Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב,

ברצוני לקנות רכב יותר חדש

אשמח ליעוץ בנושא שידרוג רכב דרך ליסינג פרטי

כיום אני נמצא בעסקת ליסינג פרטי בחברת שלמה סיקסט.

ברשותי מאזדה 3 אקטיב

מנוע: במזין 1600

שנה: 2008

4 דלתות

גיר: אוטומטי

צבע: כחול

130,000 קילומטר

ללא תאונות

טסט החודש שולם

נשאר לי לשלם להם עוד 20,000 שקל (מתוך 60,000. כבר שילמתי 40,000)

נפגשתי עם נציג מחברת שלמה סיקסט

באוקטובר מסתיים הליסינג ואז יש לי שלוש אפשרויות

1. רכישת הרכב - לשלם את היתרה שהיא 20,000 שקל ואז הרכב עובר לבעלותי

2. החזרת הרכב - אני לא יהיה חייב להם כסף והם לא יהיו חייבים לי כסף והרכב חוזר אליהם

3. לבצע שוב עסקת ליסינג פרטי

בעסקת הליסינג הפרטי הם נותנים לי רק 3000 שקל הנחה מתחת למחירון.

בעוד שעל הרכב שלי הם נותנים 20,000 שקל פחות בלי שהם בכלל ראו את הרכב.

והטענה שלהם: "מאזדה לא רכב נחשק כמו פעם וגם שוק רכבי יד 2 לא יציב"

רציתי לשמוע את דעתכם

א. האם אתם חושבים שבאמת רכב כמו שלי שווה רק 20,000 למרות שהמחירון שלו הוא 40,000 וביד 2 מוכרים אותו בין 27,000 ל 40,000

ב. איזה מהאפשריות אתם ממליצים לי לעשות.

אני פשוט שוקל לקנות את האוטו מהם, למכור אותו בעצמי, ואז לקנות ביד 2 רכב יותר חדש

אני מודע לכם על עזרתכם,

פורסם

כמו שאני רואה את זה -

אתה יכול לקנות את הרכב משלמה סיקסט ב-20 אלף ש"ח ולמכור אותו די בקלות ב-25 עד 30 אלף ש"ח. יש לך כאן רווח של בין 5,000 ל-10,000 ש"ח, תלוי בכושר המיקוח שלך ובסבלנות שלך. מה שאמרו לך בשלמה נכון בגדול - היום לא קל למכור מאזדה 3 מודל 2008 יד שנייה מליסינג, זה לא רכב מאוד סחיר.

השאלה היא האם יש לך כוח, זמן וחשק להתעסק עם המכירה הזאת בתמורה לסכום הזה. אם כן - לך על זה.

אם לא - תן לשלמה לשבור את הראש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה צביקה,

אשמח גם לדעת אם אתה חושב שכדי להמשיך בעסקת ליסינג פרטי אחרת? או לקנות רכב ביד 2

פורסם

תלוי מה אתה רוצה לקנות וכמה כסף יש לך ביד.

בגדול לרכב חדש עסקאות הליסינג הפרטי לא משתלמות. ברוב המקרים יותר כדאי לרכוש את הרכב במימון ישירות מהיבואן ולא לקנות דרך מתווך, גם אם זה אומר שאתה תצטרך לקחת את הרכב פעם בשנה למוסך לטיפול וטסט. במקרים בהם המחיר הרשמי של הרכב גבוה בצורה מלאכותית לטובת ציי הרכב (למשל ניסאן אלמרה החדשה ורוב הקטגוריה שלה) כדאי דווקא לקנות בליסינג הפרטי.

ברכב משומש זה גם בדרך כלל לא משתלם, אבל אם אתה צריך מימון זה כן יכול להשתלם (המימון על רכב משומש פחות טוב מבחינת ריביות וגובה מקדמות).

פורסם

להבנתי, השורה תחתונה היא לקנות אותו בעצמי ולא דרך חברת ליסינג, (אלא אם כן יש דגם ספציפי)

אני רוצה לקנות רכב שנת 2011 -2012

תקציב 75,000 שקל

העיקר שהיה רכב משפחתי אמין ל 4 אנשים

חשבתי על יונדאי i35 מאזדה מיצובוישי. אבל אני לא נעול על שום רכב

יש לך המלצות איזה רכב כדי לקנות?

פורסם

מיצובישי בתקציב שלך זה הלנסר 1.6 ליטר - רכב לא מלהיב.

המאזדה 3 בתקציב שלך די זהה למאזדה שהייתה לך, אז שדרוג של ממש לא יהיה כאן.

במקום i35 הייתי הולך על קיה פורטה. כמו שאומרת הפרסומת החופרת בטלוויזיה - אותה איכות, ללא מותג בפחות כסף.

פורסם

ה-i35 סבבה, אבל המחיר שלה בשוק המשומשות גבוה יחסית לפורטה שהיא פחות או יותר אותה המכונית ולכן אינני רואה סיבה לשלם יותר. ראה כאן למשל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?573243-%D7%9C%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%90%D7%95-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99&p=4801899&viewfull=1#post4801899

• תוכן חדש...