Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי ואני מקבל את הטענות שלכם. חשבתי שהשיפור יהיה משמעותי אבל כנראה שזה באמת לא שווה את זה.

אתמקד כרגע בצמיגים ובקלאץ׳ שדורשים החלפה ואתקן את הקרע שבגללו אני נאלץ לנסוע עם כיסויי מושבים מרופטים.

מישהו יודע אם יש דרך לתקן או שצריך להחליף מושב? (הקרע ממוקם בסמוך לכרית האוויר הצידית במושב הנהג).

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

דעתי האישית היא גם להחליף צמיגים, פילטר זה ממש שטויות להחליף,נותן צליל נחמד ותוכל גם להחזיר למקורי אם לא תאהב וזה לא עניין יקר

לגבי המושב תנסה לדבר עם אודיביה ארט, יש להם גם פייסבוק, נראה לי שהם מתעסקים בזה

עברתי לסקייטבורד

פורסם

המנוע הזה כמעט בלתי שביר, והוא מגיב טוב לשיפורי חמוצים (פליטה, יניקה, תוכנה).

אתה יכול להוציא כ 160 כ"ס עם סעפת פליטה, סעפת יניקה של GTI, קאמשאפטים חמים ותוכנה שתנהל את הכל.

כל זה יעלה לך באזור ה .. 9000 ? אם הייתי צריך לנחש.

ועדיין תהיה לך 206 עם בולמים, קפיצים, מוטות פיתול, צמיגים, ברקסים שלא מותאים לכוח הזה.

וביננו, השלדה של ה 206 לא משהו ואם כבר אתה מתחיל כזה פרוייקט תתחיל אותו עם 106 .

או שפשוט תחפש 106 GTI ותעשה לה יישור קו. יצא לך זול יותר ותהנה הרבה יותר.

אל תהפוך את ה 206 למשהו שהיא לא ויהיה לה מאוד קשה להיות.

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...