Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום חברים, אני מחפש לקנות רכב בסכום הנ"ל אבל לא יודע באילו דגמים להתמקד.

חשוב שיהיה-

מרווח מאחור כיוון שיש כסאות בטיחות ובוסטרים

בטיחותי

מקום אחסון (אוהב סטיישנים)

כדאי שיהיה-

חסכוני בדלק

מהנה לנהיגה

אמין (עד כמה שאפשר להכליל דבר כזה על דגם ספציפי)

אין בעיה שיהיה בנזין\דיזל ו-אוטומט\ידני

אשמח להכוונה על דגמים ספציפיים, כמו-כן, אני מתכנן לקנות את הרכב בסוכנות רכב יד שנייה בגלל מימון, אז אשמח גם להמלצות ספציפיות על מקומות מומלצים (וגם כאלו שמומלץ להתרחק מהם).

תודה רבה ושבת שלום

פורסם

אין מגאן סטיישן דיזל בתקציב שלו והאוקטביה סטיישן דיזל היחידות שהוא ימצא בתקציב הזה אלו מוניות לשעבר.

בגדול בתקציב שלך יש בערך 3 מכוניות סטיישן שהן הנפוצות ביותר - יונדאי i30cw, קיה סיד סטיישן ופורד פוקוס סטיישן. לכולן צריכת דלק דומה ורמת אמינות סבירה לגמרי. תעשה סיבוב במגרשים, תראה מה מבין השלוש אתה מוצא במצב סביר ויושב לך טוב בעין - ותתחדש!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה. הסטיישן יהיה חשוב אבל לא הכרחי אם יש דגם אחר מומלץ במרכב רגיל.

אשמח לקבל המלצות על סוכנויות טרייד אין מומלצות באזור ת"א\ירושלים\חיפה. תודה רבה!

פורסם

בהנחה וסטיישן זה לא חובה:

1. פיאט בראבו 1.4 טורבו- שנתונים 2010-11 נכנס בתקציב הזה עם עודף משמעותי

2. פורד פוקוס 1.6 ידני 2010/11- לא זריזה כמו הבראבו אבל מאוד מהנה לנהיגה ועדיין סוחבת יפה

3. הייתי מציע סיאט לאון 2010 אבל כמעט ואין למצוא בסוכנויות.

פורסם

היום ראיתי את הפלואנס. התרשמתי לטובה מהמרווח הנדיב ותא המטען הרחב!

מקריאה באינטרנט עולה כי החסרונות של הפלואנס הם בעיקר בדגם הבנזין של ה-1.6 ליטר, מנוע חלש.

כמעט לא ראיתי התייחסות לדגם של ה2 ליטר, מישהו יודע מה המצב אצלו? איך הוא מבחינת צריכת דלק ביחס ל-1.6?

על הדיזל יש כמובן הרבה המלצות חיוביות. בהנחה שהנסועה השנתית (ככה אומרים את זה?!) שלי היא ממוצעת- 1000 ק"מ בשנה. יש חסרונות ברכישת דגם הדיזל?

שאלה אחרונה, מהם רמות הגימור של הרכב? לא מצאתי מקור מוסמך להבדלים בין הרמות השונות. תודה רבה!

פורסם

אם הנסועה השנתית שלך היא 1000 קילומטרים אז אין שום משמעות לצריכת הדלק עבורך ואתה יכול לקנות גם מטחנת דלק שעושה 5 קילומטרים לליטר.

גם אם טעית ושכחת אפס אחד במספר ואתה עושה 10,000 קילומטרים בשנה אז צריכת דלק זה לא פקטור משמעותי. ההבדל הכספי לא יהיה משמעותי. במקרה הזה יהיו חסרונות ברכישה של דגם הדיזל - הוא יעלה לך יותר מדגם הבנזין ויקח לך שנים על גבי שנים להחזיר את עלות הרכישה העודפת בצריכת הדלק. בנוסף דגמי הדיזל יגיעו לרוב עם קילומטראז' גבוה יותר, מה שאומר בלאי גבוה יותר וגם יותר תקלות בטווח הרחוק. שוב, כשאתה נוסע הרבה החיסכון בדלק מצדיק את זה. כשאתה נוסע 1000 קילומטרים בשנה אין טעם להתעסק עם זה.

לגבי רמות האבזור - היכנס לכאן:

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/498/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A4%D7%9C%D7%95%D7%90%D7%A0%D7%A1-%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C--%D7%99%D7%97%D7%99-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%A1%D7%9B%D7%95%D7%9F

בסוף הכתבה יש לינק למפרט טכני מוסמך שפורסם בזמנו על ידי היבואן.

פורסם

תודה צביקה אז אני מבין שכדאי ללכת על דגם הבנזין. האם העדיפות של המנוע 2 ליטר גבוה בהרבה על אחיו החלש? מה בנוגע לתיבת ההילוכים היא דומה בשניהם? יש לה מחלות ידועות?

פורסם

תיבת ההילוכים שונה. בבנזין מהדגמים הישנים (טרום מתיחת הפנים) יש את גיר ה AL4/DP0 הישן ולא מוצלח. בדגמי ה-2.0 ליטר יש גיר רציף שמקורו בקשקאי, גם לפני וגם אחרי מתיחת הפנים. אם אתה לא נוסע הרבה - גרסת ה-2.0 ליטר עדיפה.

• תוכן חדש...