Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

אני רוצה לעשות פיקניק ליילי היום עם האשה והילדים , אני גר במזרח ראשון לציון ומעדיף משהו קרוב מאוד, סוג של גינה או משהו כזה שאפשר לישון שם באוהל ולהדליק מדורה קטנה למרשמלו ותפוחי אדמה.

למרות שאני חי באזור כמעט כל חיי, אני פשוט לא מצליח לדמיין מקום כזה.

אשמח לעזרה.

נ.ב

זה לא חייב להיות בגבולות ראשל"צ, פשוט לא רוצה יער מרוחק ומבודד, מקום עם טיפה ציוויליזציה. :-D

פורסם

תודה

הבהרה קטנה, אני מחפש משהו במרחק 10-15 דקות נסיעה מקסימום למידה ואחד הזאטוטים יחליט לעשות אחורה פנה והאופציה האחרונה היא חולות ים, השבוע כבר פעמיים הבאתי באלות של חול הבייתה. :nono:

פורסם

יש בעיה בדרישות שלך, מצד אחד אתה חי באיזור של חולות ים / חולות

ומצד שני לא רוצה לנסוע יותר מרבע שעה.

אני לא יודע מה המצב היום , אבל שהייתי צעיר יותר לפני 25-30 שנה , היינו בתור נערים ובחורים צעירים עושים פיקניקים לייליים בחולות חולון / ראשון.

אתה יכול להרחיק גם לאיזור של פלמחים / ניצנים.

הדרישה למדורה בעצם מרחיקה אותך מלב כל גן ציבורי / פארק בעיר .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

יכול להיות אבל אולי בכל זאת מישהו מכיר ולכן פתחתי את השרשור.

במקום ראשון הייתי הולך לאזור המיוער לפני פלמחים אך הפחד מחיות בר ונחשים קצת מרתיע אותי בגלל הילדים.

פורסם (נערך)

בשטח הכניסה למסלול של נחל שורק בדרך לפלמחים יש שם מקום לחניה ואין בעיה להקים שם אוהל ועל האש.

וגם תוכל לקחת את הקטנים לטיול המסלול שם הוא קצר מאד ומיועד לילדים (טיילתי שם עם ילדים בכתה א') ויש גם ספסלים שולחנות לעצור למנוחה בדרך רוב המסלול מוצל.

http://www.tiuli.com/track_info.asp?track_id=67

עריכה אחרונה על ידי DevilUser
פורסם (נערך)

כוונתך ל"חורשת המלבי" אני מניח .

שם הייתי פוחד הרבה יותר מחיות בר ונחשים ביחס לחוף עצמו .

עריכה אחרונה על ידי amisha

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לשם בדיוק התכוונתי ולכן רשמתי שיש בי פחד קטן שמקנן בגלל חיות בר, מדובר על לילה ואין שום רצון לבצע מסלולים כאלו או אחרים.

פורסם

תשמע, אני לא רוצה להישמע פחדן, אבל הייתי מוותר.

חיות בר - זה ממש לא בעיה. חיות על 2 הן בעיה גדולה מאוד.

אני מעדיף לעשות פיקניק ליילי שכזה במדבר, מבודד, רחוק מכל אדם או ישוב, ולא בטווח של רבע שעה נסיעה מהמרכז.

בטח לא אתה ואישתך והילדים לבד. אם אתם כמה משפחות - סיפור אחר לגמרי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

סבבה, תודה על ההזמנה.

אני מגיע לאזור אעשה סיבוב בכל המקומות האלה.

אני בא עם מכונת קריוקי וכל הלהיטים החדשים של עומר אדם ובקבוק וודקה.

נתראה שם!

• תוכן חדש...