Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת,

אצלי זה מכוער, במקום שחור עם הזמן הפך ללבנבן, ולפעמים ניתן לראות זאת ממרחק.

איך אפשר ממש "להבריש" את המקום? יוצא משם כל כך הרבה שחור עם מברשת שלא יודע אם זה עשה משהו כלל.

Opel Adam S 2017

פורסם

מטלית עם סבון,תסובב את הגלגלים לכיוון מסוים לגישה קלה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זריז אתה :)

ניקה אצלך את הרוב? חשבתי אפילו לעבור עם אופטיבונד לאחר מכן בכדי להשחיר את המקום עוד יותר.

Opel Adam S 2017

פורסם

לפי כמות השחור שיצא משם היום, לאחר שעברתי עם פד ישן של ווקס אני חושב שכפפה תצא משם שחורה משחור.

חשבתי בהתחלה על מסיר שומנים כלשהו עדין אבל אני לא רוצה בכלל שזה יגע בצמיג / בג'נט אז ירדתי מהר מהעניין.

Opel Adam S 2017

פורסם

תיקנה בסופר מטלית גדולה לריצפה,דלי עם סבון וזה ירד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אהת מדבר על הדבר הזה?

קניתי את ה BAREBONES לפני כשבוע באוטוסטור. כשקניתי זה היה האחרון על המדף אם אני לא טועה, לא ראיתי שם עוד. צריך להתקשר לשאול.

פורסם

זה החומר המשמר, לפני עוברים עם מוצר שנקרא grim reaper.

לטעמי אין צורך לא בזה ולא בזה.

ליאב:

apc 1:2, רסס כמו חולה נפש כשהאיזור יבש - החומר ינקה את המשטח טוב בהרבה מאשר שהוא יהיה רטוב, תן לחומר לעבוד כדקה או שניים, תבריש עם מברשת בעלת סיבים ארוכים וגסים (אני משתמש או במברשת של מוט'רס, או במברשת רוחמה שעושה עבודה מעולה לצורך כך), שטוף עם הרבה מים, סה טו.

"יאללה בירי".

פורסם

בדיוק עכשיו ניקיתי את בית הגלגלים.

מעבר עם סבון ולאחר מכן אופטי בונד עם אותו אפליקטור שכבר עברתי על הצמיגים.

בכל אופן לניקוי יסודי אני משתמש ב APC מדולל עם מברשת להסרת לכלוך עיקש.

מסיים כמו שרשום למעלה. בשביל לשמור על המצב - אתה חייב לנקות עם סבון (באותו תהליך ניכוי הרכב)

אחת לכמה שבועות.

אגב, יש לי חומר מאוד חזק של CG שמיועד גם עבור אזורים אלו. (לא משתמש בו יותר)

בשביל להקל על ניקוי הרכב אני נוהג להתעמק כל שבוע בתחום אחר. (קשה לעשות הכל במכה אחת)

- שבוע ניקוי דשבורד יסודי כלל דלתות וחלק אחורי קרוב לתחתית ליד הרמקולים.

- יום ניקוי יסודי של חלונות. (כולל חלון אחורי שאותי מתיש)

- ניקוי יסודי של הגלגלים כולל חישוקים.

- בית הגלגלים.

- שואב.

- ניקוי ריפודים.

- שמפו פעם בחודש בשאר ONR.

- נוזל הברקה סופי אחת לשבועיים. (חזרתי ל V7 בתקופה האחרונה, נותן משטח חלק יותר מאשר סונקס האהוב עלי)

רק ככה ניתן לשמור רכב ברמה גבוה כולל בית הגלגלים.

פורסם

ה BAREBONES הוא לא חומר משמר, הוא משחיר שם את כל הפלסטיקים ועושה עבודה מצויינת, אפשר לרסס אותו גם את אזור הבולמים הוא שמנוני מאוד וממש נדבק לפלסטיק, אחרי ריסוס הכל נראה שחור כמו חדש. נכון, לפני שעוברים איתו צריך לנקות שם טוב עם APC.

• תוכן חדש...