Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

הזמנתי רכב חדש (הרכב הנוכחי על שם אבי), ואני יודע שיש הנחת משרתי מילואים פעילים באגרת הרישוי.

הרכב כמובן יהיה רשום על שמי, ביצעתי השנה 32 ימי מילואים (והיד עוד נטויה).

האם אקבל את ההנחה כבר ברכישת הרכב או רק משנה הבאה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אריק, אתה בטוח שנרשמים מראשון למאי עד ראשון למאי? אני מכיר שהם נרשמים לפי שנה קלנדרית. את ה"מענק"/"בונוס" אתה מקבל הראשון למאי, זה נכון. אבל ההנחה באגרת הרישוי אני לא יודע. יכול להיות שזה פשוט "מתעדכן" באפריל/מאי ואז אם חידוש הרשיון שלך מתבצע אחרי אתה מקבל ואם לפני אז אתה מקבל שנה אחרי. נגיד עשית ב-2014 (1.1-31.12) מספיק ימי מילואים (מעל 10). אם אתה צריך לחדש את הרשיון באוגוסט אז תקבל את ההטבה ב-2015 ואם במרץ אז רק ב-2016.

דור, אתה תקבל את ההטבה בכל מקרה רק בשנה הבאה כי תקבל את הרכב כבר השנה לפני ש"נסגרה הספירה" של הימים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אריק, אתה בטוח שנרשמים מראשון למאי עד ראשון למאי? אני מכיר שהם נרשמים לפי שנה קלנדרית. את ה"מענק"/"בונוס" אתה מקבל הראשון למאי, זה נכון. אבל ההנחה באגרת הרישוי אני לא יודע. יכול להיות שזה פשוט "מתעדכן" באפריל/מאי ואז אם חידוש הרשיון שלך מתבצע אחרי אתה מקבל ואם לפני אז אתה מקבל שנה אחרי. נגיד עשית ב-2014 (1.1-31.12) מספיק ימי מילואים (מעל 10). אם אתה צריך לחדש את הרשיון באוגוסט אז תקבל את ההטבה ב-2015 ואם במרץ אז רק ב-2016.

דור, אתה תקבל את ההטבה בכל מקרה רק בשנה הבאה כי תקבל את הרכב כבר השנה לפני ש"נסגרה הספירה" של הימים.

זה מה שנאמר לי במילואים, אני לא בטוח במאת האחוזים.

קניתי רכב חדש ביוני שעבר, לא קיבלתי הנחה למרות שהייתי זכאי, השנה קיבלתי.

אלעד אני מודע לגובה ההנחה, כל עוד אני משלם פחות לא איכפת לי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני זוכר שיש דירוג לפי כמות ימי המילואים שעשית,

זה נע בין נקודת זכות לשתי נקודות זכות כאשר הקפיצות הן ב0.5. (1,1.5,2), כאשר 2 מקנה את ההנחה הכי גבוהה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

הנה:

http://www.kolzchut.org.il/he/%D7%94%D7%A0%D7%97%D7%94_%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99_%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%90%D7%99%D7%9D_%D7%91%D7%90%D7%92%D7%A8%D7%AA_%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%99_%D7%A8%D7%9B%D7%91_%D7%A9%D7%A0%D7%AA%D7%99%D7%AA_%28%D7%98%D7%A1%D7%98%29

אתה זכאי ל2 נקודות זכות, אז זה 15% הנחה.

אני זכאי לנקודה וחצי, זה 10% הנחה. עד סוף השנה אני מניח שאעלה גם לאיזור ה37-40 ימ"מ ואז אקבל גם הנחה של 15%, וגם את המענק המוגדל של ה5300₪.

פורסם

כל "הכבוד" למדינה

[h=4]הנחת רישיון רכב לחייל מילואים[/h]

• הנחה 1 נקודת זיכוי - 59 ש"ח
  • הנחה 1.5 נקודת זיכוי - 119 ש"ח
  • הנחה 2 נקודת זיכוי - 178 ש"ח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא וואו, אבל עדיין נחמד, בשילוב עם המענקים שמקבלים, הנחה על חידוש רישיון נהיגה, הנחה על חידוש דרכון זה יוצא יפה.

פורסם

המשרתים במילואים ,ובטח ובטח הקרביים, צריכים לשאת אותם על כפיים ולא לזרוק להם נדבות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא בתפקיד לוחם אלא תומך לחימה, אבל שייך לחטיבה מאוד מוכרת שגם נטלה חלק גדול בצוק איתן.

פורסם

ישה, לא צריך לשאת אף אחד על כפיים. לפחות ממשרתי המילואים שאני מכיר. החבר'ה עושים את מה שצריך גם בלי ההטבות.

אבל היי, נדבות זה יותר טוב מכלום :wink:

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...