Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הישראלית היפה ביותר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Wow, the grass is clearly greener on the other side... so many names of models that I never even heard about, well, except of Miri buhadana that I did my military service with... and Grace mozes too... and a few more models

,Moti

:wink: who spent a little over two years of his life in the air-force museum surrounded by models and cool girls in general

פורסם

I'm hijacking this one and making a cross post with the photoshop challenge thread in the general forum... LOL

I took my Chrysler Pick-up that I made in the photoshop thread, gave it a new paint and added a couple of the model discussed here, YEAH BABY! The ultimate BABEMOBIL

:wink::grin:

!Enjoy

.Moti

Chrysler-sport-pick-up-orig.jpg

Chrysler-sport-Pimp-up.jpg

פורסם

הישראלית היפה ביותר:

שלי גפני..

פשוט כמו יין - משביחה עם השנים.

מדהימה.. נקייה.. אמיתית.. פשוט מותק.

אני מאוהב בה עוד מתקופת פרסומת "פצצת אנרגיה צהובה"

שלי, אם את רואה את זה - אני מוכן להתחתן איתך.

Sheli.jpg

פורסם

הא, מוטי ... שירתת במעוז היופי החיל אוירי.

זכורתני שבשירותי הצבאי (טרנר היה ראש להק כח אדם דאז) כל דוגמנית שהתגייסה הגיעה אוטומטית להיות מדריכת מוזיאון. הוא אשמאי זקן הטרנר הזה .... :-P אבל יודע איך להביא רייטינג.

ולגבי הבחורה - מורן אטיאס, אבל לא הצלחתי למצוא אף תמונה שלה שילדים יכולים לראות ... :wink:

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אגם רודברג.

נינט טייב.

בקי גריפין.

רוני סופרסטאר דואני.

הרשימה עוד ארוכה.............(חני נחמיאס, לימור לבנת, דנה אינטרנשיונל :wink: (:mm_eek: ) ).

אתה רציני ?! נינט טייב ?! היא דומה לקרנף.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

בידיוק (אני מדבר על נינט).

יש לה פנים יפות אבל הגוף מלא (מאוד מלא).

אבל בואו נגיד שלא הייתי מתנגד...

רוני סופרמגהטריפלסטאר... לא יפה, יש לה פרופיל של מכשפה והמצח רצח שלה מפחיד.

אבל שוב, לא הייתי מתנגד בכלל...

שלי גפני (שרק עכשיו ראיתי לראשונה בתמונה שהעלה ספידרמן) יפה מאוד!

לאגם רודברג יש שפתיים כאילו היא ממשיכה לינוק מפיטמה של בקבוק (תסתכלו טוב על השפתיים שלה ותבינו)

פורסם
אתה רציני ?! נינט טייב ?! היא דומה לקרנף.

דניאל.

היא דווקא נראית טוב, לא הכי יפה אבל יש לה משהו...

דניאל גם אפריל מצבי הנינג'ה נראית לא רע :wink:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל אני מאוהב בדרדסית, הלא היא "ציפי שביט"...

zip.jpg

:lol:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

ענת עצמון...כבר שכחתי שהיא קיימת...היתה פעם חברה של דן תורג'מן,לא ? בכל אופן...בחלק קטן מהתמונות רואים שהבחורה סובלת מפזילה רצינית...אני לא צוחק.עין אחת שלה מסתכלת על האף.

שלי גפני אכן פצצה-אבל היא היתה לקוחה שלי- במציאות היא די סוסה.

מי כתב נינט טאייב? אנשים,מאיפה אתם מביאים את ההעדפות האלה, מערוץ ויוה?

לפני שבועיים לא ידעתי על קיומו של המלאך תכול העיניים וגדול הדדיים-אבל אז בא...המהפך.

לפני שבועיים שלושה ,בתכנית של צופית גרנט היא אירחה את אגם רודברג.אשכרה לשבת מול הטלויזיה ולהזיל ריר. בד"כ אני לא רואה טלויזיה וממש לא רואה את צופית גרנט- אבל ראבאק! מראים את אגם דורכת בחרא של פרות (רפת.היא קיבוצניקית שורשית),שוחה בירדן (היא קיבוצניקית שורשית מאזור הירדן),מדברת על הפרידה הכואבת מהחבר (היא קיבוצניקית שורשית) ועל המוות של אבא שלה (הציצים שלה רועדים כשהיא בוכה).בסוף היא אפילו משחקת סנוקר ושותה - יענו היא גם עבריינית לא קטנה. והקלוז אפים... אח... הקלוז אפים. עיניים,ציצים,עיניים,ציצים.

אז למי אכפת אם היא נראית בכיתה יוד? מי שמסתכל על המונה ליזה מתלונן על זה שהתמונה ישנה?

מי שנוסע על פרארי דייטונה מתלונן שהיא ענתיקה? קלאסיקה נחשבת חסרת גיל.תראו את בריז'יט בארדו! (סתם...היא נראית כמו שזיף עם מלנומה).

ד"א-לפני כמה זמן ראינו את מירי בוהדנה בים.כוסית רצח- אבל יש בה את האיכויות האנג'לינה ג'וליות האלה שאומרות "שים לב,אני חושנית אך מטורללת על כל השכל". מן הסתם גם אגם שלנו תגיע לשם בעוד מספר שנים,מספר חברים ומספר הסנפות- אבל עד אז בואו נתענג על המבט המלאכי, תמימות הנעורים- והציצים הענקיים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
אני לא יודע מה איתכם אבל אני מאוהב בדרדסית, הלא היא "ציפי שביט

:lol:

אל תגלה לאף אחד-אבל טיפטיפ היתה הרבה יותר כוסית.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אךךך קובי איזה סוטה :) ממך לא ציפיתי ...

אני מצטער

לאגם יש פשוט שיערות על הידיים משהו היסטרי.

בר רפאלי חיצונית פצצה... אין מה להגיד

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...