מה היא הדרך הטובה ביותר להזמין לארץ? רק דרך שרותי תיווך כמו ShipiTo? האם בעבר נמכרו נקסוסים בארץ בחנויות, וגם המכשירים החדשים צפויים להגיע לחנות, או שכולם מגיעים דרך הזמנות מחנות גוגל?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מאחר וה 5X הוא תוצרת LG, סביר מאוד להניח שנראה אותו תוך זמן קצר נמכר דרך "רונלייט" (היבואן הרשמי) ברשתות הנפוצות, בדיוק כפי שהיה עם הנקסוס 4 וה 5.

פורסם
תרשה לי לחלוק עליך.

השוואה פשוטה בן ה- LG-G2 לנקסוס 5 (שאם אני לא טועה, יצאו בערך באותו זמן.), הראתה שהם שווים במהירות (שלא לדבר על כך שהסוללה ב- G2 הייתה נגמרת הרבה אחרי הטעינה מחדש של ה- 5).

אני מסכים איתך מאד, הG2 אכן היה מהיר מאד אבל יורשו כבר היה איטי יותר, לעניות דעתי בשל המסך QHD.

ודאי שיש יתרונות רבים למכשירים אחרים, אבל גם מחירם בהתאם. אני אתפשר על הסוללה והמצלמה בשביל התוכנה הנקייה.

פורסם
אני רק שאלה. עד היום רכשתי מכשירים בחנויות בארץ בלבד (מהסיבה הפשוטה שאני כבר שנים משתמש במכשירים מטעם מקום העבודה, כך שאין לי סיבה להתעסק בהזמנות מחו"ל גם אם זה חסכוני). אבל הנקסוס 5X נראה לי מכשיר טוב ואמין, ושדרוג מספק ל-G2 MINI שלי. מה היא הדרך הטובה ביותר להזמין לארץ? רק דרך שרותי תיווך כמו ShipiTo? האם בעבר נמכרו נקסוסים בארץ בחנויות, וגם המכשירים החדשים צפויים להגיע לחנות, או שכולם מגיעים דרך הזמנות מחנות גוגל?

לא בדקתי לגבי הנקסוס, אבל ארבעת הסלולוריים האחרונים במשפחתי הוזמנו מאמאזון (אנגליה, צרפת, גרמניה) עם שירות משלוח ותשלום מסים מראש, הגיעו לאחר 10-20 יום עד דלת ביתי. יש בתכנון להזמין כך עוד 2-3 מכשירים בשנה הקרובה, כתחליף למכשירים מזדקנים. היתרון - אמאזון עושים את כל עבודת השילוח ומטפלים במיסוי. לשים לב שרוכשים ישירות מאמאזון ולא מחנות שמוכרת דרכם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

SlowMo מה 6P החדש (האותנטיות עדיין מוטלת בספק) -

במידה ואמיתי, זה לא רע בכלל. בחלק מהתגובות צויין שגם לציפור יש OIS מובנה, קשה שלא להסכים. :lol:

פורסם

בנוט 4 זה 120 FPS על 720P

בסוף ישתילו את החיישן של הגופרו שמצלם 240 ב720P :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...