Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יגואר XE S

misgavv
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הייתי באולם התצוגה השבוע כדי לראות איך ה XE נראית.

אני חייב לציין שאני לא מסכים עם מה שאמרו פה על איכות הפנים, אני הייתי מאוד מרוצה מהאיכות של הרכב.

לגבי המושב האחורי, נכון הוא יותר צפוף בהשוואה לשאר הרכבים בקטגוריה, אבל גם בסדרה 3 המרחב מאחורה לא מדהים בכלל.

ובמידה ונרצה לעשות השוואה של תפוחים לתפוחים וניקח את ה 335i ונשווה אותה ל XE S אתם תראו שה BMW תעלה הרבה יותר.

ביגואר מדברים על מחיר של בערך 440-450K בשביל ה XE S

ובאבזור הסטנדרטי יש:

מושבי עור מלאים בשתי גוונים

כיוון מלא חשמלי כולל זיכרונות למושבים

מתלים אדפטיביים

ניתור שטחים מתים

בקרת סטייה מנתיב

בלימה אוטונומית בחירום

בקרת שיוט אקטיבית

חיישני חנייה היקפיים ומצלמת רברס

במידה ויגואר ישחררו את האפליקציה החדשה שלהם, יהיה ניתן להניע את הרכב ולהפעיל את המזגן/חימום מרחוק.

מבחינה ספורטיבית, ה XE S מצוידת במתלה הקדמי של ה F טייפ ובטורק ווקטורניג, את זה ל BMW יהיה קשה לנצח.

ועוד דברים שאני לא זוכר, ככה שהסטנדרט יהיה ברמה גבוהה מאוד.

בבמוו 335I עדיין מקבלים את המסך הקטן שנראה ממש מצ'וקמק, ולשדרג אותו למסך הגדול עולה 20K!!

עריכה אחרונה על ידי misgavv
  • תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ועוד דברים שאני לא זוכר, ככה שהסטנדרט יהיה ברמה גבוהה מאוד.

חזק, המשפט הזה.

אתה מצטט רשימת מכולת של דברים שאולי אתה לא צריך(בלימה אוטונומית או בקרת סטייה מנתיב) או שעולים גרוש וחצי(מצלמת רברס).

לשיטתי, לא קונים רכב עם רשימת מכולת. קודם כל נוהגים ומתרשמים.

אחר כך מתייחסים לאיבזור, בודקים עלויות אחזקה וכו' וכו'.

אגב, ל-335i יקראו בקרוב 340i, כמניין סוסיה של הג'אג שלך :wink:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם (נערך)

הניסוח של המשפט הזה אולי לא היה מוצלח, אבל מה שרציתי להגיד בסך הכול זה שאני לא זוכר את רשימת האבזור המלאה של הרכב אבל אני כן זוכר שהתרשמתי שרמת האבזור הסטנדרטי גבוהה מאוד.

בנוסף אני לא מסכים לגבי מה שאתה אומר לגבי רשימת מכולת.

הרבה מאוד מהאבזור הסטנדרטי שמגיע ברכב אני מאוד מעריך ושמח לקבל ואפילו קצת מפריע לי שהוא לא מגיע כסטנדרט ב BMW.

מתלים אדפטיביים זו אופציה מאוד נחמדה.

בקרת שיוט אקטיבית אופציה מצוינת למי שעומד לא מעט בפקקים (כמוני)

מצלמת רוורס וחיישני חנייה הקפיים מקוריים זה ממש לא זול...

ב BMW תגלה שמדובר בכמה אלפי שקלים להתקנה מקומית!! (חיישנים שמתחברים לתצוגה של הרכב)

ורק שתי אלה עולים ב BMW בסביבות ה 35K

וכן המסך המעפן שמגיע ב BMW מאוד מפריע לי, נראה כאילו הוא שייך לאיזה משפחתית 1600 אוטומטית ולא לרכב שעולה 400K!!

