Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו מה אני אעשה שגדלתי בנתניה :)

המורה ללשון הייתה עסוקה בלימוד עזרה ראשונה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כן, האמת שזה באמת מאוד יקר. סלמון קשה לי לשפוט כי אני פחות חובב, אבל על הטונה, מצד שני, אני יכול להעיד שהיא הרגישה לי הרבה יותר טרייה וטובה ממה שקניתי בדידידג. כנראה שצריך לחפש עוד מקומות באזור,למרות שגם ככה זה לפעמ ב..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
מה? אתה רציני?

כל מחיר מעל 100 שקלים לקילו דג (דגש על הדג, ולא סטייק או פילה) זה יקר!

ביפו, ובכלל ברוב השווקים המחיר הוא בין 70 ל80 שקל לדג טרי, 110-130 לפילה

איפה אתה קונה ביפו ?

פורסם

סלמון מגיע מחו"ל. הסלמון הכי טוב שאני מכיר נמצא דווקא בטיב טעם (בסניפים הגדולים, לא המעדניות), הם מקבלים משלוחים מנורווגיה (ארגז קלקר עם קרח שמגיע בDHL) פעמיים-שלוש בשבוע וזה סלמון כלכך טוב, שקלקל לי את חוויית הסלמון במסעדות לחלוטין. 89 או 99 ש"ח לקילו בפעם האחרונה שקניתי.

להכנה, תערובת של שני שליש שמן זית, שליש חמאה מומסת, עם לימון, קצת עשבי תיבול (רוזמרין, טימין וכו') וחרדל. לפזר על הסלמון מלח גס ולשפוך עליו את התערובת, ולתת לו לעמוד קצת (לא הרבה, חצי שעה זה מספיק. ולשים על מחבת (לא חמה מדי, זה לא סטייק), עם צד העור למטה. כשנראה שהדג מתבשל לכל הגובה, להפוך. כל הסיפור אמור לקחת בערך 12 דקות. יוצא עור פריך, חוץ בצבע זהב ופנים ורדרד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אגב, לחובבי הטונה אומר שבטיב טעם מייבאים/מקבלים אותה בלילות שבין ראשון לשני ובין רביעי לחמישי. כלומר, הזמן לקנות טונה זה שני או חמישי בבוקר. אפשר פשוט לחתוך ולאכול כמו שהיא. חלום. אני אוהב עם צ'ימיצ'ורי :shock:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
איפה אתה קונה ביפו ?

לא קונה ביפו, גר בנתניה וקונה בשוק נתניה או בשרונית

סלמון מגיע מחו"ל. הסלמון הכי טוב שאני מכיר נמצא דווקא בטיב טעם (בסניפים הגדולים, לא המעדניות), הם מקבלים משלוחים מנורווגיה (ארגז קלקר עם קרח שמגיע בDHL) פעמיים-שלוש בשבוע וזה סלמון כלכך טוב, שקלקל לי את חוויית הסלמון במסעדות לחלוטין. 89 או 99 ש"ח לקילו בפעם האחרונה שקניתי.

להכנה, תערובת של שני שליש שמן זית, שליש חמאה מומסת, עם לימון, קצת עשבי תיבול (רוזמרין, טימין וכו') וחרדל. לפזר על הסלמון מלח גס ולשפוך עליו את התערובת, ולתת לו לעמוד קצת (לא הרבה, חצי שעה זה מספיק. ולשים על מחבת (לא חמה מדי, זה לא סטייק), עם צד העור למטה. כשנראה שהדג מתבשל לכל הגובה, להפוך. כל הסיפור אמור לקחת בערך 12 דקות. יוצא עור פריך, חוץ בצבע זהב ופנים ורדרד.

הרבה זמן לא היית שם...

כבר מעל שנה קילו דג סלמון עולה 140 שקל בטיב טעם

פורסם

בשנה האחרונה עברתי מהבית הקודם שהיה קרוב לטיב טעם שבהרצליה, ועכשיו אין לי טיב טעם קרוב, ואני מבואס מזה מאוד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...