Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים.

סבא וסבתא גרים בבניין ישן משנות ה70 כנראה אם לא יותר אפילו ומתקרבים לשנות ה-90 שלהם.

האינסטלציה בבית נורא ישנה ולא בטוח שעומדת בסטנדרטים של היום ולכן מבקש את עזרתכם.

אני מעוניין להחליף את המצב בתמונה למצב שיש להם ברז,דוש וראש מקלחת כמו שיש לרובנו אך בלי לשבור שום דבר ולהחליף צינורות(אין אפשרות לבצע שיפוץ מלא של החדר בגלל אי נוחות עבורם בגיל הזה) ולכן בנתיים אסתפק רק בהחלפת האביזרים.

האם זה אפשרי?

לדוגמא המרווח בין 2 הברזים בקיר נראה לי לא סטדנרטי.

אשמח לעזרה והכוונה!.

תודה.uploadfromtaptalk1443510861990.jpg

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אקדים ואומר שאני לא שרברב.

למיטב ידיעתי אפשר להחליף אביזרים.

השאלה מה אתה רוצה להשיג בזה?

ראש דוש/טוש ניצן להחליף ללא בעיה.

ברזים - אפשר להחליף את ידיות הברזים. המרחק לא משנה כי זה רק החלפה של הידית.

שוב. הסבר מה המטרה. שיראה יותר אופנתי / מודרני ?

פורסם (נערך)

המטרה היא להקל על זוג קשישים בני 90 להתקלח...:shock:

פעם אחרונה שהחלפתי את הברזים לקח לי זמן למצוא אותם ונאמר לי שזה כבר די נדיר

http://vardi-levin.co.il/site/image/cache/catalog/inctelechiya/%20%D7%91%D7%A8%D7%96%20%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%9A-500x612.jpg

עריכה אחרונה על ידי dany

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

המקלחת נראית במצב מצויין.

החלפת ידיות הברזים וראש המקלחת היא עבודה קטנה מאד.

אם רוצים עבודה יסודית - כולל החלפת הצנרת (בהנחה שהיא בת 40) או, אפילו החלפת הברזים למיקס - צריך לפתוח את הקיר. במצב כזה, ולאור גיל הסבים, כדאי להנגיש למקרה שמישהו מהם ייפצע או יחלה. זו כבר עבודה לקבלן שיפוצים עם הנחיות של מישהו שמבין בהנגשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ידיות ברזים הוחלפו.

האם אני יכול להתקין להם דבר כזה:

http://www.lazar1972.co.il/product/madgal-%D7%A2%D7%A0%D7%91%D7%A8-69010/

האם המרווח בין הכניסות מים הוא בסטדנרט כלשהוא? האם הסטנדרט כיום זהה להוא מלפני 40 שנים?

הראשי ברז מתברגים לצינור המים(כלומר הצינור שיוצא מהקיר הוא עם הברגה פנימית) וממה שאני יודע הברזים בדרך כלל גם עם הברגה פנימית. יש מתאם כלשהוא?

פורסם

הכל סטנדרטי, המתן לאיציק נ. כדי שיעדכן הכל. מכל מקום - בשלב ראשון פשוט מדוד את המרחק בין מרכזי הצינורות והשווה למרחק בסוללה שאתה רוצה להתקין.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הברז בקישור הוא סוללה לאמבטיה. זה לא מתאים למקלחון.

אם אני אנסה לנחש את כוונתך - אתה היית רוצה להתקין אינטרפוץ עם ידית מיקס במקום 2 ברזים נפרדים לחמים ולקרים.

אז כמו שכבר רשם ספריאל - חייבים לפתוח את הקיר על מנת לבצע את זה.

פורסם

עקרוני הרכבת צודקת, אלא אם אתה רוצה את המתקן גם כברז דלי.

מכל מקום, אם מדובר בפתיחת קירות, כדאי לבדוק צרכים עכשויים ועתידיים צפויים או אפשריים.

פורסם

חשבתי על רעיון אולי פחות אסטתי אך עדין מספק לדעתי והוא מפצל ידני רגיל שיתלבש בין הצינור מים העליון לראש דוש הקבוע ואליו אחבר צינור גמיש עם ראש דוש.

הבעיה היא שייתכן והלחצן על המפצל יהיה גבוה מדי בשבילם (מצד שני הצינור הגמיש נועד יותר למטפלת שעוזרת במקלחות ובשבילה אין בעיה ללחוץ על הלחצן במפצל).

חשבתי על משהו בסגנון הזה:

http://www.hlomi.com/42169/%D7%A1%D7%98-%D7%9E%D7%A7%D7%9C%D7%97%D7%AA-%D7%94%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%A8%D7%90%D7%A9-%D7%A7%D7%91%D7%95%D7%A2-%D7%A4%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99-%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A4%D7%9C%D7%98

פורסם

בשביל מה שאתה רוצה אתה צריך "אינטרפוץ 4 דרך" - עם שתי כניסות (מים קרים ומים חמים) ושתי יציאות (לראש הקבוע ולצינור הגמיש), עם ידית שקובעת עוצמת זרם וטמפרטורת המים וכפתור משיכה שממתג בין ראשי המקלחת. ההתקנה מצריכה פתיחת הקיר והתקנת צנרת, ובקיצור, עבודה די גדולה.

פורסם

אתה חושב שבן 90 יושיט יד לברז מעל ראשו? המנע מהדבר הזה, זה יכול להיות אפילו מסוכן, בגלל סכנת החלקה במקלחת.

פורסם

מציג את התוצאה הסופית של הקומבינה שלי.

הורדתי את הראש דוש עם צינור 10ס"מ.

לטענתם זה פתרון מצויין ומספיק נוח.

להרים את היד הרבה יותר קל להם מלהתכופף.

uploadfromtaptalk1443532186615.jpg

• תוכן חדש...