Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה 1200 TSI

shaullx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכנן למכור את המאזדה 6 2008 שלי בקרוב ולחפש לי איביזה 2012 מנוע 1200 TSI (כן, שינוי דרסטי, אבל הצריכה של המאזדה מוגזמת מבחינתי)

השאלה שלי היא כזאת, הבנתי שיש או היו בעיות עם הגיר של הDSG 7 שנמצא בכל(?) האיביזות האוטומט, האם זה משהו נפוץ? והאם סידרו את זה?

ומה בדיוק קרה שם שנוצר לDSG7 שם כזה רע?

תודה.

פורסם

היו לו בעיות של מכטרוניק,רעידות שלא לפעמים חזרו אחרי החלפת מצמדים,בהתחלה היו בעיות עם המותחן של המנוע,בקיצור יונדאי זה לא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
היו לו בעיות של מכטרוניק,רעידות שלא לפעמים חזרו אחרי החלפת מצמדים,בהתחלה היו בעיות עם המותחן של המנוע,בקיצור יונדאי זה לא.

האם הבעיות קיימות בדגמי 2012? כדאי לי להמנע מגיר DSG?

פורסם

על הגיר יש אחריות מורחבת של 5 שנים,אישית הרי לא מעט פירסומים פה של בעלי רכבים,הייתי מעדיף לקנות רכב עם אמינות מוכחת,יכול להיות שתקנה והכול יהיה בסדר,אבל אני לא הייתי לוקח סיכונים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יחידת ההנעה שמותקנת בפאביה 1.2 שייכת לדור הישן (והידוע לשמצה) של קונצרן פולקסווגן. תוכל לראות שהמומנט המירבי מגיע במנוע הישן ב-1500 סלד ואילו בחדש ב-1400. הגיר דיי בעייתי.

בפאביה/אוקטביה\לאון מותקנות מערכת ההנעה 1.2 TSI מהדור החדש של VAG. לגבי האמינות עוד די מוקדם לדעת, אבל לפי ביקורות מחול המצב טוב בהרבה (לחבר שלי יש אוקטביה 1.4 עם מנוע מהדור החדש, בינתיים עובד חלק יחסית).

פורסם

אין שום דבר ״ידוע לשמצה״ במנוע הישן - הדגמים הראשונים הגיעו עם שרשרת טיימינג דפוקה (אשר עלות החלפתה היא כעלות החלפת רצועת תזמון במנועים נטולי שרשרת), מעבר לכך אין שום בעיות במנוע הזה, הוא חזק וחלק ומפגין אמינות טובה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אין שום דבר ״ידוע לשמצה״ במנוע הישן - הדגמים הראשונים הגיעו עם שרשרת טיימינג דפוקה (אשר עלות החלפתה היא כעלות החלפת רצועת תזמון במנועים נטולי שרשרת), מעבר לכך אין שום בעיות במנוע הזה, הוא חזק וחלק ומפגין אמינות טובה.

אני מדבר על גיר הDSG7, לא על המנוע עצמו.

• תוכן חדש...