Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יגואר XE S

misgavv
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מבחן אמיריקאי, שבוצע בספרד,

ה- JAG זכתה בגלל השאסי, בגלל המנוע, ובגלל הכל !! על BMW 335!

גם היא נראית הרבה יותר טוב !

[video=youtube;-3YFTFLmcfk]https://www.youtube.com/watch?v=-3YFTFLmcfk

לא יודע אם יצא לך לראות אותה, אבל לא היא לא.

אם יש משהו מאכזב בXE (חוץ מהמרווח כמובן, שהוא בדיחה) זה שמלבד הפרונט, העיצוב פושר עד פיהוק.

אבל זו דעתי, ועל טעם וריח וכו... :)

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא יודע אם יצא לך לראות אותה, אבל לא היא לא.

אם יש משהו מאכזב בXE (חוץ מהמרווח כמובן, שהוא בדיחה) זה שמלבד הפרונט, העיצוב פושר עד פיהוק.

אבל זו דעתי, ועל טעם וריח וכו... :)

דעתי זהה לחלוטין+איכות חומרים עלובה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מחיר הכניסה יהיה 289k דיברתי עם היבואן אתמול ודרך אגב רמת האיבזור תהיה גבוהה בהרבה בהשוואה לסדרה 3 ואין מה לדבר בכלל בהשוואה ל 235

אכן, 290k ל2.0 ו320 ל2.5.

לגבי האיבזור, עדיין לא מעודכן באתר...

פורסם

בדיוק הבוקר ראיתי XE שחורה עושה את דרכה צפונה על מובילית. היא לא דרמטית ויחודית כמו XF, אבל מספיק שונה מהקדילק, הגרמניות והיפניות המתחרות.

נתונים ראשוניים ניתן למצוא כאן: http://www.netcar.co.il/guide/guidef.asp?model=1383&

כמה נקודות:

-מנוע שני הליטר הוא לא אחר מהאקובוסט של פורד, על שתי רמות ההספק. רק בעוד שנה-שנתיים תציג יגואר מנועי בנזין חדשים ממשפחת Ingenium. קצת מבאס, לטעמי.

-שימו לב שלגרסה החלשה קוראים 20T ולחזקה 25T...:roll:

-המכונית עשויה לפרוח דווקא עם מנוע ששת הצילינדרים בעל מגדש העל(מנוע מצויין מבית יגואר, אגב), מה גם שזה משהו יחודי בקבוצה.

-השמועות מדברות על ATS-V שתגיע בקרוב עם תג מחיר אטרקטיבי במיוחד של פחות מחצי מליון שקל. אם אכן כך הדבר, יהיה זה אך טבעי שהג'אג החמה ומקבילותיה יעלו פחות מ-400K.

-מישהו זוכר את ה-X טייפ? נראה לי שגם ביגואר מעדיפים לשכוח את מכונית ההנעה הקדמית הראשונה והאחרונה שלהם...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

עדיין לא מבין למה מרכב שגדול יותר בממדים מסדרה שלוש לא יכלו לספק מרווח נאות מאחור ובגאז׳ גדול יותר.

פורסם

לדעתי היא לא מספיק יחודית או יפה כדי להצדיק מעבר מבחירה בטוחה כמו BMW להרפתקה כזו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בספק רב שהATS V תהיה באזור ה400 ועוד יותר בספק שהיגואר תהיה גם באזור הזה. אלו מתחרות לC63 והM4/3 שעולות 700 אלף פלוס.

פורסם
בספק רב שהATS V תהיה באזור ה400 ועוד יותר בספק שהיגואר תהיה גם באזור הזה. אלו מתחרות לC63 והM4/3 שעולות 700 אלף פלוס.

שנמכרה פה CTS-V שהיתה מקבילה בביצועים ל-M5 היא עלתה 556,000 שקלים.

גם באירופה דגמי הביצועים של קדילק היו מתומחרים נמוך בהשוואה למתחרות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

מצד שני אז לא הייתה לה מתחרה לC קלאס וסדרה 3, יכול להיות שאלה של מיצוב.

אשמח להתבדות.

מבחינת היגואר, אני לא זוכר שהן היו אף פעם זולות במיוחד ביחס לקטגוריה לכן אני צופה לה תמחור באזור ה600 לפחות.

(אין צורך לצטט הודעה אחת מעל).

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
בדיוק הבוקר ראיתי XE שחורה עושה את דרכה צפונה על מובילית. היא לא דרמטית ויחודית כמו XF, אבל מספיק שונה מהקדילק, הגרמניות והיפניות המתחרות.

נתונים ראשוניים ניתן למצוא כאן: http://www.netcar.co.il/guide/guidef.asp?model=1383&

כמה נקודות:

-מנוע שני הליטר הוא לא אחר מהאקובוסט של פורד, על שתי רמות ההספק. רק בעוד שנה-שנתיים תציג יגואר מנועי בנזין חדשים ממשפחת Ingenium. קצת מבאס, לטעמי.

-שימו לב שלגרסה החלשה קוראים 20T ולחזקה 25T...:roll:

-המכונית עשויה לפרוח דווקא עם מנוע ששת הצילינדרים בעל מגדש העל(מנוע מצויין מבית יגואר ) מישהו זוכר את ה-X טייפ? נראה לי שגם ביגואר מעדיפים לשכוח את מכונית ההנעה הקדמית הראשונה והאחרונה שלהם...

