Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה קניתי רנו קליאו 95.

רציתי לדעת אם יש בפורום בעלי קליאו שיכולים לומר לי אם קרתה להם פעם תקלה במד חום מנוע.

המחוג של המדחום ברכב שלי מצביע מעל החצי {קרוב ל 3/4}

החלפנו ליוניט מאוורר נמוך יותר, שומעים שהוונטה פועלת בצורה שונה אבל המדיד מראה עדיין את אותה אינדיקציה.

היום לקחתי את הרכב לטיפול במוסך , עשינו לו טיפול עשרת אלפים החליפו גם רפידות בלם אחורי..

המכונאי אומר שהמנוע לא מראה סימני לחץ , ושהוא כבר נתקל בבעיה כזאת בקליאו.

השארנו את הרכב דלוק במשך 40 דקות בערך עם לחיצות על דוושת הגז והמחוג עוצר תמיד קצת מעל החצי.

המכונאי גם הוציא אויר מהמערכת והוא לא רואה שום בעיה.

אני בעצמי בדקתי את הרכב נתתי לו להתאמץ ובכל זאת הוא לא מראה סימנים לא שגרתיים.

עוד דבר שגורם לי לחשוד במדיד , לאחר כיבוי הרכב נתתי לו לנוח 25 דקות בערך , הדלקתי את הסוויץ' {לא התנעתי} והמדחום מראה שהמנוע עדיין חם מעל החצי אבל שפותחים את מיכל העיבוי המים בכלל לא גולשים כמו שהם אמורים היו להיות אם באמת המנוע היה כל כך חם!

הם פשוט נשארים במפלס שלהם בלי לזוז.

מה דעתכם?

GOT סחוג?

פורסם

אוקיי תודה רפי שווה באמת לבדוק את זה לפני שאני הולך לבדוק את הרדיאטור..

לפי החיפוש ב musach.co.il התוצאה היחידה למכון מחוונים במרכז היתה באמת בחולון.

רק מכון מחוונים יכול לבדוק/לטפל בבעיה הזו?

האם יש מקום יותר קרוב לנתניה?

GOT סחוג?

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
בשעה טובה קניתי רנו קליאו 95.

רציתי לדעת אם יש בפורום בעלי קליאו שיכולים לומר לי אם קרתה להם פעם תקלה במד חום מנוע.

המחוג של המדחום ברכב שלי מצביע מעל החצי {קרוב ל 3/4}

החלפנו ליוניט מאוורר נמוך יותר, שומעים שהוונטה פועלת בצורה שונה אבל המדיד מראה עדיין את אותה אינדיקציה.

היום לקחתי את הרכב לטיפול במוסך , עשינו לו טיפול עשרת אלפים החליפו גם רפידות בלם אחורי..

המכונאי אומר שהמנוע לא מראה סימני לחץ , ושהוא כבר נתקל בבעיה כזאת בקליאו.

השארנו את הרכב דלוק במשך 40 דקות בערך עם לחיצות על דוושת הגז והמחוג עוצר תמיד קצת מעל החצי.

המכונאי גם הוציא אויר מהמערכת והוא לא רואה שום בעיה.

אני בעצמי בדקתי את הרכב נתתי לו להתאמץ ובכל זאת הוא לא מראה סימנים לא שגרתיים.

עוד דבר שגורם לי לחשוד במדיד , לאחר כיבוי הרכב נתתי לו לנוח 25 דקות בערך , הדלקתי את הסוויץ' {לא התנעתי} והמדחום מראה שהמנוע עדיין חם מעל החצי אבל שפותחים את מיכל העיבוי המים בכלל לא גולשים כמו שהם אמורים היו להיות אם באמת המנוע היה כל כך חם!

הם פשוט נשארים במפלס שלהם בלי לזוז.

מה דעתכם?

לי יש את אותה הבעיה באונו , הגעתי למוסך לבדוק את הבעיה כשהאוטו עומד שלוש קווים לפני האדום (קו לפני הטמפרטורת רתיחה) ובמוסך אמרו לי שאין סמני לחץ על המערכת ושהמנוע לא מראה סימני חום מוגזמים כמו שהשעון מראה , לא מזמן החלפתי רדיאטור ולפני כשחודש החלפתי יוניט של שעון חום . ממה יכולה לנבוע הבעיה????

פורסם

חברים הדרך המקצועית היחידה לאמת שעון מזייף היא להשתמש בתרמומטר חיצוני. לתת לרכב להתחמם למצב שחושדים בו כמזייף ולראות מה התרמומטר שטבול במי הקירור אומר. עד שלא הוכח אחרת מד-החום ברכב דובר אמת ומבחינתכם הרכב בהתחממות יתר. שימו לב לזה!

פורסם

היה לי פעם קליאו שנת 92 אוטומט נסעתי איתה לביקעה , בדרך חזרה בעליות של ירושלים היא התחממה שחבל על הזמן אפילו פרצו מים מהמיכל עיבוי הטרמוסוטט הוחלף ונמצא תקין, לקחתי אותה למכון רדיאטורים בק מלאכי , והוא ביצע לי ניקוי ברדיאטור ע"י לחץ מים ויצא הרבה גי'פה ומאז האוטו היה בובה בלי התחממיות מיותרות.

גיליתי גם כשהדלקתי את המזגן החום מנוע ירד, כי המהירות של המאורר עולה.

8):oops::-)
פורסם
חברים הדרך המקצועית היחידה לאמת שעון מזייף היא להשתמש בתרמומטר חיצוני. לתת לרכב להתחמם למצב שחושדים בו כמזייף ולראות מה התרמומטר שטבול במי הקירור אומר. עד שלא הוכח אחרת מד-החום ברכב דובר אמת ומבחינתכם הרכב בהתחממות יתר. שימו לב לזה!

משהו יודע איפה אפשר למצוא מקום שמתעסק בזה בירושלים??

פורסם

שלום רב,

למען הגילוי הנאות אני חייב לומר שיהודה בוזגלו ממוסך "המומחה" הינו אבי, הוא עוסק בתחום מזה יותר מ30 שנה כך שהדבר בהחלט מעיד על מקצועיותו, עד כמה שבן יכול להמליץ על אביו, המוסך מקצועי הגון וישר, מומלץ בחום.

שי

• תוכן חדש...