Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי מידע לגבי נוזל לניקוי מטליות שרכשתי של cg (דיי מזמן, ושכחתי ממנו).

ואז נתקלתי בכתובת הבאה:

http://www.chemicalguys.co.il/

הייתי בטוח שמדובר באתר שעבר גוגל טרנסלייט או משהו בסגנון, אבל לא, מרפרוף מהיר נראה דיי מקצועי, עם פירוט נרחב לגבי החומרים שמיובאים ארצה.

לא ניתן להזמין דרך האתר, הוא מהווה מעיין קטלוג אונליין.

דיי מגניב.

תהנו.

"יאללה בירי".

פורסם

מבדיקה באתר נראה שזה הבעלים של אוטוסטור:

מ.ה אוטומדיה הוקמה בשנת 2011 ואיחדה תחתיה את אתר הרכב אוטוספורט, הפעיל מאז 2006 ואת חנות האביזרים, השמנים ומוצרי הטיפוח אוטוסטור, הפעילה מאז 2011.

תחת אוטוספורט, מפעילה החברה מועדוני רכב ומגזין רכב רחב ומקיף.

תחת אוטוסטור, מייבאת החברה כמה וכמה מותגים בתחום טיפוח הרכב ושיפורי רכב ומשווקת אותם לקהל הפרטי ולקהל עיסקי.

פורסם

משה מאוטוסטור תמיד ידע להשקיע בלקוחות והרוויח את המוניטין שלו בזכות וביושר, האתר הזה מבורך ומעניק מידע חיוני על המוצרים של CG .

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

רק אני חוש שCG סתם יקרים? (יש להם אחלה מוצרים לרוב הדברים, אבל במחירים שלהם אפשר למצוא טוב יותר)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
רק אני חוש שCG סתם יקרים? (יש להם אחלה מוצרים לרוב הדברים, אבל במחירים שלהם אפשר למצוא טוב יותר)

אתה לא חושב :)

הם יקרים אבל יש להם מוצרים סבבה - מבחינת איכות יש טובים יותר במחירים זולים בהרבה (ראה SOFT99 שמייצרים פוסו ועוד מליון מוצרים)

אבל הם נגישים יחסית למרות המחיר.

אגב בארה"ב כמובן שזול יותר בהרבה וכדאי / משתלם.

Opel Adam S 2017

• אחראי פורום
פורסם

אתר מפתיע ויפה מאוד, משמח לראות את התפתחות התחום.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...