Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני קופר one

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

נתקלתי במודעת מכירה של הרכב

מיני קופר one

שנה 2012 ידנית דגם salt

יד 1 40000 ק"מ

במחיר של 68000 ש"ח

רציתי לדעת קודם כל האם המחיר מתאים לכל הנתונים שהבאתי פה או שזה זול מידי ואני צריך לחשוב פעמיים,

ודבר שני אשמח לשמוע חוות דעת על הדגם הזה כמו צריכת דלק , אופי הטיפולים , מחלות ידועות של הרכב ועוד כל מיני דברים שתוכלו להרחיב עליהם

תודה רבה לכולם.

פורסם

קודם כל זה mini one לא מיני קופר one.

שנית זה רכב שאיבד קצת פחות מ50% מהערך שלו תוך 3 שנים, די סטנדרטי. קילומטרז' ממוצע בסה"כ.

אולי המחיר צריך להיות אפילו קצת יותר נמוך, תבדוק מחירון משוקלל לוי יצחק + יד2 ותעשה ממוצע

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

דבר ראשון תודה על ההבהרה ,

אחרי שהבנתי את העניין של המחיר

אשמח לשמוע פרטים כמו שרשמתי למעלה

תודה !

פורסם (נערך)

בשנת 2012 נמכרו מיני ברמת האבזור הנמוכה ביותר (עם טאסות), עם גיר ידני והמנוע החלש (גרסת ONE) ב 110 אלף ש"ח.

המחיר לא כזה נמוך, אחרי שלוש שנים.

כמובן שיש לבדוק מול המחירונים.

נהגתי על הגרסה האוטומטית של ה ONE, וזה רכב שפשוט לא מוריד לך את החיוך מהפנים.

לא מהיר, גם לא איטי... כיף.

קח בחשבון עלויות אחזקה של ביטוח וטיפולים.

מצ"ב קישור למבחן שעשו לה ב 2012 לגרסה האוטומטית.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4201338,00.html

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בוקר טוב,

עמדתי בפני התלבטות בין מיני ONE לאלפא מיטו, המיני אמנם מצויינת עם 98 כ'ס אבל מרגישה מאוד זריזה, האיכות חומרים בפנים הרכב מסגירה את בית הוריה (BMW), הרבה רכב במחיר מאוד טוב.

הסיבה שלא הלכתי עליה היא בגלל שבחברות הביטוח היא מצויינת תחת השם BMW ולכן תוקעים לך מחיר ביטוח אסטרונומי, והטיפול והאחזקה של רכב כזה הוא גם לא זול בכלל.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

בוקר טוב ותודה לכולם

אני יסביר את השימוש שלי ברכב אולי זה יוסיף לסיבה שאני שוקל את הרכב

אני איש קבע בצבא חזור בסופי שבוע

ובא לי שיהיה לי רכב מהנה שנראה טוב שאוכל לנסוע איתו למקומות

אני חושב שהמיני בשנה הזאתי היא בחירה טובה

אשמח לשמוע את דעתכם אני לא הכי מבין בנושא בגלל זה אני מתייעץ פה

שוב , תודה

פורסם

בהשקעה של 14000 שח נוספים תוכל לקבל מיני one 2013 עם מגנזיום ו-16000קמ בלבד.

כמובן שתצטרך לבדוק את האוטו שהצעתי,גם את שאתה ראית חובה לבדוק.

פורסם

14000 שקל זה הבדל גדול לדעתי

וגם ברכב שאני מדבר עליו יש מגנזיום

יש עוד סיבות להוסיף את הכסף הזה? או רק בגלל הק"מ הנמוך יותר וגלגלי מגנזיום וזה כל ההבדל

ואשמח לשמוע מאנשים שיודעים את ההוצאות על הטיפולים ואת הצריכת דלק של הרכב

פורסם

רכב מאוד יקר, באותו הכסף תוכל לרכוש mg G3 חדשה עם 105 כ״ס, בגרסאות היותר יקרות שלה היא מאובזרת למדי, אז איכות הפלסטיקה לא תהיה באותה רמה וזה רכב סיני אז מה, אבל תשיג באותו הכסף רכב חדש ולא אחד שתטחנו אותו.

וכן השוואתי רכס סיני לגרמנית (נראה לי ?) .

פורסם

הוא גם יכול לקנות אלטו ולהישאר עם מספיק עודף לביטוח דלק וטיפולים לשנתיים-שלוש כנראה.

אבל הוא רוצה

בא לי שיהיה לי רכב מהנה שנראה טוב

.

פות"ש, אני ממליצה לך לקבל הצעה ביטוח למיני ולרכב סופר מיני "רגיל", להתקשר למוספר מוסכים מורשים ולקבל הצעות מחיר לטיפולים שגרתיים.

תראה אם מבחינתך ההפרש הזה כדאי או שהוא יהווה הוצאה גדולה ומיותרת.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

עם כל הכבוד, אין מה להשוות MG סינית למיני גרמנית בשום צורה ושום פרמטר.

מה גם שרכב עם 40 אלף ק"מ זה לא רכב ש"טחנו" אותו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בעל הבית אולי גרמני.

המיני מיוצרת באמגליה,דגמי הקבריולט מיוצרים באוסטריה.

שילדה כיפית אחיזה ויציבות ברמה אחרת.

טוב שלא הצעתם לבחור סוס ועגלה.

• תוכן חדש...