Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אתמול קיבלתי את ה polo gti 2015 וראיתי שאין בכלל את האופציה של ה mirrorlink, מכוניות vw בחו"ל תומכות בזה, האם מישהו יודע האם האופציה תפתח בארץ? האם יהיה ניתן לשדרג?

מצאתי כבר איזו שאלה בפורום אבל לא היה שם יותר מידי התקדמות.

תודה

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטרף לשאלה. אתמול קבלתי גולף חדשה ולא מוצא את האופציה הנ"ל. ייתכן שצריך להתקין אפליקציה לטלפון. יש לי גלאקסי S4 ולא בטוח שהוא תומך. אשמח להדרכה. בספר רכב המצורף יש אוציא לשיקוף ללוס הסברים ל google auto שאין לי מושג איך להפעיל ולא בטוח שהטלפון שלי תומך. המערכת היא מדור 2 החדשה של VW. אשמח להמלצות. השיקוף מאוד חשוב לי בגלל תוכנת הניווט waze

פורסם

נכון לישראל... בטח בעתיד ירצו כסף על זה. מחכה ונראה. אתקשר בראשון לצ'מפיון אם אף אחד לא יענה פה.

ד"א יש עוד דברים שבארץ עוד לא מוכן כמו חיישני רוורס גראפים, parking pilot שבאים בפולו

פורסם
נכון לישראל... בטח בעתיד ירצו כסף על זה. מחכה ונראה. אתקשר בראשון לצ'מפיון אם אף אחד לא יענה פה.

ד"א יש עוד דברים שבארץ עוד לא מוכן כמו חיישני רוורס גראפים, parking pilot שבאים בפולו

אשמח אם תחזור לעדכן אם יהיה חדש מצמפיון

פורסם

עדכון קליל, כרגע אין לצ'מפיון מושג, הם צריכים לחזור אליי תוך כמה ימים, אני מניח שבסופו של דבר class A יעשו כאלו התקנות.

חיפשתי במקביל בחו"ל גם שם יש כאלה שמתלוננים על דברים שהדילר לא נתן להם. אני מאצין שאם אני לא אקבל תקשובה קונקרטית בימים הקרובים רק עוד מספר חודשים יהיה משהו רלוונטי.

שיהיה עדכון נוסף אני אעדכן. ד"א אולי אם נתאגד כולם יחד נוכל להשפיע, אני מאמין שיש הרבה שלא מרוצים מהמצב

פורסם

איזו מערכת מותקנת אצלך ברכב ? בעיקרון צריך להוריד אפליקציה של יצרן המערכת ולהסתנכרן עם כבל

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

האם בטופס ההזמנה או באיזה מקום רשום שמערכת השמע תגיע עם האופציה

Mirrorlink ?

איזה כייף לי :)

פורסם
איזו מערכת מותקנת אצלך ברכב ? בעיקרון צריך להוריד אפליקציה של יצרן המערכת ולהסתנכרן עם כבל

composition media, כדי להסתנכרן במערכת צריכה להיות האופציה mirrorlink והיא בכלל לא קיימת. בלי שום קשר שהאפחיקציה לא קיימת בארץ, גם אחרי שהורדתי את ה APK זה מבקש איזה שהוא PIN ואין אותו

פורסם (נערך)

חסימת התוכנה בפולו תמוהה בעיני מאוד.

הדגם הבכיר של הפאביה בישראל מצוייד במערכת בולרו ושם אפשרות הmirrorlink זמינה ופעילה.

כיצד יתכן שבמערכת של הפולו gti שהיא למעשה זהה למעט העיצוב הגרפי, האפשרות חסומה?

מעבר לכך, אני יכול לשתף מניסיוני האישי עם הסקודה שתפקוד השיקוף במכשירי סמסונג רחוק מלעבוד כמו שצריך. לגלאקסי s3 (ולדעתי גם ל4) צריך להוריד אפליקצית drivelink על מנת לשקף. האפליקציה עובדת נורא, מתרסקת תדיר, לא שומרת העדפות והגרוע מכל בעיני- לא מזהה לחיצות על מסך המגע שברכב.

לצערי לא יצא לי להתנסות עם android auto מאחר והs3 עדיין לא נתמך.

עריכה אחרונה על ידי Amip
פורסם

אוקיי, כמו שאמרתי בפולו היא חסומה, לא קיימת בכלל במולטימדיה. מספר אופציות חסומות, mirrorlink, app connect וכו...

נחכה לפריצה ;)

בלי שום קשר השנייה התקשרו אליי מצ'פיון והם החליטו לחסום אותה בפולו וכנרה בכלל ב VW אולי יפתחו אותה בהמשך, כרגע אין אופציה וגם זה לא קרוב לכך

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לפי מה שקראתי קצת באינטרנט (לדוגמא בלינק הזה: http://www.digitaltrends.com/cars/volkswagen-mib-ii-infotainment-system-photos-details-specs/)

רק מי שמותקנת אצלו מע׳ מולטימדיה שהיא MIB II תתמוך ב-Mirror Link/Android Auto/Car Play

לא ברור לי עדיין באיזה דגמים פולקסווגן הולכת להתקין את המערכת, אבל לפי מה שקראתי הם התחילו להכניס אותה לרכבים שהורכבו החל משבוע 22 2015.

לפי מה שזה נראה כרגע, ב MIB II כנראה יש איזה צ׳יפ חומרתי שמאפשר את התמיכה בתקנים האלה, ולא מדובר בשדרוג תוכנה/unlock פשוט לצערנו :(

• תוכן חדש...