Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנהלות של מוסך, האם תקינה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

במהלך השבוע שעבר הרכב שלי היה במוסך מורשה.

במהלך השבוע קיבלתי מהמוסך טלפון עם השאלה האם אני מאשר למנהל עבודה כזה או אחר לקחת את הרכב הבייתה לבדיקה.

אישרתי.

קיבלתי את הרכב ואני רואה שנגעו בכיסאות הבטיחות ברכב, כשאני אומר נגעו אני מתכוון הוציאו את הכיסאות והתקינו אותם מחדש ככל הנראה לפי צרכים של מנהל עבודה מסויים.

שאלתי האם מדובר במשהו תקין?

תודה

יום טוב.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

אתה רציני שאישרת דבר כזה?!:|

אם שאלו אותך (ואין לך הוכחה ממשית שהרכב נלקח לא לבדיקת תקלה אלא רק לשימוש אישי) אז תקין.

אני ב 99% מהמקרים לא הייתי מסכים לזה.

פורסם

הנחת הבסיס שלי הייתה שרוצים לבדוק משהו, לא שמנהל העבודה רוצה להשוויץ עם 3008 מול אשתו.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

לא בסדר מה שעשו לך. הרכב פשוט שימש לנסיעה פרטית של מישהו שהיה צריך כנראה מיניואן לקחת את המשפחה לאירוע. יכולים להגיד לך שהבוחן לוקח את הרכב ללילה כדי לבדוק איך הוא בהנעה קרה על הבוקר. זה הגיוני למרות שאפשר להניע אותו קר גם במוסך. ניחא. אבל זה שהוציאו את מושבי הבטיחות אומר שעוד אנשים נסעו ברכב. בקיצור, צ'יפרת אותם ברכב ת"ש.

פורסם

במהלך השבוע קיבלתי מהמוסך טלפון עם השאלה האם אני מאשר למנהל עבודה כזה או אחר לקחת את הרכב הבייתה לבדיקה.

כנראה מנהל העבודה היה צריך לבדוק האם הרכב מתאים לצרכי משפחתו. יפה מצידך!

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בתחילת טיפול רושמים את הנתונים ממד האוץ. תשווה את הנתונים ותראה כמה הרכב נסע. המוסך בכל מקרה די מכוסת"ח, כי הם בקשו רשות ואתה אישרת.

האם יש נזק לרכב? האם חסר הרבה דלק?

אשמח לשמוע את שם המוסך, אם אתה לא רוצה פה, אז בפרטי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם פירקו את כיסאות הבטיחות הסיעו מאחורה נוסעים, או העמיסו סחורה או גם וגם.

בדוק ק"מ ותסיק יותר מסקנות, בנוסף לא שאלת מה הבדיקה? מה התוכנית שלהם ולמה צריך לקחת את הרכב?

פורסם

בחיים לא הייתי מאשר.

בדיקה אך ורק בנוכחות שלי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לעולם אל תאשר דבר כזה.

בדיוק כמו שכבר כתבו לפני ויכתבו אחריי הרכב שומש לצרכיו הפרטיים של אחד מעובדי\בעלי המוסך.

הפעם זה כבר מאוחר מידי אבל קח את זה כללמוד לקח להבא.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

המוסך הוא מוסך אור מור ברחובות,

נדלקה נורת check engine, אחרי שהרכב היה רועד וכבה.

לפני כן היה אצל אורן שירותי רכב שהמליץ לקחת למורשה מטעמי אחריות.

לא חסר דלק, לא בצורה ששמתי לב,

גם הקילומטראז' לא משמעותי. הבדל של 20-30 לכל היותר.

באמת מה שהפריע לי היה ההזזה של כיסאות הבטיחות, כי שמנו לב רק כשרצינו לשים את התינוקות.

וזה לא סימפטי להחזיר את התינוק חזרה לעגלה ולטרטר אותו.

הנחתי שמדובר בהנעה קרה, למרות שאח"כ חשבתי שבאמת אפשר לעשות זאת במוסך. אבל ניחא.

למדתי להבא, אין נסיעות הבייתה.

תודה לכם.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

יתכן ובסה"כ בדקו את משאבת/מצוף הדלק.

רצוי לחזור למוסך ולברר.

חבל, סתם לחשוד בכשרים עד שאין את כל העובדות לאשורן.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...