Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הייתי תילאנדי הייתי נעלב. ):

רבותיי, חומר הגלם העיקרי בצמיג הוא עדיין גומי טבעי.

בתאילנד יש מטעי גומי בהיקף עצום.

קברניטי מדינה רוצים לבנות את הכלכלה על ערך מוסף, ולא רק לשלוח חומר גלם למדינות מפותחת ומבוססות "שיעשו קופה", על חשבון המשק התאילנדי.

בקיצור, כל יצרן צמיגים שמכבד עצמו מחזיק כיום מפעל ייצור בתאילנד.

פורסם

אך עדיין בתוך תוכנו אנחנו כן נותנים משמעות לארץ הייצור.

נניח שמציעים לך 2 סטים של צמיגים זהים לחלוטין, סט מס' 1 יוצר בגרמניה וסט מס' 2 יוצר בתאילנד - אני מאמין שרובנו אם לא כולנו היינו בוחרים בסט הגרמני.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

חבר קרוב של המשפחה עוסק בייבוא מתאילנד.

כשהלכתי איתו לקנות צמיגים בחרנו את ה ZE912 וראיתי שהם מיוצרים בתאילנד. הראתי לו והוא היה מבסוט.

הוא סיפר שהתאילנדים מאוד יעילים ומדוייקים בעבודה וברגע שפועל מזהה בעייה בפס הייצור הוא מיד עוצר וקורא למנהל שבודק. אצלהם אין חפיף, הם מאוד ישרים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אצלי יש 4 צמיגי goodyear efficientgrip performance , ששאלתי את הפנצ'רמכר איפה הם מיוצרים הוא אמר לי פולין.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

גם ה GoodYear EfficientGrip Performance שאצלי פולנים ואני לא רואה בזה חסרון, פולין היא מעצמת צמיגים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...