ובשורה התחתונה מה שאני אומר זה הדבר הבא:

לא אמרתי שהיגואר היא רכישה טובה יותר מה BMW, כל מה שאני מנסה לעשות זה לשמור על ראש פתוח ולבדוק מה האופציות הקיימות בשוק.

נכון BMW היא כרגע המובילה בקטגוריה כבר שנים אבל זה לא אומר כלום וזה יכול להשתנות.

במידה ויגואר החליטו הפעם שהם מוציאים מוצר טוב יותר והלכו על כל הקופה והשקיעו בפיתוח מוצר איכותי יותר, מאוד יכול להיות שיצא להם מוצר טוב יותר מ BMW.

עריכה אחרונה על ידי misgavv
פורסם

ובמידה ונרצה לעשות השוואה של תפוחים לתפוחים וניקח את ה 335i ונשווה אותה ל XE S אתם תראו שה BMW תעלה הרבה יותר.

ואחרי X שנים על הכביש היגאור תהיה שווה אולי חצי מהבמוו.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

ובשורה התחתונה מה שאני אומר זה הדבר הבא:

לא אמרתי שהיגואר היא רכישה טובה יותר מה BMW, כל מה שאני מנסה לעשות זה לשמור על ראש פתוח ולבדוק מה האופציות הקיימות בשוק.

בנקודה זו אין בינינו חילוקי דעות - ועל כן חשיבות ההתרשמות בנהיגה.

מעבר לב.מ.וו המצויינת, יש לי פינה חמה בלב לקדילק ATS ולדעתי, ברגע שתגיע לקסוס IS200T, לא מעט אנשים יופתעו.

וטרם שמענו דבר על הג'וליות הבסיסיות...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לגבי הקדילק, לא אהבתי את העיצוב ומבחינת התנהגות כביש, אפילו במבחנים שבוצעו במגזינים אמריקאים הם מודים שהיא לא דינמית כמו הבמוו.

לגבי הלקסוס, לא מתחבר למותג הזה מרגיש לי כמו טויוטה....

נסיעת מבחן תהיה זמינה בזמן הקרוב רק בדגמי ה 2 ליטר של ה XE.

בגדול ה XE S כנראה תגיע רק בהזמנה מיוחדת (לפחות בהתחלה ) למרות שהיבואן אמר שיש סיכוי שיגיע לארץ רכב הדגמה בשלב מאוחר יותר.

כרגע אני כנראה אבצע נסיעת מבחן על הדגם של ה 2 ליטר אבל אחכה קצת ליראות אם יגיע XE S לנסיעת מבחן ואז אקבל החלטה.

ההבדל בין ה XE S לבין ה XE הרגילה חוץ מהמנוע כמובן, הוא רק בכיול מתלים יותר קשיח ובמשקל, ה XE שוקלת בסביבות 1480 קילו לעומת ה XE S ששוקלת 1580 קילו.

מקווה שגרסת ה 2 ליטר תתן לפחות כיוון לאן הרוחות נושבות...

פורסם

בקרת שיוט אקטיבית לא עובדת בפקקים. אם אני זוכר טוב היא מתנתקת ב20 קמ"ש

אני אישית הייתי לוקח את היגואר על הBMW.

לגבי גוליה בפחות מ200K. לצערי זה לא יקרה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

למה מבין לא כל ה"היט" השלילי הזה נגד יגואר,

כאילו אתם אוהבים לשנוא את המותג, אני מאוד מקווה שהXE תהיה הצלחה גם בישביל המותג יגואר שמנסה להיות שונה מהשיעמום הגרמני,כתבות בעולם ולאו דווקא מבחני נהיגה בריטים מאוד מפרגנים לXE ובתימחור הנכון היא יכולה למכור פה לא מעט יחידות,

אם זה היה הכסף שלי,הייתי שוקל זאת בכובד ראש לעומת סדרה 3 או C קלאס.

