Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הקקטוס היא כישלון מסחרי?

זה עתה חזרתי משבועיים באירופה, 4 ימים בפריז ו-10 ימים ברומניה.

מטבע הדברים הייתי קשוב מאד למה שזז בכבישים והאמת שמשום מה הייתי דווקא מקובע לראות קקטוסים... כך שבוודאי לא פיספסתי..

בפריז בה ראיתי אלפי כלי רכב חולפים או חונים הקקטוס הייתה הרכב הנדיר ביותר למרות מיתוגה כרכב עירוני, ראיתי רק אחת לבנה מגג המלון המשקיף על כיכר שער הניצחון (מיקום מדהים של המלון!).

על סמך ניסיוני (בלבד) אפשר לומר שהבנטלי, הפרארי, הטסלה (כן ראיתי 2 ואחת מהן תפקדה כמעין מונית), האסטון מרטין, הפורש וכיו"ב היו נפוצות מהקקטוס, חלקן משמעותית.

אינני מדבר על שאר המכוניות העממיות או מכוניות היוקרה "הרגילות".

ברומניה המצב היה קשה עוד יותר, ב-10 ימים על הכביש (דצ'יה לודג'י...) ראיתי הכל חוץ מקקטוס ולמרות שלפי שלט פרסומת שנתקלתי בו היא נמכרת במבצע מימון אטרקטיבי במיוחד.

מדובר בשתי מדינות בהן לרכב הצרפתי יש מקום של כבוד ובכל זאת הקקטוס הוא הרכב בייצור סדרתי הנדיר ביותר על הכביש?

האם שם יודעים משהו שאנחנו לא יודעים?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לא יודע מה אתה ראית. אני הייתי בדנמרק. ראיתי כמה וכמה קקטוסים (לא מדבר על אלה בגינה), כולל אחת צהובה עם טסות שחורות שראיתי 885 ק"מ שלמים ממושב הנהג.

אפילו פרסמתי רשמים (כאן) ובשרשור המוקדש לגכם סנ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי בצרפת וגם ראיתי כמה כאלו פזורות שמה, לא המון אבל ללא ספק יש נוכחות.

ההצלחות המסחריות המטורפות שמה ללא ספק הן הצמד קאפצ'ר-ג'וק(אחת מהן אדומה של חברת הרץ שבה נהגתי) יש יותר כאלו ממגאן\308 על הכביש(בנוסף להמון טנדרונים בכל פינה).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בדנמרק הופתעתי ממספר היפניות והקוריאניות - הרבה מאד יונדאי, קיה, סוזוקי, מאזדה, טויוטה. בבלגיה הכרתי את הדאצ'יה בגלגולה המודרני (אם כי רק במבט חיצוני), כנראה די פופולרית.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. מדובר בדגם חדש יחסית, בשווקים של 2-3 מיליון רכבים חדשים בשנה זה דורש קצת יותר זמן מישראל בכדי לייצר נוכחות.

2. הקקטוס אולי נמכר קצת פחות מהמצופה, אך מקום 50 (בערך) במחצית הראשונה של 2015 באירופה זה עדיין לא כישלון, אך אכן גם לא הצלחה גדולה בוודאי אם משווים לקפצ'ור, אופל מוקה ואף ל-2008.

פורסם

כן, זה המדד. אם לא ראית את הרכב שבועיים באירופה הוא כנראה כשלון מסחרי.

האם שם יודעים משהו שאנחנו לא יודעים?

מסתבר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לפני כמעע שנה, הייתי בהונגריה.

ראיתי מספר יחידות של הקקטיס, אבל זה היה קצת כי רק יצא.

די נפלתי מהעיצוב של הרכב, לחיובי.

בנוגע ליפניות...יש יפניות בבודפשט, אבל אפשג לספור אותם על כף יד אחת.

והערה צינית, לא ידעתי שמאזדה 3 מגיעה עם גיר ידני.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

בצרפת ראיתי כמה קקטוסים.

מה שבאמת הרשים היה הדאסטר. היו המון.

אגב, באופן כללי, נראה שמעטים הרכבים הטריים שם, אנשים מחזקים שם רכבים כמעט עשור, בניגוד לישראל שבה אנשים מחליפים ליסינגומאטיות כל 3 שנים.

פורסם

נזדמן לי לנהוג על קקטוס לא מזמן.

רכב צרפתי שלא מתבייש במוצאו ולא מנסה להיות גרמני בכל מחיר. רך, נינוח, אקסצנטרי משהו. לא למנשקי אייפקסים ולא לכל אחד.

על אף המחיר האטרקטיבי של 90K במקומותינו והאיבזור הסטנדרטי.

יש לו רק בעיה של מחסור בולט בכח, ביחוד באזורים הרריים. לובינסקי היו צריכים לייבא את גרסת הטורבו מלכתחילה ולהציע אותה במחיר סביר של עד 100K.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כבר כתבתי במקום אחר - יהיה עוד יותר מעניין אם תגיע בגרסת דיזל.

פורסם

זה עתה חזרתי משבועיים באירופה, 4 ימים בפריז ו-10 ימים ברומניה.

מדובר בשתי מדינות בהן לרכב הצרפתי יש מקום של כבוד ובכל זאת הקקטוס הוא הרכב בייצור סדרתי הנדיר ביותר על הכביש?

אני אף פעם לא ראיתי גלי רדיו, ועדיין אני יודע שהם קיימים.

הממיצאים שלך לא ממש מדעיים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...