Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש צמיגים, רעשי דרך falken ze914

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רביעית צמיגים falken ze914 בגודל 225/45R17 לרכב A3

ציפיתי לקבל פחות רעשי דרך מצמיגים סינים ישנים שהיו לפני זה, אבל הרעש נשאר.

יש כבישים חדשים שממש לא שומעים כלום, ויש כבישים שאי אפשר לדבר בתוך הרכב - צריך לצעוק.

אני די מבואס. הצמיגים חדשים, כנראה אי אפשר להחזיר אותם כי כבר נסעו כמעט 1000 ק"מ.

אני חושב להשתדרג לצמיגים יקרים יותר,

מה דעתכם? מה כדאי לעשות?

פורסם

חבל שלא התייעצת לגבי הרעש. פאלקן צמיג נהדר אבל לא מהשקטים שבחבורה. בדרך כלל צמיגי גודייר נותנים נתוני רעש טובים מאוד. אבל חכה שתשמע כמה יעלו גודייר במידה כזו לעומת הפאלקן, נראה לי שתחליט שמוטב להתפשר על הרעש...

אגב, כמו שכבר הבנת לבד, הרעש הרבה יותר תלוי במשטח מאשר בצמיג.

פורסם

איזה מזל שלא אני המלצתי לך ללכת על הפאלקן בשרשור התייעצות (למרות שמבין השלושה גם אני הייתי ממליץ עליו). 8)

א', קצת ענית לעצמך שחלק ארי מהבעיה נמצא בטיב סלילת הכביש. כך שיהיה קשה להבטיח לך שצמיג יקר יותר יהיה בהכרח שקט יותר ויענה על הדרישה שלך בנושא לאורך זמן (למרות דעות כאלו ואחרות על צמיגים נוספים).

ב', תשדרג כבר את המערכת באוטו ואז רעש מהצמיגים לא יהיה בראש מעיינך. :wink:

ג', בהמשך ל-ב', יכול להיות שביצוע עבודת בידוד נקודתית תסייע באופן כללי לרמות הרעש.

ד', מציע לבדוק תותבים למיניהם במערכת המתלים, שכן בלאי שלהם עשוי להשפיע על רמת הרעש שחודרת לפנים הרכב.

ה', מה שחשוב יותר הוא שיש לך כעת צמיגים אמינים יותר וסביר שגם אוחזים יותר ומשכך, בטוחים יותר.

מעבר לזה, רק אם זה ממש בלתי נסבל הייתי שוקל החלפה. תוכל להציע את הקיימים למכירה ביד 2 ולא להפסיד יותר מדי עבורם.

אחרת, הייתי סובל "בשקט" לאורך חיי הצמיגים. מתרגלים לזה בסוף.

פורסם (נערך)

התייעצתי, וכולם המליצו עליהם כאן

הרעש שהם מפיקים הוא 71DB ויש צמיגים באותו מידה אפילו עם 67DB, כשהבדל של כ3DB מגדיל את הרעש פי 2. (dunlop sportmaxx rt )

מצד שני הנתונים מדברים על רעש בחוץ, לא רעש בתוך הרכב ולפי מה שהבנתי פחות רעש בחוץ לא אומר שיהיה פחות רעש בפנים.

לא משנה לי מה מחיר הצמיג, חייב להחליף אותם רק הפעם על בטוח.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם (נערך)

שיהיה לך ברור, לפני שאתה הולך להשקיע כסף:

1. במידה הזו אין באמת צמיג "שקט". רוצה שקט? צמיג יותר צר עם חתך גדול יותר יהיה יותר שקט. ג'אנט ספורטיבי גורר רעשי צמיגים מוגברים.

2. נתון הרעש נמדד מחוץ לרכב. מאוד יכול להיות שתתקין צמיגים חדשים עם 67Db והם יהיו רועשים כמעט כמו הפאלקן.

המליצו על הפאלקן בצדק גמור. לא היית מצפה מאנשים להמליץ על צמיג יקר פי 2 כשהיתרון העיקרי שלו זה רעש, נכון?

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

שני מבחנים עדכניים במידה שלך שאולי יעזרו בהחלטה שלך (לגבי צמיגים אחרים. אין שם השוואה לפאלקן):

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2015-Auto-Express-Tyre-Test.htm

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2015-Auto-Review-Summer-Tyre-Test.htm

במבחן במידה אחרת, הוא דווקא מקבל ציון גבוה יחסית בתחום השקט/רעש:

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2015-European-Tyre-Test-205-55-R16.htm

בהמשך להערתו של פריג'י, אם אתה אכן הולך על צמיג אחר, נסה לבחור גם בצמיג עם קוד עומס נמוך יותר (91 מינימום למידה אצלך לדעתי, בעוד הפאלקן אצלך הוא 94 אאל"ט).

פורסם

אצלי במרצדס מותקנים צמיגים במידה הזו , הצמיגים הם nitto invo ומעבר לאחיזה מצויינת ועיצוב נהדר הם שקטים ביותר.

אולי זה הרכב (ואולי לא) אבל ממליץ בחום.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון: אחרי 2000 ק"מ הרעש פחת משמעותית לרמות סבירות ביותר.

מסתבר שקניתי צמיגים ששכבו שנה במחסן, כנראה השכבה העליונה שלהם התייבשה וזה מה שגרם לרעש.

כרגע אני די מרוצה מהצמיגים הללו.

פורסם
מה שחשוב יותר הוא שיש לך כעת צמיגים אמינים יותר וסביר שגם אוחזים יותר ומשכך, בטוחים יותר.

מעבר לזה, רק אם זה ממש בלתי נסבל הייתי שוקל החלפה. תוכל להציע את הקיימים למכירה ביד 2 ולא להפסיד יותר מדי עבורם.אחרת, הייתי סובל "בשקט" לאורך חיי הצמיגים. מתרגלים לזה בסוף.

מה גם שרעש הוא חלק מהמשוב של הצמיג לנהג.

הוא אומר הרבה על איכות המסעה ועל התקרבות ל

.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אתה מדבר על רעשים שנובעים בהתקרבות למגבלות של הצמיג או בשימוש דינמי מאוד.

פה מדובר על רעש בשיוט. קשה לי לראות איך זה קשור לפידבק לנהג.

פותה"ש - אני לא חושב שמדובר בשכבה יבשה שגרמה לרעש.

כן, יש שכבת הגנה שיורדת עד 500 ק"מ, אבל כנראה שלקח לצמיג קצת יותר זמן "To Break-In".

• תוכן חדש...