Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז למי שמכיר ולא מכיר, 3 שנים אני עם סובארו אימפרזה שנת 94, הרכב מאוד אמין וחסכוני ואני בטוח שהקליאו לא תהיה כזאת.

אבל בכל זאת כבר כמעט שנה שאני פוזל להחליף את הסובארו לרכב ספורט אמיתי, שאני יוכל להנות ממנו וללמוד לנהוג דרכו

מדי פעם הלכתי וראיתי רכבים והייתי קרוב לרכוש C2 ואז עשיתי סיבוב והתאכזבתי שהרכב פשוט חלש.

לפני מספר שבועות צצה לה מודעה של קליאו ספורט, את הסיפור של הקליאו ספורט אני מכיר, לא קונים אם הרכב לא מושלם בדגש כמובן על מנוע וגיר.

אז הגעתי סקפטי וזכיתי לראות קליאו מקורית מאוד ושמורה. עם קצת חפירות לשלייקס לדניקס ולאקסודוס (דניס?) ידעתי על מה להסתכל בבדיקה במוסך שמומחה לצרפתיות והבנתי שהקליאו הזאת תהיה שלי.

מאוד רציתי את הדור השני אבל לצערי המחירים יקרים משמעותית והחלטתי לא להשקיע עוד כמעט כפול ממחיר הקניה של הדור הראשון.

אז נעים להכיר, קליאו ספורט, 2001,לא יודע אם זו גרסא ספציפית אבל ברשיון היא RS (מכסה מנוע מאלומיניום ושורט שיפט?), 185000 על השעון.

אחרי 50 קילומטר הכרות רק בא לי להכיר את הרכב עוד, יש המון כח.

והכי חשוב, מתגורר 5 דקות נסיעה מתחנה שמוכרת 98 איכותי במחיר זול מאוד, לא צריך יותר מזה :lol:

מבחינת יישור קו, טיפול קטן ורענון שמנים ונוזלים, צמיגים בהמשך, לטיימינג האיום יש זמן :wink: וכמובן מדבקות קארספורום בקרוב!

מבחינתי, צריך ללמוד את הרכב בכבישים הנכונים ואולי בהמשך לקחת מדריך.

תמונות לאחר שטיפה (לא תיארתי לעצמי שיש לי רכב עם מגנזיום אז שכחתי להביא תרסיס לנקות אותם, פעם הבאה)

CLIOsport.jpgcliosportback.jpg

(הטמבון הקדמי נצבע ואכל כמה מכות אז הוא לא יושב כ"כ במקום,גם האחורי אם כי הוא כן יושב טוב)

למי שיש או היה את הרכב אשמח לשמוע טיפים, אתרים לרכישת חלקים (צריך קאפות לג'אנטים, תריסי מזגן קצת משוחררים אז מעדיף להחליף) וכו'.

Miata ND2

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש ותהנה! אתה הולך לחייך הרבה.

הזכרת לי שיש לי חלקים במחסן מהקליאו שהיתה לי. קסנון, שטיחי אלומיניום ועוד שטויות. אם תכין רשימה מסודרת של מה שאתה צריך אבדוק לך.

פורסם

אסף-תכננתי כבר לדבר איתך מחר,תודה ,הפעם צריך בוקים הרכב ברצפה :D

זיו-אני מוכן לקנות כל דבר,רק לא קסנון או שטיחי אלומיניום,אם תתן לי פחות או יותר את הפריטים שיש לך במחסן אני אומר לך מה אני צריך

תודה לכולם

Miata ND2

פורסם

קנית צרפתיה עם 190,000 ק״מ . מקווה שאתה תחייך עם הרכב יותר מאשר יחייך מנהל הבנק שלך. מזל טוב !

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אור, אח לסובארו וחבר לשעת ווצאפ.

כיף לשמוע שאחרי הרבה חיפושים מצאת את המיוחלת שלך, אין לי חלפים לתת לך לצפתייה כמו לסובארו, אבל תגיד לה שלמרות ה190,000 האלו שמופיעים על השעון לא כדאי לה לעשות בעיות אחרת תעבור אצלי בסדנה ;) .

שוב תתחדש, רכב ששמעתי עליו המון סיפורים טובים ומקווה שבמפגשים איתך גם אזכה לראות את הדברים האלו.

מתי חוגגים קנייה :D

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

תתחדש, היא נראית מקורית ושמורה.

רכב מהנה מאוד לנהיגה שילוב מעולה של מנוע קולני וחזק והתנהגות מופרעת.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

שמחתי לעזור, תתחדש וסע בזהירות!

רק שתדע, בשלב כזה או אחר לכל קליאו הטמבון הקדמי היה מתעוות, השמש לא עושה להם טוב.

טיפ לסיפתח, מחירי החלפים לקליאו בארץ גבוהים מאוד, בחו"ל, גרושים.

לכן תהיי במעקב מה צריך להחליף ומתי ותזמין את מה שצריך מראש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הטמבון הקדמי שלי מסכים עם הנ"ל :)

וגם החיישנים ברכב, באיביי רוב החיישנים עולים 100 ש"ח, חיישן למדה 300, בארץ פי 4-5.

וגרסאת RS זה אכן מכסה מנוע קל מאלומיניום ושיפט לייט (נורה ירוקה קטנה שנדלקת כשצריך להעביר הילוך).

שמחתי לעזור, תתחדש :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש! חתיכת שדרוג.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...