Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אני שוקל להחליף את הטנק שלי ברכב קצת יותר קטן ויותר חסכוני . הסכום שאני מוכן לשים עד 36K בטווח המחירים הנ"ל ראיתי באתר יד 2 שזה יספיק למאזדה 2 או סקודה פאביה מנוע 1600 שנות 2008 2009. שאלתי היא מה עדיף ? איזה מהם אמין יותר ? איזה מהם זול יותר לתחזוק ואיזה מחלות יש לרכבים הללו ? בלי קשר לכול זה, האם לאחד מהדגמים האלה יש קרוז קונטרול (בקרת שיוט) ? תודה מראש לעונים, ואני מתנצל על צורת הכתב משום מה אני לא מצליח לדלג שורה.

פורסם

עם איזה גיר אתה מחפש?

המאזדה 2 לא תהיה הרבה יותר חסכונית מה3 בגלל הגיר המיושן ועדיפה בגרסת הדיינמיק עם 6 כריות אוויר.

לא זוכר בעיות ספיצפיות עם הפאביה , המנוע דיי 1.6 דיי אמין.

פורסם

הפאביה יותר מרווחת ויותר נוחה. יש בה גם חיישן TPMS שאין למאזדה.

המאזדה מרגישה קצת יותר זריזה בעיר.

לשתיהן אין קרוז קונטרול.

אני הייתי הולך על הפאביה, לדעתי נראית יותר טוב, יותר פרקטית ויותר קל למצוא אחת פרטית בלי עבר ליסינג\השכרה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

המנוע דיי אמין, וגם התיבה היא אוטומטית פלנטרית 6 הילוכים (כמו שיש למאזדה היום, ולעומת ה-2 שאתה שוקל לרכוש שלה רק 4 הילוכים, ומכאן שצריכת הדלק גבוהה יותר.

אני במקומך הייתי הולך על הפאביה, אבל הםלוס העיקרי של המאזדה הוא שהיא מכוניות יותר דינאמית ומכוונת נהג. לשיקולך

פורסם

תודה רבה לעונים,

בגדול אני מחפש גיר אוטומט למרות שרוב הנסיעות שלי הן בן עירוניות.

ניראה לי שלמרות שמחירן זהה הפאביה עדיפה בעיקר בגלל הנושא של הדלק.

פורסם

הפאביה 1.6 אוט' לא חסכונית, הרכב עושה 1:17 בבין עירוני ביום טוב, בלי מזגן ובמהירות זחילה. בפועל הצריכה בבין עירוני היא 1:15 ומשולב 1:11.

לגבי אמינות - הרכב אמין. בדגמי הספורט הגיע עם חישוקי מגנזיום 205/45R16, מתלים קשיחים (נחמד בסיבובים, לא כ"כ נוח ביום יום), מושבי ספורט עם תמיכה צידית לגב, פנסי ערפל קדמיים.

מצד שני - מה אין? אין בקרת שיוט, בקרת אקלים, מולטימדיה הותקנה אך ורק בהתקנה מקומית בתוספת תשלום, חלון בגג היה אופציה בתוספת תשלום, אין מחשב דרך מורחב, אין שעון חום מנוע, היבואן ויתר גם על פנסי ערפל עוקבי פניה, אין חיישני ניטור לחץ אוויר בדגם הידני.

פורסם

תודה סטיו, אחרי 3 שנים עם מאזדה 3 2000 סמ"ק, רכב עם צריכה של 1:15 יתקבל באהבה :) הדגם שאני מחפש הוא שנת 2008 לכן אין לי יותר מידי ציפיות לגבי מולטימדיה ושאר התוספות. מה שכן לא מובן לי הנושא של השעון טמפרטורה! כמישהו שכן בודק במהלך הנסיעה ומביוחד בנסיעות ארוכות את הטמפרטורה זה ממש מציק ! כנ"ל לגבי סל"ד לא יודע למה. תודה על התשובה המפורטת. אגב, אתה יודע אם יש רכב במשפחות הסופר-מיני בתקציב של עד 40 אלף שקלים שכן מגיע עם בקרת שיוט ?

• תוכן חדש...