Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית 1600 עדיפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש אקסנט 1.4 שנת 2009, הרכב די חסכוני, בגלל המנוע הקטן לא חזק עדיף 1.6 מרווח סביר, תא מטען ממש לא קטן, אמין מאד שלי השכרה לשעבר ברוך השם חוץ מהחלפת מצבר , גלגלים , נורות , ורמקולים לא נכנס למוסך פרט לטיפולים אגב 3 שנים אצלי

תבדוק גם ניסן טידה : צריכת דלק סבירה, טיפולים סבירים, מרווח0, תא מטען נדיב

פורסם

nakamichi tbh חולק על החולק:206 1600 אוט' תהייה אמינה ולא אמינה כמו מאזדה (בטח שנתיים מבוגרת יותר) בתנאי תחזוקה שווים (אז תישרף נורה יותר זה לא מה שמשנה). בסופו של דבר אני סבור שעלויות התחזוקה והשוטף יהיו נמוכות יותר בפז'ו. לי בכול אופן ניסיון טוב מאוד הן עם 206 ידני והן עם 206 אוט' שתיהן 1.6 והאוט' עדין בסביבה.

ואם אקסנט 1.4, וטידה הפכו לרלוונטיות לשירשור אז אפשר להוריד את הפרמטר "מהנה" מהדרישות.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
nakamichi tbh חולק על החולק:206 1600 אוט' תהייה אמינה ולא אמינה כמו מאזדה (בטח שנתיים מבוגרת יותר) בתנאי תחזוקה שווים (אז תישרף נורה יותר זה לא מה שמשנה). בסופו של דבר אני סבור שעלויות התחזוקה והשוטף יהיו נמוכות יותר בפז'ו. לי בכול אופן ניסיון טוב מאוד הן עם 206 ידני והן עם 206 אוט' שתיהן 1.6 והאוט' עדין בסביבה.

ואם אקסנט 1.4, וטידה הפכו לרלוונטיות לשירשור אז אפשר להוריד את הפרמטר "מהנה" מהדרישות.

אם שיםלב הוא הזכיר תאקסנט וטידה הוספתי כאופציה

פורסם

קראתי את השרשור הקודם שעניתי לך בו, אישית אני במקומך הייתי הולך על סופר מיני ידנית משנתון מתקדם ולא על משפחתית אוטומטית זקנה.

גראנדה פונטו ידנית מנוע 1.4 אם תתאמץ קצת תיתן לך אחלה תמורה לכסף וגם מבחינת בטיחות יש לה 5 כוכבי בטיחות (ולדעתי גם נראית טוב),

ב 30K יש לך פיג'ו 206 פלוס ידנית 2011, כמובן שיש את האופציה של סיאט איביזה/סקודה פאביה ידניות (צריך להתאמץ למצוא אחת שמורה בתקציב הזה אבל אפשרי) יונדאי גטס.

לו הייתי במקומך הייתי מתמקד באפשרויות האלו (עם דגש לפיג'ו 206 פלוס, גראנדה פונטו והגטס) ומחפש כמובן את הרכב ששמרו עליו בצורה הטובה ביותר עם היסטוריית טיפולים מלאה.

• תוכן חדש...