Porsche 944 turbo

פורסם

מי שונא את המותג? כבריטי אני די גאה במותג (גם אם בריטי זה כבר לא) ושמח לקרוא שהיא נותנת פייט אמיתי לסדרה 3 מבחינת נהיגה, אבל מאכזב אותי מאוד שהיא לא תוכל להיות מתמודדת ראויה על החניה שלי כי אני בכל זאת צריך איזשהו מרחב סביר מאחור ואת זה מה לעשות היא לא מספקת (אני בקושי הצלחתי להשתחל למושב האחורי שלה) וכל זאת למרות שהיא ארוכה מסדרה 3, שבדור הנוכחי מספקת מרחב לא רע בכלל ביחס לקטגוריה.

אני גם לא מבין למה כוונתך כשאתה אומר ״גרמניות משעממות״? לגבי A4 עוד אפשר להבין (למרות שאני חובב המותג) אבל סדרה 3? משעממת?? [emoji15]

פורסם
בקרת שיוט אקטיבית לא עובדת בפקקים. אם אני זוכר טוב היא מתנתקת ב20 קמ"ש

אני אישית הייתי לוקח את היגואר על הBMW.

לגבי גוליה בפחות מ200K. לצערי זה לא יקרה.

זה לא מדוייק.

המערכות הישנות היו עובדות עד 20-30 קמ"ש, היום רוב המערכות שמותקנות ברכבי היוקרה עובדות גם בפקקים.

המערכת של מרצדס אפילו שולטת על ההגה (יודעת לעקוב אחרי סיבובים בכביש באמצעות מצלמה במידה ויש סימונים ברורים) עד מהירות של 30 קמ"ש...

המערכת של BMW לא שולטת על ההגה אבל כן עובדת בפקקים.

לגבי המערכת של יגואר אני עדיין לא יודע, אבל מאחר שהיום זה הסטנדרט בסגמט הזה אני מניח שהם לא שונים.

פורסם
זה לא מדוייק.

המערכות הישנות היו עובדות עד 20-30 קמ"ש, היום רוב המערכות שמותקנות ברכבי היוקרה עובדות גם בפקקים.

המערכת של מרצדס אפילו שולטת על ההגה (יודעת לעקוב אחרי סיבובים בכביש באמצעות מצלמה במידה ויש סימונים ברורים) עד מהירות של 30 קמ"ש...

המערכת של BMW לא שולטת על ההגה אבל כן עובדת בפקקים.

לגבי המערכת של יגואר אני עדיין לא יודע, אבל מאחר שהיום זה הסטנדרט בסגמט הזה אני מניח שהם לא שונים.

הלקסוס שלי 2015 וזה מתנתק בסביבות 20 קמש לפי מה שאני זוכר. בוולוו XC90 החדשה יש פונקציית פקקים ששם זה באמת נוסע לבד בפקק.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

גם במרצדס וגם ב bmw המערכת מתפקדת בפקקים.

אני מאוד יופתע עם רכב שהושק השנה לא יגיע עם מערכת שמתפקדת בפקקים.

אומנם אני לא יודע איזה לקסוס יש לך אבל אני אניח שגם אם היא נרכשה השנה היא לא הושקה השנה ולכן זה לא רלוונטי....

התחום הזה של בקרות שיוט אקטיביות שיודעות לעבוד גם בפקקים הוא דיי חדש יחסית, עד כמה שאני זוכר הוא נכנס לשוק בסביבות 2014.

פורסם

לא מפתיע...

וולוו היא מהמובילות בעולם בכל התחום של בטיחות אקטיבית.

לדוגמה ניטור שטחים מתים הגיע לוולוו הרבה לפני שהגיע לבמוו או מרצדס....

אבל בסופו של דבר, בקרות שיוט אקטיביות שיודעות לעבוד גם בפקקים, דיי חדשות בשוק...

• תוכן חדש...