Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פות"ש אולי אני מתבלבל אבל לא פתחת שרשור בנושא הזה לפני כמה חודשים אולי חצי שנה, אני זוכר שאני ואחרים הגבנו שם בהרחבה. משהו השתנה מאז?

ולמי שאומר שפאנל זה דבר מיותר, שיסביר איך הוא עצמו היה מסיים את כל הכבילה הקשיחה (שלא נועדה ללחיצה) בצד של הנתב. יש פאנלים של 4 ו8 בדיוק למטרה הזאת כדי שאפשר יהיה לסיים סלילה בתוך ארונות קטנים בלי להכניס לשם 4-8 שקעים ביתיים. על האלטרנטיבה של ללחוץ בכח ראש RJ45 זכר מכבל קשיח שיוצא מהקיר אני בכלל לא מדבר.

שקע גויס 3 מקום ל 3 חיבורים

+קופסה גוויס+מסגרות גוויס =

מינוס כסף :-)

עד היום אני תקוע עם כל מיני יוניטים שלהם. אולי יש כבר פטנט אחר קומפלט במחיר הגיוני ואני פשוט לא מעודכן.

עריכה אחרונה על ידי Stone
הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

במקום פאנל של 4-8 שילחץ כבר סופיות ויחבר אותם לסויטש תלוי על הקיר או בארון ואז גישור אחד לראוטר.

אחרת סתם מהפאנל יהיו מגשרים לסוישט שישב ליד הראוטר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

משום מה אני לא מצליח להכניס את הקונקטור לכבל.

הקונקטור =CAT6

הכבל=CAT6 FTP מסוכך

הגידים מתבלגנים כשאני מנסה להכניס אותם ואם אני סוףסוף מצליח ,אני רואה 4 קצוות גידים ולא 8

פורסם (נערך)

זה אמורלהיות קונקטור שהגידים מסודרים בו באלכסונים כמו השמאלי

>

יש גם קונקטור לcat6/7 שהוא 2 חלקים

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

פורסם

מוזר כי דווקא מאוד קל לעבוד עם אלו גם כי הגידים של הcat6 יותר קשיחים ובמחבר יש חורים יותר גדולים מאשר אלו שיש ב מחבר שטוח של cat5.

יש את האפשרות גם לקונקטורים שבאים ב 2 חלקים שבהם אין מצב לפספס

223.jpg

>

פורסם

אחתוך חלק קטן של הכבל ואקח לבעל מקצוע שיראה לי בדיוק מה הטעות שלי .

אם לא אסתדר ,ארכוש שקע משולש +3 מגשרים .

את השקעים בחדרים (שקעים cat6 מסוכחים מברזל של חברת 3M ) הבנתי נראה לי שאני יודע איך ללחוץ .

פורסם

פעם ראשונה שהצלחתי להכניס את כל הגידים כך שאוכל לראות את כולם בקצה הקונקטור.

הבעיה היא שחשפתי גידים ארוכים מדי.

מהו אורך הגיד שיש לחשוף בלחיצה של cat6?

פורסם

זה לא קשור לכבל אלא למחבר.

תגלף ארוך ותקצר שיהיו באורך של מקצה המחבר עד החלק הרחב

פורסם (נערך)

לאחר שבחדרים התקנתי שקעי cat6 ללא קושי

החלטתי שגם בצד הראוטר אתקין שקע cat6 אליו יחוברו כל הכבלים המגיעים מהחדרים (כרגע 2 ,בעתיד 3)

בניתיים אני מתקשה למצוא שקע גוויס על טייח בעל 3 כניסות, כניסה אחת -מצאתי (והתקנתי בחדרים)

2 כניסות-מצאתי, 4 כניסות ויותר -גם מצאתי

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
  • תוכן חדש...