Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מאזדה 6 2008 שנרכשה מליסינג עם כ-13,000 ק"מ וכיום עם כ-72,000 ק"מ (רכב שני בשנים האחרונות). מכרתי היום סוזוקי קרוסאובר 2014 שנה על הכביש (רישוי 17.8.14) עם כ-13000 ק"מ לאחר שלא התחברתי לרכב, הרכב בסה"כבסדר ואמין אבל לא מספק שום חוויה בנהיגה, כולל תחושה ואחיזת כביש כמו שהמאזדה 6 נותנת. אני בן 59+ ומחפש הנאה בנהיגה לא בהכרח נהיגה ספורטיבית אבל רכב שמגיב ומפנק עם האבזור (יד שניה משנתון 2014/15 יכול להבדק).

הבנתי שרכבים גבוהים (גיפים/קרוסאובר) לא יתנו חווית נהיגה כמו רכב פרטי, בחנתי השבוע את הניסן קשקאי מנוע 1.2 וגם את ההונדה CRV, היו בסדר אבל לא משהו מיוחד אבל בהחלט יותר מהנים מהסוזוקי.

תכננתי ללכת לעשות נסיעות מבחן על המאזדה 6 וסובארו B4 מנוע 2500 אבל בעת ביצוע נסיעת מבחן בהונדה ביצעתי נסיעה מבחן גם על הוולוו S60 ואהבתי מאוד את מה שהרכב נותן

התקציב שלי יצטרך להמתח קצת לגירסה הבסיסית של הוולוו - הקינטיק אולם אני מאוד חושש לרכוש רכב שמבקשים על חיישני רברס ומצלמה אחורית כ-10000 ש"ח. חושש שבתור אחד שבד"כ מחזיק רכבים שנים רבות (פחוד מוטרד מירידת ערך) יהיה לי רומן יקר עם עלויות האחזקה של הוולוו.

מתלבט בנושא ואודה לתובנות והמלצות

תודה

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נסה לפזול לכיוון האמריקאיות, שברולט אימפלה וכו'.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מה דעתך אולי על במוו סדרה 1 (118I) משומשת קלות, או אולי את הוולוו S60 עם מנוע T5- אמא שלי מקבלת מהעבודה וולוו S80 עם אותו מנוע, אוטו סופר מהיר. נסיעה קצרה שערכתי עליו הבהירה לי את מה שחשבתי- חבריי הנהגים לכביש לא מצפים מ-וולוו S80 ליסינג בגרסת ביזנס האמצעית (האקזמפלר הספציפי שנסעתי עליו שחור, נראה כמו אוטו שחור גדול יחסית, אבל לא מוחצן וסבור שיפספסו אותו ויחשבו שהוא מאזדה 6 או משהו כזה) שתעיף אותם ברמזור, והביצועים דיי דומים לגולף GTI.

משיטוט קל בלוחות המודעות מצאתי 2 אקזמפלרים- אם אחד מהם מתאים לך, זו יכולה להיות ללא ספק קנייה חכמה. לגבי האמינות, אני יודע שה-S80 הקודמת של אמי (עם מנוע T5 הישן) היה דיי מחורבן מבחינת אמינות, אני נוטה להאמין שוולוו למדו מהטעויות ושיפרו את האמינות. http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?arrArea=&arrModelID=15&arrSubModelID=133&FromYear=&UntilYear=&arrAuto=&fromPrice=&untilPrice=&arrSubSubModelID=26989%2C27584&arrOwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Color=&Info=

פורסם

אני חושב שתקנה את הוולוו אם באמת אהבת אותה והתקציב מאפשר.

אופציות נוספות ששווה לבדוק: סובארו בי4,ניסן מקסימה (לא להבהל ממחיר המחירון, ניתן לקבל הנחה יפה) והונדה אקורד (מאלבר).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תודה למשיבים עד כה והכיוונים הנוספים לבדיקה וחשיבה

אני מחפש רכב מרווח ולא חושב שהסיאט לאון עונה לקטגוריה הזו, גם נושא האמינות של הרכב חשוב לי ולכן קצת נוטה לכיוון היפניות

ערן

פורסם

בתקציב שהצבת וע''פ הדרישות עושה הרושם שה6 הנוכחית מבית מאזדה תענה על הצרכים, הרכב אמין, סחיר ואהוב על ידי העדר, מגיע מאוד מאובזר, טויוטה, ניסאן או הונדה פונות יותר לשוק האמריקאי ולכן הן אינן מתנהגות או ספורטיביות אלה נוחות ונינוחות יותר באופיין.

מאזדה כבר שנים פונה לקהל הממוצע שמחפש משהו דינאמי יחסית.

בהצלחה!

פורסם

לא מחשיב את עצמי מבין כ"כ - אבל נסעתי ברכב של חבר סקודה אוקטביה עם כל השיפורים

נראה לי אחלה רכב סלוני מפנק -את על היתר אשאיר למקצוענים פה . קנה ב150 .

פורסם

אוקטביה גם נמכרה בתקופה מסויימת בגירסת ספיישל אידישן עם מנוע 1.8 טורבו (כמו בלאון) ואבזור שכלל פנסי קסנון, ריפודים עם שילוב עור ועוד.

היא מרווחת, נוחה ומרוסנת ומאוד זריזה.

