Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, החברה במוסך ליליאן ברחובות אומרים שצריך להחליף טורבו לבראבו שלי (יש לציין שזו תקלה ראשונה ברכב מרגע עלייתו לכביש, באסה שזה כזה משהו יקר).

אני מחפש אומדן לעלות של הטורבו + עבודה, לפי מה שהבנתי זה לא זול בכלל.

פורסם

לא אתייחס למחירים רק להבדלים במחיר.

אם אתה מתכוון לחזיק את הרכב לטווח הארוך,ההפרש לחדש כדאי.

מן הסתם, גם האחריות על חדש תהיה ארוכה יותר.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לאחר שיחה עם חבר שעובד במוסך שמטפל בהמון רכבי פיאט של חב' בזק. המחיר גבוהה חד משמעית לטורבינה החדשה. גם זאת מהפירוק לא זולה. הוא אמר לי שבמחיר 6 אלף ניתן למצוא מנוע קומפלט עם הטורבו מפירוק. יכול להיות שאפשר לתקן את שלך תלוי מה הלך שם. בחצי מחיר של זאת מהפירוק. מהיכן אתה בארץ?

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

קפצתי לחיים ממוסך שמשון ביהוד והוא בכלל הביא לי הצעת מחיר של 7077 לטורבו מחודש מהחברה, אחריות לשנה ועבודה. נשמע לי יקר בטירוף.

ההצעה של מוסך ליליאן ברחובות היא 5500 לשיפוץ (כולל עבודה). למישהו יש נסיון עם שיפוץ שכזה ויכול להחכים אותי?

פורסם

תקנה טורבו מאלה ששיפרו והורידו טורבו מקורי. לאחר מכן נמצא מישהו שיתקין לך את הטורבו וסגור עניין.

לפני חודשיים הגיע בחור עם סיפור דומה. קנה טורבו משומש והחליפו במוסך.

יפעע..

פורסם

+1 לטורבו טק, אמור להיות זול יותר באופן משמעותי מהסכומים שרשמת

פורסם

לא יודע למה לא העלו את זה (פספסתי אולי?) - אם כבר נדפק לך הטורבו ואתה חייב להחליף, שקול להחליף לטורבו טוב יותר... אתה תוכל לשפר את הרכב פלאים, בעלות סמלית יחסית להוצאה שאתה נדרש לבצע בלאו הכי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הכי חשוב זה לבדוק מדוע התקלקל הטורבו. האם אתה משתמש בשמן המומלץ לרכב ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...