Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני קורא פה בפורום המון (אבל מגיב פחות), אני יודע את כל התהליך שצריך לפני יישום אוטם צבע.. (פלסטלינה,IPA וכו').

רציתי לדעת במידה ואני מיישם אוטם צבע menzerna pl על רכב חדש רק אחרי שטיפה בלי פלסטלינה וכל התהליך.. כמה זמן זה יחזיק לי מעמד????

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

תשטוף את האוטו עם APC, הוא ידאג להוריד שאריות ווקס וכו.

במצב כזה האוטם כנראה יחזיק לך כחודש-חודשיים.

בכל מקרה, מעבר עם IPA לוקח 5 דקות ויוסיף לעמידות של האוטם פי כמה וכמה, ככה שאתה מקבל תמורה מעולה לאגרה.

פורסם
תשטוף את האוטו עם APC, הוא ידאג להוריד שאריות ווקס וכו.

במצב כזה האוטם כנראה יחזיק לך כחודש-חודשיים.

בכל מקרה, מעבר עם IPA לוקח 5 דקות ויוסיף לעמידות של האוטם פי כמה וכמה, ככה שאתה מקבל תמורה מעולה לאגרה.

אני מדבר על יישום על רכב חדש מהיבואן.. אין עליו שום ווקס, עדיין צריך apc?

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

להגיד לך בדיוק כמה זמן זה יחזיק, לא נראה לי שמישהו יכול לנבא באמת.. אבל הרבה פחות.

ועכשיו בנימה יותר אישית, רכב מהיבואן נשמע כאילו קיבלת אוטו מלוקק שבפועל אני מתעסק עם רכבים שמגיעים מהנמל ונשלחים ללקוח כל יום, ואני אישית קיבלתי לא מזמן רכב מהיבואן.

ואני יכול להגיד לך בלב שלם שלא משנה בכמה כסף אתה תקנה אותו הוא יקבל אותו טיפול גרוע ומזלזל, ואני בטוח שכבר עכשיו אתה רואה בעצמך שלאוטו ממש לא היה מזיק פוליש,אז שלא נדבר על פלסטלינה, ובקשר לipa דווקא ביגלל שהוא חדש אני מאוד מאוד ממליץ, הרכבים מגיעים ארוזים בניילון שמורידים אותו בסוג של תערובת שומנית, בקיצור המלצה שלי, ipa זה must וזה לוקח כמה דקות ופלסטלינה מומלץ מאוד אבל אפשר לחיות בלי,אבל תדע מראש שתהיה פגיעה בגלוס, ולך תדע אם זה יתרום לעוד סוורלים ההורדה של האוטם על הפח הטיפלה מלוכלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני יישמתי פעמיים ללא שום הכנה, שטיפה בלבד. כנראה שבאמת מספיק לפחות זמן ויש לי את האוטם המדובר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

איזה נסחפים... מה APC? סבון כלים רגיל (בלי תוספים לרכות העור), לדוגמא פיירי, יעשו אחלה עבודה בלנקות את הרכב לרוב סוגי הלכלוך שיכול להיות עליו. לא הכי בריא לשטוף ככה כל הזמן אבל פעם בתקופה זה בסדר.

אחרי זה אוטם או וקס יחזיקו אולי פחות אבל לא אסון. יחזיק סביב השני שליש זמן מהאופטימום

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

שאלה של בורות, אז כן ברור שאפשר ליישם את זה על רכב ללא פוליש/טיפול מקדים ולבזבז חומר יקר,

אבל החומרים האלו הם לא פילרים, אז עדיין יראו סרווילים (חדי העין), אז למה מלכתחילה ?

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

אוטם\ווקס נועדו בראש ובראשונה על מנת לספק הגנה לצבע ממפגעים שונים (שמש, ציפורים, עקרבוטים וכו) ולא על מנת לטשטש שריטות.

אם יש סווירלים קלים ניתן ליישם גלייז לפני האוטם, תפקידו "למלא" את הסווירלים ו"להעלים" אותם.

• תוכן חדש...