Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין הוא שגם ברכבים החדשים שמגיעים לארץ עם מערכת MIB2 זה חסום ולא ניתן להפעיל. אני מניח שזה עניין של קוד שיאפשר הפעלה של האופציות החדשות ואינו דורש תוספת חומרה.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השבוע אמרו לי שהעדכון אמור להגיע לפאסט בשבועות הקרובים ולאחר מכן לפולו מכיוון שזה אותה מערכת. מקווה שזה לא היה קשקוש.

פורסם

דיברתי הבוקר עם שירות הלקוחות.

הם מודעים לנושא, אמרו שיש עוד לקוחות שדיברו איתם. אין להם תשובות בשלב זה.

כל מי שיש לו מערכת כזו ברכב, או אם אתם מכירים כאלו, אנא בקשו מהם לפנות אליהם בבקשה לטפל ולאפשר את התכונה הזו.

פורסם (נערך)
פורסם (נערך)

שים לב שהאפשרות הקיימת בקישור של אמזון מתאימה רק לרכבים עם תוספות איבזור (מספר PR) מסויים - UE4

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
שים לב שהאפשרות הקיימת בקישור של אמזון מתאימה רק לרכבים עם תוספות איבזור (מספר PR) מסויים - UE4

נכון לגמרי, זה הקוד שאמור להיות מוגדר ברכב לכל מי שיש MIB II (ואם זה לא מוגדר, זאת יכולה להיות סיבה לכך שה-App Connect לא יופיע לרכבים עם MIB II)

והקוד UE4 משמעו: Electric interface for external use AUX-IN and USB

(מקור: http://vag-codes.info/files/options/vag-option-codes.pdf)

פורסם

אצלי הקוד הזה נכלל באיבזור, ראו צילום מסך.

קיבלתי את רשימת הקודים והאבזור מהאתר autodna לפי מספר השלדה (vin) בעלות של 33 ש"ח (7.40 אירו).

המדבקה שברכב מכילה מספר מצומצם של קודים. הרשימה שקיבלתי מכילה 192 קודים המתפרשים ע"ג 4 עמודים.

ue4_is_included.jpg

פורסם
אצלי הקוד הזה נכלל באיבזור, ראו צילום מסך.

קיבלתי את רשימת הקודים והאבזור מהאתר autodna לפי מספר השלדה (vin) בעלות של 33 ש"ח (7.40 אירו).

המדבקה שברכב מכילה מספר מצומצם של קודים. הרשימה שקיבלתי מכילה 192 קודים המתפרשים ע"ג 4 עמודים.

[ATTACH=CONFIG]437306[/ATTACH]

כלומר המערכת תומכת באופציה וכל שנותר זה שצמפיון יואילו לפתוח את האופציה לשימוש הלקוחות. צריך ללחוץ עליהם.

אם הייצרן היה מחליט לפתוח את האופציה הזו חינם אין כסף הוא לא היה מוכר את Volkswagen 5G0 054 830 Activation Document for Mirror Link ב-1440 שקלים.

לדעתי חבל לחיות באשלייה לקבל את זה חינם אין כסף.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...