Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה,

אלו הכיוונונים

1845650be7450b1ea6ec98a2f45fe08b.jpg

עכשיו לגבי הסאב,

נכנסתי לדף הגדרות במערכת, וזה המצב

365f4dbcf03e170cd9ddb35f542dede2.jpg

שמתי מוזיקה הסאב בוודאות קופץ ונותן עבודה,

אך כשאני מסמן בsubwoofer את הoff

הוא עדין עובד כרגיל..

וכבר אין טעם לגעת באופציות האחרות לדעתי..

להמשיך בתהליך של הפירוק rca?

Seat Ibiza FR

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

לא, אין טעם.

נמשיך בנסיונות בכיוון אחר:

- העבר את ה-FADER (עמ' 18 ) אחורה לגמרי, סאב עדין עובד? אם כן, המשך הלאה. אם לא, העבר קדימה לגמרי ואז המשך.

- במצב הנוכחי, העבר את ה-BALANCE ימינה עד הסוף ואז שמאלה עד הסוף. האם בשלב כלשהו הסאב משתתק?

פורסם

כבה במערכת ראש את הבאס בוסט הדינאמי, תוריד את החיתוך שלו מ160 ל80.

תעבה את הכבל בין המגבר לסאב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

אדי, השורה הראשונה שלך לא רלוונטית (כרגע) מאחר וע"פ הנסיונות שאנחנו מנסים כאן, המגבר לא מחובר בכלל ליציאת הסאב אלא לאחד מזוג הערוצים הנוסף (ואני חושד שבסטריאו) ולכן אין השפעה של המסך המדובר על הסאב.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

מצטער על התשובה הזריזה הייתי לפני נהיגה

שהורדתי את הפדר- היה רק באסים ללא מוזיקה, ובבאלנס היה באס רגיל והמוזיקה עברה ימין לשמאל

Seat Ibiza FR

פורסם

לא בדיקה של כל אחד מהם בנפרד.

כשהורדת פיידר = העברת אחורה?

רק באסים = רק הסאב פעל (ורמקולים אחוריים אם מחוברים אצלך)?

תשאיר את הפיידר אחורה ואז תשחק עם הבלאנס.

המטרה היא לנסות לבודד את הערוצים.

כלומר רק אחורי ימני ורק אחורי שמאלי.

פורסם

אני בן יחיד :wink:

האמת כשאני חושב על זה, החשד המלא שלי (חיבור לזוג יציאות סטריאו), למעשה אושש גם ע"י הנסיון "הכושל" שלך.

בהנחה שרק כשהעברת אחורה הסאב המשיך לפעול, ולא משנה אם העברת ימינה או שמאלה הוא המשיך לפעול - אזי הוא מחובר ליציאות האחוריות בסטריאו.

בכל מקרה, כל התיקוני כבלים וחיבורים נכונים ושאר בעיות צריכים להיות באחריות המתקין.

אפשר לגשת אליו כשיש זמן ולהסדיר את הענין.

מבחינת חיבור הסאב, הוא צריך להיות כמובן ליציאה הנכונה (ולדאוג לכיוון נכון גם בצד ה-HU כפי שגם אדי הזכיר). ולפצל אותו עם כבל Y (נקבה לשני זכרים) לכניסות במגבר.

אם אתה רוצה, אתה יכול בינתיים לרכוש בנפרד את המפצל המדובר, לנתק את ה-RCAים בצד המגבר, לבודד אחד מהם ולחבר את המפצל לשני וחזרה למגבר (כשהכל כבוי).

• תוכן חדש...