Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני נמצא בספרד ופתאום הוויז מתחיל להתריע על מצלמת מהירות כל 100 מ׳ חשבתי שהתוכנה השתגעה אבל אז הסתכלתי במפה ונדהמתי, קטע כביש שרצו לגרום לנהגים לנסוע לאט אז פשוט הציפו אותו במצלמות, כל הנהגים לא עוברים את ה80 קמש בקטע זה (כביש מהיר עם שני נתיבים שאפשר לנסוע בו בשקט 100 קמש בלי לשים לב).

ידוע שהכלכלה בספרד לא בשיאה בלשון המעטה, אולי הממשלה מצאה דרך יצירתית להגדיל הכנסות? זהו אזור רווי בתיירים עם רכבים שכורים שלא בטוח מודעים לכמות המצלמות.

image.jpg

עריכה אחרונה על ידי omer_1636

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם (נערך)

כבר כתבתי לפני מספר שבועות - בפינלנד נסעתי בקטע כביש שבו לאורך פחות מ-50 ק"מ מוצבות כ-30 מצלמות (בחולקה שווה בשני הכיוונים), חלקן בצורה ממזרית, מלצמה כמה עשרות מרים אחרי תמרור המוריד המהירות המותרת, וכמובן מצלמות מהחזית כך שכאשר ראית את המצלמה כבר צולמת. לזכות הפינים יאמר כי בכבישים מהירים לא נתקלתי באף מצלמה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איזה אמיצים הבריטים.

היו יכולים לאמץ את השיטה הישראלית, ולסגור את זה בספריי שחור ב10 שקלים ...בשביל מה להרוס את המצלמה ולזהם את האוויר?!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
קטע כביש שרצו לגרום לנהגים לנסוע לאט אז פשוט הציפו אותו במצלמות, כל הנהגים לא עוברים את ה80 קמש בקטע זה (כביש מהיר עם שני נתיבים שאפשר לנסוע בו בשקט 100 קמש בלי לשים לב).

אני די בטוח שלא מדובר בכביש מהיר, בגלל שהוא מוגדר A-road ולא דרך מהירה (Motorway) וזה מסביר את מגבלת המהירות וגם את האכיפה הדראקונית.

אגב, אם כבר יש מקום שהחליטו שכדאי לאכוף בו מהירות - אז רצוי להתמקד בקטע אחד אך מספיק ארוך ולאכוף בו מהירות בצפיפות - ולא לפזר מצלמות בכל פינה כמו כאן.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

באנגליה יש מצלמות בכל מקום, בלונדון כל העיר מכוסה במצלמות.

יש להם מצלמות מהירות ממוצעת. אתה עובר במצלמה ראשונה, בסוף הדרך יש עוד מצלמה ועושים ממוצע איזה מהירות נהגת בדרך. אנחנו חיים בגן עדן של נהיגה במהירות לא חוקית

אייל

פורסם

גם באוסטריה ובשוייץ הכבישים המהירים שורצים מצלמות. בגרמניה שמתי לב שגם יש המון מצלמות , אבל איכשהו עושה לי רושם ששם ההגבלה זו המלצה בלבד. כשאני על 130 - 140 עוקפים אותי רכבים משמאל. לא קרה אף פעם שחזרתי משם עם דוח, אבל באוסטריה ושוייץ האכיפה אמיתית. שלחו לי כמה דוחות , אחד מהם ציין במפורש שנסעתי 88 בכביש עם הגבלה ל 80 קמש. כבישים שבקלות אפשר להגיע ל 100 + .

כנראה שמנסים בכל דרך לעזור ליוונים לאושש את הכלכלה דרך הכספים ממדינות האיחוד .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

האכיפה בשויצריה ידועה בנוקשותה, אם כי הולנד עולה עליה. אלה מדינות שבהן בתנאים מסויימים סטיה של 2 קמ"ש מהמהירות המותרת תביא לשליחת דו"ח,

גם בגרמניה יש אכיפה קפדנית, אבל יש קטעים בהם, לפחות חלק מהזמן, המהירות לא מוגבלת, ויתכן שאתה מדבר על קטעים כאלה.

בכל מקרה, במרבית אירופה, סטיות קלות - מהסוג שאצלנו כלל לא מביאות להתיחסות הרשויות - מטופלות בקנסות קטנים שבתרגום חופשי מגיעים לכמה עשרות ש"ח. לעומת זאת סטיות גדולות מהמהירות המותרת מטופלות בנוקשות, ויש לפחות מדינה אחת (נורווגיה) שבה חריגה גדולה מהמהירות המותרת תגרום למעצר ללא משפט.

נמתין גם לנציג הפורום בקנדה שיספר על המהירות המותרת (100 קמ"ש אפילו בכביש שרוחבו 20 נתיבים ויותר) ועל הענישה בחריגות גדולות מהמהירות המותרת (החרמת הרכב, קנס בגובה עשרות אלפי ש"ח וכמובן שלילת רשיון לתקופה ארוכה).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מאתיים אירו? מארץ זה מאפשר לך לחרוג ב-40 קמ"ש, והכסף יגיע למתנחלים או לחרדים., בודאי לא לשוטר המסכן :evil:

פורסם
מאתיים אירו? מארץ זה מאפשר לך לחרוג ב-40 קמ"ש, והכסף יגיע למתנחלים או לחרדים., בודאי לא לשוטר המסכן :evil:

בארץ טפו טפו עוד לא היו לי בעיות. ברומניה הרכב טיפה יותר ...דורש לחיצה מאשר הפיאט של הארץ.

ברומניה היו להם בעיות עם חוקיות הצבת המצלמות אז פשוט יש שוטרים שעומדים (במיוחד בכפרים הגבלת מהירות של 50) ומחכים שתסע ב60.

8)
  • תוכן חדש...