Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה החלטתי להעניק לקליאו טיפול דיטיילינג מפנק הכולל הסרה של משקעי הזמן וציפוי הגנה לעתיד.

מצב הרכב היה לא רע בכלל, אך היו שריטות, משקעים וסוירלס שהצטברו בתקופה הארוכה שלנו יחד (5 שנים) לכן החלטתי להעניק לרכב טיפול עמוק ומקצועי שכולל פוליש+פלסטלינה ומריחת ציפוי הגנה.

אחרי לא מעט התלבטויות חיפושים וצפיה בעבודות שונות החלטתי לפנות לשלומי אדרת לאור תיק עבודות מרשים ושבחים רבים שהוא מקבל, גם פה בפורום.

נתחיל מהסוף, קיבלתי רכב חדש(!) לא פחות.

אני מאושר כמו ביום הראשון שקניתי את הרכב והכל תודות לשלומי. :-D

שלומי התגלה כאדם שקודם כל בא לעבוד ולעבוד נכון ויעיל, הרגשתי כאילו הוא מטפל ברכב הפרטי שלו ולא מוותר על אף פרט ופגם. הוא אפילו ביצע דברים מעבר לסיכום הראשוני, הכל כל כדי שהרכב יהיה מושלם.

במשך כמעט 14 שעות הבן אדם עבד כמעט ללא הפסקה עם אנרגיות חיוביות וחיוך על הפנים, היה תענוג לצפות בו ועל הדרך לקבל טיפים לתחזוקה.

בעיקרון הרכב עבר פוליש במעבר אחד (הגג קצת יותר) וציפוי C1 של GTECHNIQ, את שאר הפרטים הטכניים אני משאיר לשלומי.

ונעבור לתמונות, בתמונות לפני ניתן לראות שהגג עכור, ישנם שריטות מכוערות ובשאר הרכב ישנם סווירלס ופגיעות חצץ.

SAM_1050.JPG

SAM_1048.JPG

SAM_1046.JPG

SAM_1085 (2).JPG

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

עבודה מדהימה, כרגיל אצל שלומי.

הבנאדם מכונה, לא מוותר על שריטה אחת!

שאפו. אפשר להגיד תתחדש, כי הרכב כמו חדש :)

פורסם

מי שמכיר אותי יודע שיש לי חולשה לצרפתיות, מכל סוג אבל בעיקר לוותיקות...

הקליאו הספציפית הזאת היא מהזן החביב עלי במיוחד, קטנה וממזרית.

האחות המבוגרת שלה (RSI) הייתה אחת המכוניות עליהן פינטזתי בתקופת השיחרור שלי מהצבא (לי הייתה 205 מבציר 97 אז-הכי נקייה ברמלה עם מערכת פסיכותית ואיירון מיידן ומטאליקה בווליום פלילי.. :lol: ) .

מאד נהנתי לעבוד על הקליאו, הצבע יחסית נוח לתיקון ואפשר להספיק הרבה בזמן נתון.

כמה הבהרות טכנית- בוצעו בין 2-3 מעברים על הרכב ושלייף סבון(בכמה דרגות) בחלק ניכר מהרכב-רק כך אפשר היה לגבור על הכתמים והשריטות ולהגיע לפיניש הרצוי-הגג היה מאתגר במיוחד.

צירפתי עוד כמה תמונות לפני ובמהלך השלייף .

SAM_1049.JPG

SAM_1053.JPG

SAM_1055.JPG

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

נראה פשוט מעולה.

התוצאות מדברות בעד עצמן.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עבודה מהממת, לא פחות.

כל הכבוד לשלומי, תענוג לראות את התוצאה!

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

עבודה מרשימה כרגיל

ותתחדש על הרכב :)

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• תוכן חדש...