א. ממש לא מתלהב מהמנוע 3.0 ליטר המוגדש.

ב. היגואר x type היתה עם הנעה כפולה.

פורסם

ה xe-s מתחרה באודי s4, במוו 340 וכו. הxe-R תתחרה בM3 וC63 וכאלה ותעלה 700 אלף פלוס. התמחור של הxe-s אני מנחש בין 460-480 להתחרות ב435 גראן קופה ומרצדס c400.

פורסם
א. ממש לא מתלהב מהמנוע 3.0 ליטר המוגדש.

ב. היגואר x type היתה עם הנעה כפולה.

אישית, אהבתי את המנוע הזה.

X טייפ ישבה על פלטפורמת המונדיאו דור 2. בתחילה הושקו גרסאות V6 הנעה כפולה, אך בהמשך הושקו גרסות דיזל ובנזין זולות יותר עם הנעה קדמית. בגרסאות ההנעה הכפולה, יגואר הצהירה על 60% לטובת הסרן האחורי. בפועל, זה ממש לא הרגיש כך - ובכלל, המכונית הזו היתה נפילה של ממש.

פורסם

היום, סקרנותי נשאה אותי לאולם תצוגה של יגואר, להתרשמות סטטית קצרה מה-XE.

ייאמר לזכותה, כי התמונות עושות לה קצת עוול ובמציאות היא נאה מאוד, בעלת מראה ספורטיבי ודי נמוך, עם קווי מתאר גג שמזכירים את ה-XF. אהבתי מאוד גם את הליפ ספוילר האחורי הקטן, שהוא חלק תבניתי מדלת תא המטען ולא תוספת.

אלא שכניסה לתוך הרכב חושפת לא מעט אכזבות. עיצוב חלקה העליון של הקונסולה המרכזית מחזיר אותנו ללקסוס IS הקודמת ולאמצע העשור הקודם. מושבי העור אולי מחושמלים, אך אינם כוללים כיוון תמיכה לגב תחתון, בדיוק באזור בו הם רכים מדי.

הפלסטיקה, כפי שציינו אחרים לפני, לא ממש בליגת המתחרות, אך האכזבה הגדולה ביותר מתגלה במושב האחורי. החל מהגישה המוגבלת אליו, דרך מרחב הרגליים הצנוע וכלה במשענת היד המרכזית הרחבה מדי, שלא מאפשרת למבוגר ברוחב ממוצע ומעלה לשבת בנוחות מאחור.

לכל הרוחות. בקיה פורטה ליסינג שלי, מכונית לא מבריקה לכל הדעות, המושב האחורי מרגיש כמו לאונג' מפנק לעומת הג'אג.

בקיצור, במבחן אולם התצוגה - ממנו לקוחות לא תמיד ממשיכים לנסיעת המבחן, המכונית לא ממש מאיימת על האופוזיציה - וכשמביאים בחשבון את המחיר, זה מקבל משנה תוקף. תדמיתית, המותג יגואר אולי נוצץ, אך הוא אוגר בתוכו גם נפילת ערך פראית ומוניטין אמינות שעדיין צריך לבסס את עצמו.

וטרם דיברנו על עלויות האחזקה.

נקווה שסמל"ת תלמד מטעויות האחרים ותאגף את כולם מלמטה, עם ג'וליה בסיסית בפחות מ-200K ש"ח.

פורסם

אני חושב שיהיה מאוד קשה ליגואר הזאת לאיים על המתחרות בקטגוריה, והיות המותג "נוצץ" גם לא מוסיפה לו לדעתי במקרה זה כיוון שהוא עלול להרתיע קונים פוטנציאלים מבחינת עלויות אחזקה.

מבחינת העיצוב משהו שם לא נראה שלם, מאוד לא התחברתי.

מבחינת הנאה בנהיגה ב.מ.וו סדרה 3 היא עדיין זו שמציבה את הרף ומהווה נקודת ייחוס, כל המוניטין של סדרה 3 סובב סביב זה והיגואר תצטרך להיות טובה בצורה יוצאת דופן כדי לשכנע את חובבי ב.מ.וו אחרת.

ובכל אופן, אני מאוד סקרן לראות איך הג'וליה הולכת להתברג בסגמנט הזה, לדעתי המכונית מרהיבה (למרות הרבה קווי דמיון לסדרה 3) ואם היא תתומחר נכון ותיהיה מהנה לנהיגה היא בהחלט יכולה לנגוס בעוגה של סדרה 3.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני נוהג יום יום על יגואר XJ 5.0 , 2010 . נהגתי על דגמי יגואר נוספים שאף אחד מהם לא משתווה ל XJ.

חלק מעובדי יגואר שפגשתי בביקורי במוסך לטיפול שגרתי מציינים ספק בצחוק ספק ברצינות שה XE הצפויה להגיע היא "יגואר לעניים".

בינתיים בעוד חצי שנה או קצת פחות צפוי להיות מושק ה XJ החדש שבהחלט מרשים מאד (על אף שחיצונית אין כמעט שינויים)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...