Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג׳ו 108 מתצוגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הציעו לי פיג׳ו 108 מתצוגה תמורת חישוקי סגסוגת + מצלמת רוורס (שווי 3500 שקל) בחינם.

מה דעתכם, כדאי?

פורסם (נערך)

רכב תצוגה עדיין נהנה מאחריות, ואפילו להיפך, אני רואה בזה יתרון על פני רכב שעומד בשמש הקופחת, חשוף לפגעי מזג האוויר, חול ואבק...

יפה שהם נותנים לך הנחה.

תעשה נ.מבחן ברכב, לי הוא הרגיש לא רע, מאובזר, מעוצב, נעים, אבל עניין הכוח והרעד כתוצאה ממנוע תלת בוכנתי הפריע לי, מפתיע שב208 בעלת המנוע הזהה המנוע הרגיש עגול יותר, אולי עניין של בידוד טוב יותר

עריכה אחרונה על ידי GTI33
פורסם

מצד שני כל העולם ואשתו ישבו ברכב הזה, שיחק עם המתגים, שיחק עם המושבים, והם לא זוכים לניקיון טוב, בתצוגה בדרך כלל סתם מנקים אותם עם סמרטוט וזה עושה סווירלס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תיכנס לסוכנות אחרת כאילו אתה מעוניין לרכוש 108 חדשה לא מתצוגה, נראה אם לא נותנים את החישוקים והמצלמה בחינם. שלא תגלה אח"כ שזה ניתן לכולם.

פורסם
תיכנס לסוכנות אחרת כאילו אתה מעוניין לרכוש 108 חדשה לא מתצוגה, נראה אם לא נותנים את החישוקים והמצלמה בחינם. שלא תגלה אח"כ שזה ניתן לכולם.

הם לא הציעו את זה, בהתחלה הציעו 2000 שקל ואני בקשתי את החישוקים והמצלמה בחינם במקום ה 2000 שקל

פורסם

אז תבדוק שלא מקבלים בכל מקרה את מה שביקשת, אחרי קצת מיקוח, עם כל 108 חדשה. פשוט תנסה סוכנות אחרת.

אולי אפשר לקבל גם המתנות + 2000 שקלים הנחה?

אגב - האם אתה נרשם כיד ראשונה?

פורסם
אז תבדוק שלא מקבלים בכל מקרה את מה שביקשת, אחרי קצת מיקוח, עם כל 108 חדשה. פשוט תנסה סוכנות אחרת.

אולי אפשר לקבל גם המתנות + 2000 שקלים הנחה?

אגב - האם אתה נרשם כיד ראשונה?

כן. אני נרשם כיד ראשונה

פורסם

אני מעריך שלא יתנו ג'אנטים ומצלמה כדי לסגור עסקה על 108 "רגילה". זה לא רכב ב100K

אבל שים לב שמוכרים את ה108 עכשיו במחירים מעולים דרך המבצע מנויים של ידיעות אחרונות.

בכל מקרה לא הייתי קונה רכב תצוגה בשביל מתנות ששות בתכלס 2000 ש"ח או קצת יותר. אולי רק במקרה והג'אנטים ממש שווים/ מקוריים / באמת עולים 3000 ש"ח (אני בספק). ובשביל מה בדיוק את צריך מצלמת רוורס?

בשביל הנחה של 3K מהמחיר שמוכרים כעת במבצע של ידיעות הייתי לוקח.

פורסם
אני מעריך שלא יתנו ג'אנטים ומצלמה כדי לסגור עסקה על 108 "רגילה". זה לא רכב ב100K

אבל שים לב שמוכרים את ה108 עכשיו במחירים מעולים דרך המבצע מנויים של ידיעות אחרונות.

בכל מקרה לא הייתי קונה רכב תצוגה בשביל מתנות ששות בתכלס 2000 ש"ח או קצת יותר. אולי רק במקרה והג'אנטים ממש שווים/ מקוריים / באמת עולים 3000 ש"ח (אני בספק). ובשביל מה בדיוק את צריך מצלמת רוורס?

בשביל הנחה של 3K מהמחיר שמוכרים כעת במבצע של ידיעות הייתי לוקח.

תאמין לי שזה מה שהציעו לי.

והגנטים כן מקוריים.

פורסם (נערך)

דיברתי על 108 רגילה (לא מתצוגה) בהתייחס למה שד"ר סובארו רשם. לא חושב שאף סוכנות תיתן לך ג'אנטים שבאמת שווים 2-3 K רק כדי למכור רכב ב65K במחיר הרגיל שלו.

המקרה של רכב מתצוגה שונה.

בכל מקרה תבדוק טוב טוב אם אלו ג'אנטים מקוריים או "תואמי" מקוריים.

תבדוק טוב את מחיר הבסיס שעליו הם מדברים: במבצע של ידיעות כעת, 108 מנוע 1200 ידני נמכר ב62K.

מחיר מעולה לדעתי לרכב הזה.

http://www.yedioth.co.il/Benefit.aspx?p=339&ref=ynet

עריכה אחרונה על ידי eitanm
שגיאת עריכה
  • תוכן חדש...