Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פיג'ו 508 שנת 2011.

לאחר נסיעה בהילוכים קדמיים, עצירה, והעברה להילוך אחורי (רוורס). בזמן שאני לוחץ על דוושת הברקס, נשמעת ומורגשת "מכה" / "נקישה" חזקה. שוב, זה קורה רק בעת לחיצה ראשונה על דוושת הברקס לאחר העברה מהילוך קדמי (Drive) לאחורי (Reverse).

מוסכניק הסביר לי שמקור הרעש הוא שחרור של קפיץ של דסקיות הבלם, שכן בעת החלפת הילוך מקדמי לאחורי, קיים מנגנון שתפקידו להחליף את כיוון הבלימה.

1. האם באמת קיים מנגנון שכזה?

2. האם יש טעם בטיפול לשם שיכוך הרעש/המכה, או שזו דרך פעולת המנגנון?

תודה!

פורסם

זה קורה כשאתה לוחץ על הבוקר או כשאתה משלב לרוורב?

ואיזה גיר יש לך ? AL4 או 4HP20?

ואיך אני מעיף את הספה צ'קר מהמכשיר, לעזור?

פורסם

זה עניין ידוע בצרפתיות גם אצלי בפיקסו קיים הרעש הזה .דיסקית הבלימה זזה אחורה בבלימה בנסיעה לאחור ועושה את הרעש של הדפיקה . לא מסוכן או תקלה בטיחותית .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

• תוכן חדש...