Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חשבתי על שוק האיכרים בנמל. יש עוד מקומות?

אפשר פחות יקר...

לפעמים יש גם בסופר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טרי או מעובד לא רלוונטי להשוואה הזאת. שם מדברים על חוות דגים לעומת דג מהטבע.

בארץ כמעט הכל (אם לא הכל) מגיע מחוות דגים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש חנות אגם הדגים ברחוב האצ"ל ברמת גן.

תבדוק אצלהם

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

באבן גבירול יש את דידידג, שהם יותר זולים מהחניות בשווקים המתלהבים.

בשווקים הם המתלהבים יש את החנות החדש בשרונה. די יקרים, 100 גרם של טונה וסלמון עלו לי 60 שח. אב לפחות הרגיש לי טרי ואיכותי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

חברים כשבקשתי המלצה למקום לא התכוונתי לחפש בגוגל, אלא למקום שאתם מכירים והתנסיתם ולא קבלתם קילקול קיבה (קרה לי בפעם שעברה שקניתי טרי)

מעדיף לקנות במקום שמישהו כאן ניסה כמה פעמים והיה מרוצה, ולא באיזה מקום שמצאתי בגוגל.

פורסם
באבן גבירול יש את דידידג, שהם יותר זולים מהחניות בשווקים המתלהבים.

בשווקים הם המתלהבים יש את החנות החדש בשרונה. די יקרים, 100 גרם של טונה וסלמון עלו לי 60 שח. אב לפחות הרגיש לי טרי ואיכותי.

זה לא "די יקר", 300 שקל לקילו, או מחיר באזור, זה מחיר מאוד יקר בשביל סלמון וטונה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
חברים כשבקשתי המלצה למקום לא התכוונתי לחפש בגוגל, אלא למקום שאתם מכירים והתנסיתם ולא קבלתם קילקול קיבה (קרה לי בפעם שעברה שקניתי טרי)

מעדיף לקנות במקום שמישהו כאן ניסה כמה פעמים והיה מרוצה, ולא באיזה מקום שמצאתי בגוגל.

בחנות דגים במרכז טאגור בצפון ת"א.

אני לא מבין בסלמון בשיט, אבל גם כאן יש הבדלי איכות ובטח גם יש הונאות כאלו ואחרות, אבל שם יצא לי מוצלח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
זה לא "די יקר", 300 שקל לקילו, או מחיר באזור, זה מחיר מאוד יקר בשביל סלמון וטונה.

מה? אתה רציני?

כל מחיר מעל 100 שקלים לקילו דג (דגש על הדג, ולא סטייק או פילה) זה יקר!

ביפו, ובכלל ברוב השווקים המחיר הוא בין 70 ל80 שקל לדג טרי, 110-130 לפילה

• תוכן חדש...