Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי יונדאי אטוס שנת 98 עם 75K קילומטר.

איני יודע היכן הרכב טופל עד שקניתי אותו לפני כשנה.

עכשיו יש לי התלבטות איזה צמיגות תתאים יותר לפי אקלים/סוג רכב/המלצת יצרן/מס' קלומטראז'/אכילת שמן

כשקניתי את הרכב לפני כשנה החלפתי לשמן מצמיגות 15W40 של חברה עלומה עקב המלצה של מוכר השמן שזאת הצמיגות המתאימה.

הבעיה שיותר קשה להשיג שמן 15W40 מאשר 10W40 וכן יש לי קטנוע שצורך כרגע 10W40 (שימו לב לאותה שאלה רק הפוכה לגבי הקטנוע בפורום פולגז) אז אמרתי אולי כדאי ששניהם יצרכו אותו שמן אם זה ייתאפשר,אגב שם לא קיבלתי תשובה חד משמעית,

כמעט הגעתי למסקנה של להעביר את הקטנוע ל15w40 אך כאמור נתקלתי בקשיים להשיג כזה שמן איכותי וכן לאחר מחשבה ששני המנועים של האטוס ושל הקטנוע לא עם כ"כ הרבה ק"מ כך שאולי כדאי לנסות 10W40 באטוס?

שורה תחתונה לאחר כל החפירה:

א.האם משהו יודע מהי ההמלצה של יצרן הרכב לגבי יונדאי אטוס שנת 98 לגבי צמיגות שמן?

ב.אם אני אחליף ל10W40 האם יכול להיגרם נזק כלשהו למנוע.

ג.נניח שהייתי מטפל במוסך רגיל/מורשה איזה שמן היו שמים?או שכל אחד מה שבא לו?

ד.אשמח אם תתנו גם חוות דעת לשאלה ששאלתי לגבי הקטנוע בפורום המקביל

ה. תודה רבה רבה

ישראל

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

תודה רבה לכם,

הבנתי גם מתשובתך KFC וגם מצילום המסך שלך

שכנראה אין בעיה להחליף ל10W40 אך לפי הצילום מסך של האוטודטה ניתן להבחין שבכלל בטווח הטמפרטורות בארך הטווח יכול ליהיות אפילו 20W40 מוזר שכל העולם ואשתו בארץ ממליצים על 10W40?!

אגב

KFC למה אתה מתכוון כשאתה אומר מחברה מוכרת ? והיכן חנויות מומלצות בירושלים?

בברכה

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

אהבתי את הmos2 של LM הוא הוריד במקצת את רעש מכונת התפירה האופייני לאטוס(גן לאחר כיוון שסתומים).

אבל הוא מתומחר יקר במקצת, הagip isint עשה גם עבודה טובה, במידה ויש מבצע באוטודיפו הוא עולה 100 שקלים,

לגבי הLM תוכל למצוא במחיר טוב במיוחד אצל אבי חלקי חילוף, פילטר שמן כמובן שרק מקורי(25 שח).

תציץ בהודעה הפרטית שלך, יש לי לא מעט ידע על הרכב ואוכל לחלוק עימך ואף לתת לך מספר עצות לגבי טיריקים קטנים בקופסא הקטנה שלנו.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...