Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, אהם גם ברומניה הם מאוד נוקשים, מאוד מאוד, עד לשטר של מאתיים יורו שיוצא מהכיס שלך לכיס שלהם.

מאתיים אירו? מארץ זה מאפשר לך לחרוג ב-40 קמ"ש, והכסף יגיע למתנחלים או לחרדים., בודאי לא לשוטר המסכן :evil:

גם בגרמניה.

200 זהו קנס לחורגים מעל 40 קמ"ש בעירוני ומעל 50 קמ"ש באוטובאן.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
בארץ טפו טפו עוד לא היו לי בעיות. ברומניה הרכב טיפה יותר ...דורש לחיצה מאשר הפיאט של הארץ.

ברומניה היו להם בעיות עם חוקיות הצבת המצלמות אז פשוט יש שוטרים שעומדים (במיוחד בכפרים הגבלת מהירות של 50) ומחכים שתסע ב60.

נראה לי שהשוטרים ברומניה ישמחו לקבל בעצמם אפילו חלק מהמאתיים אירו.

alfa 156 2.5.

פורסם
נראה לי שהשוטרים ברומניה ישמחו לקבל בעצמם אפילו חלק מהמאתיים אירו.

הם מקבלים ישר לכיס, אתה מדבר איתם קצת, מספר להם איזה סיפור ומחליק שטר.

הפעם היחידה שהם עושים בעיות זה אם תופסים אותך עם אלכוהול בדם אז זה עלול לעלות יותר. יש אפס סבלנות ברומניה לגבי זה.

8)
פורסם

תגידו, לא תפסתם את העקיצה שלי בפוסט #13?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
איזה אמיצים הבריטים.

היו יכולים לאמץ את השיטה הישראלית, ולסגור את זה בספריי שחור ב10 שקלים ...בשביל מה להרוס את המצלמה ולזהם את האוויר?!

גם ספריי הוא לא ידידותי לסביבה. עדיף לכסות אותה עם מדבקה אטומה מנייר ממוחזר:lol:

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

תכלס,בנינו....אנחנו קרובים לזה.

בסוף אנשים יתחילו לשקול אם שווה לקנות רכב ספורט רק בגלל אותן מצלמות שתקועות בכל חור בכביש.

פורסם
זה לא קשור לשרשור ולא ממש מצחיק אז לא מתייחסים אליך.

לא מצחיק. מריר. ואילו עקבת אחר השרשור היית מבין את הקשר, גם אם הוא קצת מסובך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא מצחיק. מריר. ואילו עקבת אחר השרשור היית מבין את הקשר, גם אם הוא קצת מסובך.

לא מריר, ממורמר.

שווה ערך ללקשר DSG לתקלה במכונת כביסה.

פורסם

אם אסביר לאט אולי תבין וגם אז לא מהר.

לאן הולכים ה-200 אירו ברומניה: לכיסו של השוטר.

לאן ה-750 ש"ח בישראל? לא לשיפור שירותי המשטרה, לא לשיפור הכבישים, לא לתחבורה הציבורית. לכל מיני מטרות שאינן קשורות.

אז אני מריר לגבי מדינת ישראל וציני לגבי השוטר הרומני.

יש מבין או שצריך לאיית?

פורסם

לא. עדיין לא מבין איך זה קשור לשרשור.

הייתה סוג של בדיחה לא ממש קשורה ועליה דחפת עוד מרמור שבתוכו דחפת מתנחלים וחרדים ודרדרת לפוליטיקה. אז לא. לא ממש קשור.

• תוכן חדש...