פורסם

היי carmonle,

אתה מוזמן להשאיר את פרטיך בהודעה פרטית ונשמח להזמין אותך לנסיעת מבחן על סובארו B4.

יום נעים :)

שלום,

ברשותי מאזדה 6 2008 שנרכשה מליסינג עם כ-13,000 ק"מ וכיום עם כ-72,000 ק"מ (רכב שני בשנים האחרונות). מכרתי היום סוזוקי קרוסאובר 2014 שנה על הכביש (רישוי 17.8.14) עם כ-13000 ק"מ לאחר שלא התחברתי לרכב, הרכב בסה"כבסדר ואמין אבל לא מספק שום חוויה בנהיגה, כולל תחושה ואחיזת כביש כמו שהמאזדה 6 נותנת. אני בן 59+ ומחפש הנאה בנהיגה לא בהכרח נהיגה ספורטיבית אבל רכב שמגיב ומפנק עם האבזור (יד שניה משנתון 2014/15 יכול להבדק).

הבנתי שרכבים גבוהים (גיפים/קרוסאובר) לא יתנו חווית נהיגה כמו רכב פרטי, בחנתי השבוע את הניסן קשקאי מנוע 1.2 וגם את ההונדה CRV, היו בסדר אבל לא משהו מיוחד אבל בהחלט יותר מהנים מהסוזוקי.

תכננתי ללכת לעשות נסיעות מבחן על המאזדה 6 וסובארו B4 מנוע 2500 אבל בעת ביצוע נסיעת מבחן בהונדה ביצעתי נסיעה מבחן גם על הוולוו S60 ואהבתי מאוד את מה שהרכב נותן

התקציב שלי יצטרך להמתח קצת לגירסה הבסיסית של הוולוו - הקינטיק אולם אני מאוד חושש לרכוש רכב שמבקשים על חיישני רברס ומצלמה אחורית כ-10000 ש"ח. חושש שבתור אחד שבד"כ מחזיק רכבים שנים רבות (פחוד מוטרד מירידת ערך) יהיה לי רומן יקר עם עלויות האחזקה של הוולוו.

תודה

ערן

פורסם
שלום,

תודה

ערן

כמה כיוונים -

ביואיק LaCrosse משומש - רכב-מנהלים מפנק ברמה אמריקאית, ועם אמינות גבוהה-יחסית.

קח בחשבון שהיצרן הפסיק להביא את הרכבים האלה לארץ (וחבל).

יפניות - יש את האוונסיס של טויוטה והונדה אקורד.

אם אתה בקטע של הנאה, למיטב ידיעתי מהיפניות מאזדה יותר בכיוון הזה (עם פילוסופיית ה- zoom zoom שלהם)- אם לא מאזדה 6 (עוד אחת?) הייתי שוקל את המאזדה CX-5 - רכב גבוה עם נוחות והתנהגות-כביש טובות. לדעתי,אם זה הכיוון שלך, הרכב מוצלח לקטגוריה הזאת, ושווה נסיעת-מבחן.

לגבי סובארו - גם רכבים טובים, אבל להתרשמותי אלה רכבים עם יכולות שטח טובות, ופחות נוטים לכיוון של הנאה מנהיגה על הכביש (אבל אולי תופתע לטובה).

בהצלחה

פורסם

יש לי את המזדה 6 דור שני כמו שלך מודל 2011, והיה לי את המודל 2007 עם הטיפטרוניק לאחר המתיחת פנים. הדור הראשון היה הרבה יותר zoom zoom מהדור השני, ואני חושב שהשלישי עוד יותר מתרחק מכך. זה אוטו די גדול וארוך, גדול מדי לטעמי. אם לקנות אותו, הגרסה עם ה 2.5 ליטר מאוד חזקה ונחשבת כנראה לחסכונית יחסית לנפח. ה 2 ליטר מכוילת לחסכון ו"סוחבת" פחות טוב מהדור השני - לשניהם אותו הספק - 155 כ"ס. ל 2.5 ליטר יש 188 כ"ס והרבה יותר מומנט. מה שלא תבחר - שיהיה בהצלחה!

פורסם

במחיר של 180,000 אפשר לקנות וולוו xc60 (גיפ) שנת 2013 מאובזר במושבי עור וכל האיבזור שוולוו יודעים לפנק איתו דרך הטרייד-אין של מאיר וגם לקבל אחריות למנוע חלגיר לעוד שנה.

זהו רכב נוח יותר מה s60 עם מנוע 2.0T שמפיק 203 סוסים.

לפי דעתי אין רכב מפנק יותר ממנו בקטגוריה או אפילו בקטגוריות מעליו.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

שלום,

ביצעתי היום נסיעות מבחן על הטויוטה קאמרי היבריד, והתחברתי לביצועי הרכב ולאיבזור שלו. לא ניתן להזמין כלל את הדגם המפואר וניתן להזמין את דגם LE באיבזור מופחת שמחירו 182 כאשר הרכב צפוי להמסר בדצמבר 15.

ביצעתי נסיעת מבחן גם על הסובארו B4, נהנתי מהביצועים של הרכב אולם לא התחברתי לעיצוב הרכב הפנימי ולאיבזור כולל מערכת המולטימדיה המסופקת

מתאם נסיעת מבחן גם לניסן אלטימה אולם נראה לי שברכבי המנהלים הכי התחברתי לטויוטה קאמרי למרות שעדיין שוקל את הסובארו

ערן

• תוכן חדש...